La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 01/07/21
Vora el mar

Diversos autors
Després de Barcelona Suites i Nits d'estiu, arriba una nova recopilació d'onze relats que portaran el lector vora el mar, un lloc on tot pesa menys i tot és millor.

Primer van ser els contes que prenien Barcelona com a punt d'arrencada argumental; després, les nits d'estiu, sempre màgiques i evocadores i, ara, és el mar, testimoni de la història, que en aquests contes serveix de fons i de paisatge a històries familiars.

Nova recopilació de contes amb alguns dels millors escriptors catalans del moment: Roc Casagran, Stefanie Kremser, Jordi Lara, Xavier Mas Craviotto, Empar Moliner, Jordi Nopca, Marta Orriols, Sergi Pàmies, Llucia Ramis, Carme Riera i Natàlia Romaní.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375446
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 30/06/21
Tuf de rata de claveguera

Geronimo Stilton
Geronimo i Xafarot, el detectiu privat, baixen a les clavegueres de Ratalona per investigar un tuf horrorós que ha envaït la ciutat i que ha fet fugir tots els ratolins potes ajudeu-me. Seran capaços de solucionar el problema?


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura
· Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418444272
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 30/06/21
Hi havia una vegada a Hollywood

Quentin Tarantino
Rick Dalton, un actor televisiu en hores baixes abocat a l'alcohol i Cliff Booth, el seu doble en escenes d'acció (i heroic veterà de la IIGM) són els antiherois d'aquesta sorprenent novel·la que va molt més enllà del final que vam veure al cinema. Perquè Hi havia una vegada a Hollywood és el sorprenent debut de Quentin Tarantino a la ficció literària; tots els nous personatges, escenes i subtrames que ens ofereix aquí ­amb diàlegs i descripcions marca de la casa­ no només expandeixen l'univers fílmic de l'autor, sinó que serveixen també per presentar-nos un narrador d'un talent excepcional.

Quentin Tarantino és probablement el cineasta més icònic dels últims trenta anys, un narrador espectacular que ha redefinit tots els gèneres.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 400   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466428002
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Propera aparició: 30/06/21
Luca. Llibre de la pel·lícula


En Luca és unjove monstre marí fascinat pel món de terra ferma. Acompanyat de l'Alberto, el seu nou millor amic, s'atrevirà a sortir de l'aigua i viurà un estiu inoblidable al petit poble italià de Portorosso. Junts faran nous amics, descobriran el gelat, la pasta, els passejos en moto i molt més. Tanmateix, la diversió es veurà en perill pel secret que guarden: la seva vertadera identitat.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Disney"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 64   ·  Mides: 20 x 28
· EAN: 9788418444425
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 30/06/21
Balenciaga. L'elegància del barret

Sílvia Ventosa Muñoz, Igor Uria Zubizarreta i Philip Treacy
Entre els anys 1940 i 1960, els barrets de Cristóbal Balenciaga, un dels dissenyadors espanyols amb més renom internacional, triomfaven a les passarel·les d'alta costura i es passejaven amb estil i elegància pels carrers de les ciutats del món que marcaven les tendències de la moda. Doncs ara, els teniu reunits per gaudir-los o descobrir-los en aquest llibre que acompanya l'exposició que es podrà visitar a partir del mes de juny al Museu del Disseny de Barcelona, la primera exposició específicament dedicada als barrets de Balenciaga que s'ha fet mai.

El llibre recull peces i conjunts creats als departaments de barrets de la casa d'alta costura a París i Madrid des de finals dels anys trenta fins al tancament de les cases Balenciaga el 1968. Un recorregut, a través dels barrets, que us permetrà conèixer les seves funcions i l'evolució de la moda dels tocats entre el 1940 i el 1960; endinsar-vos en la Casa Balenciaga i especialment en les seves seccions de barrets i, finalment, llegir una col·laboració de Philip Treacy, un dels creadors de barrets més famós i genial dels darrers anys.

A través de les pàgines del llibre podreu conèixer la sobrietat i l'elegància que caracteritzaven tots els dissenys de Balenciaga, i apreciar, en especial, la qualitat i la bellesa dels materials i la destresa tècnica que s'esmerçaven en la confecció d'aquestes creacions úniques. Cadascun dels vuitanta-set barrets que apareixen al llibre us impressionarà.
· Editorial: Ajuntament de Barcelona

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 148   ·  Mides: 16 x230
· EAN: 9788491563228
· PVP: 21,15 / 22 €


Propera aparició: 17/06/21
Agatha Mistery 29. Aventura a Castella

Sir Steve Stevenson
L'Agatha i el seu cosí Larry estan a Toledo per investigar un robatori a la casa d'un famós col·leccionista: una espasa que es diu que va pertànyer al Cid. Dies després, al museu de Segòvia, és robada una brúixola de Cristòfor Colom. Quin lligam hi ha entre aquests dos robatoris i un misteriós cotxe negre que ha estat vist en dues ocasions? L'Agatha i en Larry es traslladen fins a Àvila, on s'allotja la creu de l'inquisidor Tomás de Torquemada. La llegenda diu que aquests tres objectes van ser les troballes recollides per un alquimista medieval per arribar a la fórmula de la invisibilitat.

El llibre inclou el Diari d'aventures de l'Agatha Mistery amb un recorregut per totes les missions que han viscut i les ciutats i persones conegudes al llarg dels últims anys.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Agatha Mistery"
· Enquadernació: Cartoné tou
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14,7 x 21
· EAN: 9788424670627
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Propera aparició: 17/06/21
Agatha Mistery 29. Aventura en Castilla

Sir Steve Stevenson
Agatha y su primo Larry están en Toledo para investigar un robo en la casa de un famoso coleccionista: una espada que se dice que perteneció al Cid. Días después, en el museo de Segovia, es robada una brújula de Cristobal Colón. ¿Qué vínculo hay entre estos dos robos y un misterioso coche negro que ha sido avistado en ambas ocasiones? Agatha y Larry se trasladan hasta Ávila, donde se aloja la cruz del inquisidor Tomás de Torquemada. La leyenda dice que estos tres objetos fueron los hallazgos recogidos por un alquimista medieval para llegar a la fórmula de la invisibilidad.

El libro incluye el Diario de aventuras de Agatha con un recorrido por todas las ciudades visitadas y todas las personas conocidas a lo largo de los últimos años.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Agatha Mistery"
· Enquadernació: Cartoné tou
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14,7 x 21
· EAN: 9788424670634
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Propera aparició: 17/06/21
Pinta el teu estiu

Alicia Teba
Els més petits donen color a l'estiu!

Un quadern per pintar original que inclou la possibilitat d'explicar una història als més petits gràcies a dos personatges que serveixen de fil conductor i van apareixent en totes les seves pàgines: un ocellet i un ratolí.

A més, a les pàgines finals s'inclou un vocabulari dibuixat amb els principals elements que van apareixent en les escenes.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Fora de col·lecció"
· Enquadernació: Rústica grapada
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24 x 24
· EAN: 9788424670641
· PVP: 4,76 / 4,95 €


Propera aparició: 17/06/21
Colorea tu verano

Alicia Teba
¡Pinta tu verano de colores!

Un cuaderno para colorear que incluye la posibilidad de contar una historia a los más pequeños gracias a dos personajes que funcionan como hilo conductor y van apareciendo en cada página: un pajarillo y una ratita.

En las páginas finales se incluye un vocabulario dibujado con los principales elementos que van apareciendo en cada escena.

· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Fora de col·lecció"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24 x 24
· EAN: 9788424670658
· PVP: 4,76 / 4,95 €


Propera aparició: 17/06/21
Dos estranys de vacances

Jordi Sierra i Fabra i Alicia Warhola (il·lustr.)
El més «normal» és ser «estrany»!

L'Hug és tartamut i en Bernat, dislèxic, i durant el curs s'han fet millors amics. Però ara arriben les vacances d'estiu i no volen separar-se. Després de convèncer els seus respectius pares per passar aquestes setmanes junts, es preparen per viure noves aventures i fer nous amics.

Jordi Sierra i Fabra ens ensenya, en aquesta oda a les rareses de cadascú, que el més important és aprendre a riure's d'un mateix.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788424670313
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 17/06/21
Dos raros de vacaciones

Jordi Sierra i Fabra i Alicia Warhola (il·lustr.)
¡Lo más «normal» es ser «raro»!

Hugo es tartamudo y Bernardo, disléxico, y durante el curso se han hecho mejores amigos. Pero ahora llegan las vacaciones de verano y no quieren separarse. Tras convencer a sus respectivos padres para pasar esas semanas juntos, se preparan para nuevas aventuras y hacer nuevos amigos.

Jordi Sierra i Fabra nos enseña, en esta oda a las rarezas de cada uno, que lo más importante es aprender a reírse de uno mismo.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788424670320
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 17/06/21
La excavación

John Preston
El libro en que se ha inspirado una de las grandes películas de Netflix, The Dig.

En el largo y caluroso verano del año 1939 Inglaterra se prepara para la guerra. Pero en una pequeña granja junto al río, cerca de Suffolk, ajena a cuanto acontece más allá de sus lindes, se vive otro tipo de historia, una que poco o nada tiene que ver con las nubes oscuras que se arremolinan sobre el continente. La señora Pretty, una granjera viuda, con la ayuda de Basil Brown, un arqueólogo de habilidades más bien poco ortodoxas y muy dado a la reflexión, ha demostrado estar en lo cierto en lo que concierne a los montículos que hay en su propiedad. Nadie daba demasiado por ellos, pero pronto descubrirán que esconden uno de los mayores tesoros arqueológicos de la historia.

Un evocador drama humano de pasión, rivalidad y arrepentimiento en los albores de la Segunda Guerra Mundial.

«Fascinante, exquisitamente original.» Ian McEwan

«Una apasionante historia de amor y de pérdida, un verdadero tesoro literario.» Robert Harris

«Brilla con nostalgia y pesar. Es algo completamente maravilloso.» New York Times

«Una novela conmovedora, perfectamente tramada.» Spectator

«Una evocación maravillosa de una época perdida.» Sunday Times

«Maravilloso, evocador. De una historia de barro y suciedad, Preston ha sacado oro.» Observer


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 272   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059872
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 17/06/21
A mitjans d'agost

Luca Ventura
Una novel·la negra amb aires del Mediterrani.

Enrico Rizzi, un policia de l'illa de Capri, especialitzat en casos menors, porta una vida plàcida i assossegada, que li permet ajudar el seu pare en un jardí ric en fruites i hortalisses de tota mena. Però tot canvia durant el mes d'agost, quan les breus i petites onades de la mar Mediterrània porten a les roques de la platja un pot amb un home mort al seu interior. Es tracta de Jack Milani, un estudiant d'Oceanografia, fill d'una important família industrial de l'illa. El de Jack Milani es convertirà en el primer cas d'assassinat de Rizzi, un cas en què el futur dels set mars està en joc.

Un viatge a una de les illes més boniques del món, on la bellesa del paisatge es confronta amb la cara més fosca de l'ésser humà.

«En acabar-me'l de llegir, volia anar-me'n directament a Capri.» ORF-Magazin

«Un inici de sèrie molt prometedor, i un viatge a una de les illes més belles del continent europeu.» Münchner Merkur

«Ideal per a tots aquells lectors de novel·la negra que no vulguin acabar tacats de sang aliena.» regula Tanner


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 336   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375071
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 17/06/21
A mediados de agosto

Luca Ventura
Una novela negra con aires del Mediterráneo.

Enrico Rizzi, un policía de la isla de Capri, especializado en casos menores, lleva una vida plácida y sosegada, que le permite ayudar a su padre en un jardín rico en frutas y hortalizas de todo tipo. Pero todo cambia durante el mes de agosto, cuando las breves y pequeñas olas del mar Mediterráneo varan en las rocas de la playa un bote con un hombre muerto en su interior. Se trata de Jack Milani, un estudiante de Oceanografía, hijo de una importante familia industrial de la isla. El de Jack Milani se convertirá en el primer caso de asesinato de Rizzi, un caso en el que el futuro de los siete mares está en juego.

Un viaje a una de las islas más bonitas del mundo, donde la belleza del paisaje se confronta a la cara más oscura del ser humano.

«Nada más terminarlo de leer, quería irme directamente a Capri.» ORF-Magazin

«Un inicio de serie muy prometedor, y un viaje a una de las islas más bellas del continente europeo.» Münchner Merkur

«Ideal para todos aquellos lectores de novela negra que no quieran terminar pringados de sangre ajena.» Regula Tanner


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 336   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059445
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 16/06/21
El Regne de la Fantasia
Primer viatge
Geronimo Stilton
Voleu trobar-hi bruixes, sirenes, dracs, gnoms, gegants, fades..., però també unicorns, trolls i homes llop? Us agradaria volar sobre el llom del llegendari Drac de l'Arc Iris? Aleshores, marxem junts en aquest viatge ple d'aventures enfilats a les ales de la fantasia!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Mides: 13 x 20
· EAN: 9788418444753
· PVP: 23,99 / 24,95 €


Propera aparició: 16/06/21
La llegenda del fantasma irlandès

Tea Stilton
Les Tea Sisters viatgen a Irlanda!

Pugem a les bicis! L'Illa Maragda ens espera! Pedaleu amb nosaltres entre penya-segats espectaculars i boscos misteriosos seguint el rastre d'un fantasma que volem... desemmascarar!

A partir de 7 anys.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Tea Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418444340
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 15/06/21
Una vil·la a florència

W. Somerset Maugham
Des del balcó de l'espectacular vil·la florentina on passa les vacances, la jove i bonica vídua Mary Panton fa balanç de la seva situació: li arribaran sens dubte moltes ofertes de matrimoni, encara que el més assenyat seria triar l'afectuós i honorable Edgar Swift, destinat a un càrrec de responsabilitat a l'ambaixada de l'Índia. Però, mentre espera que ell es decideixi a fer el pas, un gir del tot imprevist amenaça d'engegar-ho tot a rodar. Un simple acte de compassió, del tot irreflexiu, es converteix per a ella en un malson summament comprometedor, que posa en perill tots els seus plans.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 11 x 18
· EAN: 9788417998974
· PVP: 15,38 / 16 €


Propera aparició: 15/06/21
Sin ánimo de ofender

Jaume Soler
Gestiona la ofensa y aleja la toxicidad de tu día a día. Sin ánimo de ofender, escrito por los dos principales ideólogos del modelo de la Ecología Emocional, trata de la ofensa y del fácil arte de ofender y de sentirse ofendido, y nos proporciona herramientas para ser menos susceptibles a ella y aprender a recuperar la paz perdida.


· Editorial: AMAT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 232   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788418114847
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 15/06/21
Les formes de la natura

diversos
Mira un moment al voltant. Pots veure una petita marieta obrint les fundes de les ales per arrencar el vol des de la fulla d'un angelet fins a un jardí proper, on maduixes amb forma de cor comencen a apuntar. Oh, què és allò? Un cargol que s'arrossega sobre les pues d'un eriçó, tot carregat amb la seva closca amb forma d'espiral, cap a les maduixes... Aquestes són tan sols algunes de les moltes formes que la natura ha donat a cada planta, animal o mineral. El sòl, el subsol, fins i tot les fosques profunditats del mar, estan plens d'ondulacions, punts, franges, taques gracioses, espirals recargolades o patrons enrevessats. Fins i tot els més diminuts tenen un lloc a la natura i un motiu per ser-hi.


· Editorial: Cossetània

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,5 x 32,5
· EAN: 9788413560434
· PVP: 12,38 / 12,88 €


Propera aparició: 09/06/21
Històries del Japó

Xavier Moret
En ocasió dels Jocs Olímpics de Tòquio, Xavier Moret ens convida al país dels samurais, del sushi i de la tecnologia punta.

En un parc de Tòquio hi ha una estàtua de Saigo Takamori, considerat l'últim samurai i el símbol de la defensa màxima de la tradició.El 1873 es va fer l'harakiri a l'illa de Kyushu, després de perdre una batalla contra les tropes d'un govern que feia bandera de la modernitat. El Japó és una terra de contrastos entre la persistència gairebé sagrada del passat i la mirada curiosa al futur. La tecnologia punta i els gratacels conviuen amb la mentalitat samurai i els santuaris antics, on la naturalesa és venerada com un déu i la gastronomia s'esforça per assolir la perfecció. L'escriptor Xavier Moret descriu el País del Sol Naixent d'avui a partir dels seus viatges per les tres grans illes (Honshu, Kyushu i Shikoku) i les seves estades a les ciutats principals (Tòquio, Kyoto i Osaka). Històries del Japó ofereix les claus per comprendre la cultura i la complexitat d'un país que cada dia fascina més a Occident.
· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788498094725
· PVP: 16,83 / 17,50 €


Propera aparició: 09/06/21
John Dodo i el tresor de la família

John Dodo
Què fa un vaixell antic amagat a dins d'una cova? Per esbrinar-ho, el John Dodo arrossega els seus amics i la família a una recerca del tresor esbojarrada per la ciutat de Grandville... Però trobar pistes no és gens fàcil, sobretot amb un pare i tretze oncles grillats!

A partir de 7 anys.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "L' illa del temps"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14 x 18
· EAN: 9788418444357
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 09/06/21
Viatge en el Temps 12. Missió pirates

Geronimo Stilton
El laboratori d'Espatotxí es veu amenaçat per una mona entremaliada que prové del passat. Així comença per a nosaltres, |?ls Stilton, una nova aventura per retornar la mona de seguida cap a casa, al segle XVI! Presoners dels pirates i forçats a resoldre enigmes, hem d'afrontar mil perills! És un viatge que ens deixa bocabadats i sense respiració!A partir de 9 anys.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 320   ·  Mides: 13 x 19
· EAN: 9788418443640
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Propera aparició: 08/06/21
15 excursions a peu pels fars de Catalunya

Cecília Lorenzo
Els fars acostumen a trobar-se en indrets estratègics i, gairebé sempre, en llocs poc freqüentats i allunyats de carreteres principals. Per conèixer un bon grapat d'aquests llocs idíl·lics us proposem un recorregut pel litoral català a través de quinze excursions que comencen, acaben o passen per un far. Són rutes que recorren trams de la Costa Vermella, la Costa Brava, la Costa Central, la Costa Daurada o les Terres de l'Ebre.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Fites"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 72   ·  Mides: 12 x 21
· EAN: 9788413560526
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 08/06/21
La Ventafocs alliberada

Rebecca Solnit
En aquest gir modern del conte clàssic, una enginyosa Ventafocs juga un rol actiu escrivint el seu propi destí i alliberant-se. Mantenint-se fidel a si mateixa, trobant la joia en l'avui en comptes del per sempre més, la Ventafocs també ajuda a alliberar als qui l'envolten. En el seu debut en la literatura infantil, Rebecca Solnit actualitza el conte clàssic. Una deliciosa versió acompanyada de les meravelloses siluetes d'Arthur Rackham, un referent en l'art d'il·lustrar. «Aquest llibre també vol transmetre amor i esperança d'alliberament a totes les criatures explotades i poc valorades, i a tots els nens que se senten sols, amb l'esperança que també puguin escriure la seva història i farcir-la d'amor i alliberament.» Rebecca Solnit


· Editorial: BINDI BOOKS

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 40   ·  Mides: 20 x 25,3
· EAN: 9788418288173
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 03/06/21
El petit drac Coco i el drac xinès

Ingo Siegner
El petit drac Coco i la porc espí Matilde esperen el seu amic Óscar a la platja. El petit drac els explica, capmoix, que durant les vacances d'estiu ha d'anar a la Xina amb el seu pare al casament del tiet Helmut. Cap problema! Al Coco fa temps que li interessa la Xina, així que decideixen acompanyar-lo. A més, algú ha d'ocupar-se del pare de l'Óscar, qui desconeix per complet els costums xinesos. És millor vigilar-lo perquè no es passi de la ratlla i per si es troba amb el poderós drac xinès Long Long! (Cosa que podria ser molt perillosa...)


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "El petit drac Coco"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 16 x 21,5
· EAN: 9788424670337
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 03/06/21
El pequeño dragón Coco y el dragón chino

Ingo Siegner
El pequeño dragón Coco y la puercoespín Matilde esperan a su amigo Óscar en la playa. Cuando el pequeño dragón aparece les dice, cabizbajo, que durante las vacaciones de verano debe ir a China con su padre a la boda del tío Helmut. ¡Ningún problema! A Coco hace tiempo que le interesa China, por lo que deciden acompañarle. Además, alguien tiene que ocuparse del padre de Óscar, que desconoce por completo las costumbres chinas. Mejor vigilarle para que no se pase de la raya ¡y por si se encuentra con el poderoso dragón chino Long Long! (algo que podría ser muy peligroso...)


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "El pequeño dragón Coco"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 16 x 21,5
· EAN: 9788424670344
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 03/06/21
Los peores años de mi vida 13. Unas vacaciones catastróficas

James Patterson i Anthony Lewis (il·lustr.)
La serie con la que se identifican todos los adolescentes.

Sorprendentemente, Rafe Khatchadorian está pasando por una época tranquila y, después de todos los percances y aventuras que ha vivido, está un poco preocupado. Así que cuando lo invitan a hacer una escapada a California con todo pagado, Rafe se apunta sin pensarlo. Sin embargo, pronto todo se tuerce y Rafe se encontrará con que el viaje no son las vacaciones de Hollywood que se esperaba, sino una acampada cultural en el desierto. A eso le seguirán una serie de catastróficas desdichas que solo podrían sucederle a Rafe: como un encontronazo con un cocodrilo cascarrabias, una excursión tremendamente claustrofóbica a una cueva antigua, o unas pinturas rupestres que pueden o no ser falsas.

No te salvará de la SECUNDARIA, pero al menos te hará partirte de risa.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Novela Gráfica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 352   ·  Mides: 14,5 x 20,5
· EAN: 9788424670245
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 02/06/21
El noi de Buchenwald

Robert Waisman i Susan McClelland
Una història real sobre la força d'un jove per superar l'horror nazi.

Era el 1945 i en Romek Wajsman acabava de ser alliberat de Buchenwald, un brutal camp de concentració on van morir més de 60.000 persones. Estava afamegat, torturat i no tenia ni idea d'on era la seva família, i encara menys si encara vivien. Juntament amb altres 472 nens, aquests adolescents van ser anomenats «els nens de Buchenwald». Estaven enfadats amb el món pel seu abús i van recórrer a la violència: robar, barallar-se i lluitar pel poder. Tot va canviar per a en Romek i els altres nens quan Albert Einstein i el rabí Herschel Schacter els van portar a una llar per a rehabilitació.
· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 288   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418327513
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 02/06/21
La Bea al parc


Acompanya la Bea al parc i descobreix què i qui s'hi amaga!

On va avui la Bea, la conilla? Al parc!

- Amb solapes, textures i un mirall.

- Practica els nombres i els contraris.

- Descobreix tot el que passa al parc.

A partir d'1 any.
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18,5 x 18,5
· EAN: 9788418135958
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 02/06/21
Esclaus del desig

Donna Leon
L'aparició de dues noies inconscients i amb ferides greus a l'entrada de l'hospital civil de Venècia encarrila Brunneti darrere la pista de dos joves venecians que podrien haver incorregut en un delicte d'omissió del deure de socors.

Però el que en un primer moment semblava una negligència o una frivolitat, aviat posa en evidència alguna cosa més greu: una connexió amb una xarxa mafiosa que es dedica al tràfic il·legal de persones, i que porten fins a Venècia immigrants africans. Brunetti i la seva gent hauran d'unir forces amb el capità del port, que fa anys que segueix ia pista als traficants.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 336   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429779547
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 02/06/21
Barcelona demà o aquesta tarda

Francesc Soler
Novel·la satírica, de crítica social, que imagina el futur d'una Barcelona assaltada per la febre turística.

Què tenen en comú un arquitecte de la Barcelona olímpica, una peixatera de la Boqueria, un editor de l'Upper Diagonal, una immigrant que es disfressa de princesa de Disney per fer d'estàtua humana a la Rambla o el capellà de la Sagrada Família? Doncs que n'estan tips que Barcelona s'hagi convertit en una gran destinació turística. En una ciutat al servei dels de fora que ja no reconeixen ni senten com a pròpia. I què passaria si aquests personatges tan diferents, però típicament barcelonins, un dia decidissin deixar de queixar-se i sumar esforços per un projecte de transformació de la ciutat molt més radical que uns Jocs Olímpics? L'autor de la novel·la parteix d'aquesta hipòtesi per crear una història esperpèntica que transcorre en una Barcelona que podria ser la de demà. Un relat de caràcter satíric i paròdic que, en alguns aspectes, també pot llegir-se com una inquietant distopia.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788466427968
· PVP: 16,83 / 17,50 €


Propera aparició: 01/06/21
Molt a favor

diversos
Constantment es fan diagnòstics negatius sobre la situació del català i, sovint, tots plegats ens instal·lem en la queixa però no ho traduïm en accions per recuperar terreny per a la nostra llengua. Els autors del llibre, cansats d'aquesta actitud, han decidit fer propostes concretes, adreçades als ciutadans, a les administracions, a les empreses, a les entitats que treballen per la llengua.., a tothom, per retornar al català l'ús quotidià i estès, majoritari i popular, que li pertoca.


· Editorial: Eumo Fons
· Col·lecció: "Punts de vista"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 17 x 21
· EAN: 9788497667371
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 25/05/21
La formació d'una marquesa

Frances Hodgson Burnett
Emily Fox-Seton ­que té trenta-quatre anys, està sola al món i viu en una pensió de mala mort­ es guanya la vida fent encàrrecs per a dames de l'alta societat londinenca. Però com que és enormement pràctica i té molt bon cor, de mica en mica es va convertint en imprescindible. Per això, una d'aquestes dames li demana que l'acompanyi a la seva mansió al camp, on ha de tenir lloc una gran festa amb el bo i millor de la societat anglesa. Allà coincidirà amb el marquès de Walderhurst, un dels solters més cobejats del país, a qui totes les noietes presents a la festa intentaran enlluernar. Però el marquès no té especial interès a casar-se. Si més no, això és el que es pensava fins ara.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Club Victòria"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 352   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788417998622
· PVP: 23,08 / 24 €


Propera aparició: 25/05/21
La biblioteca

Xavier Blanch, Laura Espot i Amparo Sena
En Marc, la Irene, en Pau i la Mireia descobriran com d'interessants són les biblioteques i quant s'hi pot aprendre!


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "La meva escola"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 24   ·  Mides: 20 x 21
· EAN: 9788418592089
· PVP: 6,68 / 6,95 €


Propera aparició: 25/05/21
La rosa falsa

Jakob Wegelius
«M'heu demanat que escrigui tot el que sé sobre l'home anomenat Shetland Jack. I és el que faré. Us explicaré que difícil que ha estat la seva vida. I descobrireu la terrible veritat que s'amaga darrere de la seva misteriosa desaparició. Però la història d'en Shetland Jack no s'acaba quan van trobar el seu vaixell abandonat al port de Glasgow. I ara el seu destí ha esdevingut part del meu propi destí. Sobre això també hauré d'escriure, per molt dur que em resulti. I és que, de vegades, simplement voldria oblidar aquell llarg hivern a la casa d'Oswald Street i totes les coses terribles que hi van passar. La vostra amiga, Sally Jones.» Segueixen les aventures trepidants dels protagonistes de La mona de l'assassí (guanyadora del Premi August i el Premi Nòrdic del LIJ, així com el Premi Llibreter LIJ d'altres literatures). Però aquesta vegada, si alguna cosa surt malament, la Sally Jones s'hi juga la vida!


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "EL JARDÍ SECRET DE V"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 544   ·  Mides: 14,5 x 21,5
· EAN: 9788417998912
· PVP: 21,15 / 22 €


Propera aparició: 25/05/21
Tornar a cosir

Maria Gispert Bahí
Cada cop hi ha més gent que troba satisfacció a dissenyar, tallar i fer-se la roba. La roba de vestir i també la roba de la casa. Però no hi ha, en aquests moments, manuals per aprendre a fer-ho en la nostra llengua. Amb Tornar a cosir aprendrem totes les tècniques tant de cosir, com de brodar, com de dissenyar i tallar patrons a la roba que puguem imaginar. Inclou cinc fulls amb patrons mida DINA0 que han de servir de base per fer qualsevol peça de roba que ens puguem imaginar.


· Editorial: SIDILLÀ
· Col·lecció: "La Talaia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 250   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788412224061
· PVP: 23,08 / 24 €


Propera aparició: 20/05/21
Les aventures de Tom Sawyer

Mark Twain (versió de Xosé A. Neira Cruz) i Javier Andrada (il·lustr.)
Tom Sawyer i el seu inseparable amic Huckleberry Finn viuen un tou d'aventures a la vora del riu. Cada dia s'obre un paradís ple de possibilitats; fins que una nit s'endinsen al cementiri i són testimonis d'un fet esgarrifós.

Les lectures de tota la vida, per als lectors d'avui.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Petits universals"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667733
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
L'illa del tresor

Robert Louis Stevenson (versió de Lluís M. Todó) i Javier Andrada (il·lustr.)
Jim Hawkins, un noi que ajuda la seva mare portant la fonda, aconsegueix el mapa del tresor del pirata Flint i s'embarca en la Hispaniola, rumb a l'illa desconeguda. Durant la travessia descobrirà que John Silver el Llarg, el cuiner del vaixell, és un antic pirata que està preparant el motí. A l'arribar a l'illa esclaten les tensions entre els pirates i els lleials. Les aventures de Jim tot just acaben de començar...

Les lectures de tota la vida, per als lectors d'avui.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Petits universals"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667665
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
Peter Pan

James Matthew Barrie (versió de Pep Molist) i Javier Andrada (il·lustr.)
Els germans Darling, la Wendy, en George i en Michael, una nit atrapen l'ombra d'en Peter Pan, el noi que mai no creix. Ell els recompensarà portant-los a l'Illa de Mai Més, on viuran fantàstiques aventures enmig de sirenes, fades, els nens perduts, indis i els pirates. Sobretot el temible capità que odia en Peter i li fa la guerra. Però aviat descobriran que en Peter s'ho pren tot a broma... potser massa i tot.

Les lectures de tota la vida, per als lectors d'avui.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Petits universals"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667771
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
Las aventuras de Tom Sawyer

Mark Twain (versión de Xosé A. Neira Cruz) i Javier Andrada (il·lustr.)
Tom Sawyer y su inseparable amigo Huckleberry Finn viven un montón de aventuras a orillas del río. Cada día se les ofrece un paraíso lleno de posibilidades; hasta que una noche se adentran en el cementerio y son testigos de un hecho horrendo.

Las lecturas de toda la vida, para los lectores de hoy.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Pequeños universales"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667863
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
La isla del tesoro

Robert Louis Stevenson (versión de Lluís Maria Todó) i Javier Andrada (il·lustr.)
Jim Hawkins, un muchacho que ayuda a su madre a llevar la posada, consigue el mapa del tesoro del pirata Flint y se embarca en la Hispaniola, con rumbo a la isla del tesoro. Durante la travesía descubrirá que John Silver el Largo, el cocinero, es un antiguo pirata que está preparando un motín. Al llegar a la isla se ponen de manifiesto las tensiones entre los piratas y los que se mantienen leales. Las aventuras de Jim acaban de empezar...

Las lecturas de toda la vida, para los lectores de hoy.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Pequeños universales"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667795
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
Peter Pan

James Matthew Barrie (versión de Pep Molist) i Javier Andrada (il·lustr.)
Los hermanos Darling, Wendy, George y Michael, una noche atrapan la sombra de Peter Pan, el niño que no crece. Él les recompensará llevándoles a la isla de Nunca Jamás, donde vivirán fantásticas aventuras en medio de sirenas, hadas, los niños perdidos, indios y piratas. Sobretodo el temible capitán que odia a Peter. Per pronto descubrirán que Peter se lo toma todo a broma... quizás demasiado.

Las lecturas de toda la vida, para los lectores de hoy.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Pequeños universales"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667900
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
Robinson Crusoe

Daniel Defoe (versió de Josep Lluc) i Javier Andrada (il·lustr.)
Robinson Crusoe, un noi de la ciutat de York, vol fer de mariner contra el parer del seu pare. Després d'un primer naufragi, tot i que la mar li ha donat un avís, ell continua embarcant-se i passant aventures. Finalment, un temporal el converteix en nàufrag d'una illa deserta, lluny de les rutes d'altres vaixells.

Les lectures de tota la vida, per als lectors d'avui.· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Petits universals"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667740
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
Robinson Crusoe

Daniel Defoe (versión de Josep Lluch) i Javier Andrada (il·lustr.)
Robinson Crusoe, un muchacho de la ciudad de York, quiere ser marinero contra la voluntad de su padre. Después de un primer naufragio, aunque el mar le haya dado un aviso, continúa embarcándose y viviendo aventuras. Finalmente, un temporal lo convierte en un náufrago en una isla desierta, lejos de las rutas habituales.

Las lecturas de toda la vida, para los lectores de hoy.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Pequeños universales"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667870
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 20/05/21
La invenció de tota la resta

Samantha Hunt
Bard Fiction Prize (2010); finalista del Orange Prize (2009)
Un passeig pels últims dies de Nikola Tesla a la Nova York dels anys quaranta.

Louisa és una empleada d'hotel amb una gran capacitat d'imaginació i una curiositat insaciable que, mentre neteja les habitacions de l'hotel New Yorker, topa amb un home que viu de manera permanent a l'habitació número 3327, i l'ha convertit en una mena de laboratori improvisat. Aviat descobriran que comparteixen una gran passió: els coloms que nien a l'hotel. Amb el pas dels dies, la relació va guanyant en profunditat i Louisa descobrirà que aquest home misteriós no és altre que Nikola Tesla, un dels més grans i brillants inventors del passat segle.

Obra guanyadora del Bard Fiction Prize i finalista de l'Orange Prize.

«Fascinant, entranyable i sovint emotiu, amb escenes que tenen la rara qualitat de perdurar en la memòria del lector.» Jordi Puntí

«Intel·ligent i apassionada. Ambiciosa, i perfectament tramada.» Daily Telegraph

«La fantasia de Samantha Hunt s'acosta més que qualsevol altra biografia al gran interrogant que va ser Nikola Tesla.» New Scientist

«Samantha Hunt ha estat un gran descobriment, la seva veu és fresca i original, i La invenció de tota la resta és una fantàstica i meravellosa història d'amor. És pur or fet lletres.» Sunday Express

«Molt original. Una de les veus més singulars i inoblidables que he llegit en els últims anys.» Dave Eggers


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 368   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375293
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 20/05/21
La invención de todo lo demás

Samantha Hunt
Bard Fiction Prize (2010); finalista del Orange Prize (2009)
Un paseo por los últimos días de Nikola Tesla en la Nueva York de los años cuarenta.

Louisa es una empleada de hotel con una gran capacidad de imaginación y una curiosidad insaciable que, mientras limpia las habitaciones del hotel New Yorker, se topa con un hombre que vive de manera permanente en la habitación número 3327, y la ha convertido en una especie de laboratorio improvisado. Pronto descubrirán que comparten una gran pasión: las palomas que anidan en el hotel. Con el paso de los días, conforme la relación va ganando en profundidad, Louisa descubrirá que ese hombre misterioso no es otro que Nikola Tesla, uno de los más grandes y brillantes inventores del pasado siglo.

Obra ganadora del Bard Fiction Prize y finalista del Orange Prize.

«Una de las voces más originales e inolvidables que he leído en mucho tiempo.» Dave Eggers

«Samantha Hunt ha sido todo un descubrimiento, su es voz fresca y original, y La invención de todo lo demás es una fantástica y maravillosa historia de amor. Puro oro hecho letras.» Sunday Express

«Inteligente y apasionada. Ambiciosa, y perfectamente tramada.» Daily Telegraph

«La fantasía de Samantha Hunt se acerca más que cualquier otra biografía al gran interrogante sobre quién fue de verdad Nikola Tesla.» New Scientist


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 368   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059629
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 19/05/21
Contes per a famílies felices

Begoña Ibarrola
Un recopilatori de contes per gestionar les emocions a casa i assolir la felicitat en qualsevol tipus de família.

Les famílies perfectes no existeixen, bàsicament perquè no hi ha dues famílies iguals. Però totes, a la seva manera, poden arribar a ser famílies felices. A Contes per a famílies felices, Begoña Ibarrola ens presenta vint històries protagonitzades per tota mena d'animals que ens acosten a diferents tipus de famílies i ens mostren les claus per aconseguir l'harmonia entre tots els seus membres: diàleg, llibertat d'expressió, optimisme, confiança, cooperació, comprensió...
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 170   ·  Mides: 21,5 x 28
· EAN: 9788418444234
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Propera aparició: 19/05/21
Contes de bona nit per a les nostres nenes rebels


Tornem més rebels i properes que mai!

Hi havia una vegada una nena que no va viure gaire lluny de tu i que no es va conformar amb fer el que se suposava que havia de fer. Hi havia una vegada no una, sinó moltes nenes que es van atrevir a desafiar les regles i a sortir del camí marcat. Hi havia una vegada científiques, esportistes, espies, polítiques, guerreres i artistes. D'Agustina d'Aragó a Margarita Salas, d'Alaska a Federica Montseny, de Carme Ruscalleda a Rosalía, en aquest nou volum t'expliquem la història de cent dones increïbles que van néixer a l'Estat Espanyol. Cent dones que van somiar en gran.
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 220   ·  Mides: 18,4 x 24,5
· EAN: 9788418444258
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Propera aparició: 19/05/21
Es busca entrenador per a les olimpíades

Geronimo Stilton
Els atletes de Roca Tapioca tenen un somni: participar a les Olimpíades, i m'han elegit precisament a mi com a entrenador! Però jo no soc un entrenador de debò... i ells no estan gaire en forma! Per mil formatges de bola!, aconseguirem que es classifiquin?


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 13 x 19,5
· EAN: 9788418134883
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 18/05/21
Missió Pandèmia

Jacobo Feijóo
Una terrible epidèmia assola l'Edat Mitjana i la gent mor sense saber exactament què la provoca. Com a agent de Kronos hauràs de viatjar a aquesta època i resoldre el misteri. De tu depenen les decisions que prenguis, però podràs tornar amb la resposta?


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Agència Kronos"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 144   ·  Mides: 15,5 x 23
· EAN: 9788418592164
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 18/05/21
El bosc meravellós

Anna Fité
Llibre il·lustrat que explica la història d'en Nic, un petit ànec de coll verd, i els seus amics. Els més petits gaudiran del conte, aprendran els canvis de les estacions i trobaran un munt d'activitats: endevinalles, cançons i activitats de vocabulari, d'observació i de pintar. Conté 6 cançons originals per descarregar amb un codi QR.


· Editorial: BINDI BOOKS
· Col·lecció: "Fora de col·lecció"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 80   ·  Mides: 21 x 24
· EAN: 9788418288166
· PVP: 14,38 / 14,96 €


Comprar-ne unitats.
Desperta, ferro!
La reina sola
Jordi Molist
Constança de Sicília, com una júlia domna de l'edat mitjana, ha d'assumir les tasques de govern i enfrontar-se amb els grans poders de la seva època.

Una història real i èpica. Una dona que es va enfrontar amb els tres poders més grans del segle XIII. Un jove almirall que va meravellar el món amb les seves victòries heroiques. Un rei audaç que serà recordat com a Pere el Gran.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 656   ·  Mides: 15,5 x 23,5
· EAN: 9788466427883
· PVP: 21,63 / 22,50 €


Comprar-ne unitats.
Archie, el noi que parlava amb elefants

Lluís Prats
Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.

Kenya, 1947. Una elefanta neix en un poblat a tocar de la plantació de te de la família Cunningham. La infantesa del petit Archibald quedarà marcada per aquest esdeveniment extraordinari. El vincle que s'estableix entre els dos durarà seixanta anys, i res, ni els canvis de continent, ni les moltes voltes que dóna la vida, aconseguiran desfer aquella amistat entre un nen i una elefanta, entre l'home i la natura.

Malgrat abandonar Àfrica amb només onze anys, l'Archibald Cunningham somiarà sempre en tornar-hi i retrobar-se amb la seva amistat d'infància i només als seixanta sis anys, després de jubilar-se, aconseguirà acomplir el seu desig: tornar a veure elefants en llibertat.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 284   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788466427913
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
Anna Kadabra 6. Pastissos Perillosos


I si les bruixes fossin les bones del conte? Una nova aventura del Club de la Lluna Plena.

Els aprenents del Club de la Lluna Plena s'enfronten als seus primers exàmens de bruixeria. Per desgràcia, a l'Anna se li ha entravessat l'assignatura de Cuina Màgica. Cap plat li surt bé! Potser els seus amics la podran ajudar a preparar uns pastissets boníssims i sorprenents. Ja té els ingredients, però... funcionarà la seva recepta?
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Anna Kadabra"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788418444418
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Històries de por superguais


Les històries més esgarrifoses del Rowley, el millor amic del Greg.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Diari del Rowley"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14,5 x 21
· EAN: 9788418444494
· PVP: 14,42 / 15 €


Comprar-ne unitats.
Bòsnia, la guerra que no ens van explicar

Joan Salicrú
La pitjor conseqüència de la Guerra de Bòsnia, a banda dels seus cent mil morts, 35.000 desapareguts i un milió llarg de desplaçats, va ser la consolidació d'un país dividit en tres comunitats ètniques i la desaparició de la noció de multietnicitat, el tresor més preuat de «la petita Iugoslàvia», com se l'havia arribat a anomenar per ser una reproducció en petit de l'estat creat per Tito.

25 anys després de l'inici del conflicte, aquest llibre pretén però desmuntar el mite segons el qual aquesta va ser una guerra ètnica. I també, de fet, la pròpia existència de tres pobles amb grans diferències entre si, la suposada causa per justificar el «conflicte inevitable».
· Editorial: APOSTROPH
· Col·lecció: "Assaig"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788412254983
· PVP: 15,38 / 16 €


Comprar-ne unitats.
La Casa Ametller. El cor de Barcelona

Santiago Alcolea Blanch
La casa Amatller de Barcelona ens ofereix una gran oportunitat per valorar, en tota la seva riquesa de matisos, el Modernisme català, i alhora ens revela la polifacètica personalitat del seu arquitecte, Josep Puig i Cadafalch, que volia crear una obra integral. El sumptuós habitatge que ocupa l'edifici (1898-1900) ens mostra la història del seu propietari, Antoni Amatller, que no solament va impulsar la indústria xocolatera familiar, sinó que també es va dedicar a la fotografia i al col·leccionisme.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Fora de col·lecció"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 168   ·  Mides: 17,8 x 20,5
· EAN: 9788417998875
· PVP: 21,15 / 22 €


Comprar-ne unitats.
Els Rescatadors Màgics 7. A les Magiolimpíades

Sabrina Catdoor
Darrere de la gatera comença un viatge d'aventures a Imaginària.

Imaginària celebra els seus jocs magiolímpics cada quatrecents anys.

És el major esdeveniment del món màgic, on les criatures posen a prova els seus poders en un espectacle únic. Qui eructarà la flama més abrasadora? Quin és el sortilegi més poderós? Quina és la criatura més diminuta?

Els Rescatadors Màgics volen passar un dia divertit com a públic... però quan els atletes magiolímpics comencen a desaparèixer, no els queda més remei que participar. Una aventura en la qual tots els rivals hauran d'unir-se per tornar a la normalitat.

Una sèrie d'aventures i fantasia il·lustrada a tot color per David Sierra.

«No és habitual trobar llibres que, sobretot i com a primera finalitat diverteixen i on, a més, podem extreure un aprenentatge i reflexió al final de la lectura.» Páginas de Calabaza

«Un llibre fantàstic per a primers lectors que ja volen aventures més llargues. Aquesta nova col·lecció els anirà fantàsticament bé.» Club Peques Lectores
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Els Rescatadors Màgics"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14 x 18,2
· EAN: 9788424669461
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Comprar-ne unitats.
Els Rescatadors Màgics 8. Al bosc dels gambutzins

Sabrina Catdoor
Darrere de la gatera comença un viatge d'aventures a Imaginària.

La Zoe, el Lucas i la Marina marxen d'acampada amb l'escola. Uns dies a plena naturalesa, sense dracs ni sirenes!

Però segur que en el bosc no hi ha màgia? La llegenda diu que aquí hi viuen els gambutzins, unes criatures fantàstiques molt entremaliades. Els nens s'ho prenen a broma fins que, quan desperten pel matí, troben el campament tot regirat, i els monitors culpen a la Zoe, el Lucas i la Marina. Però ells no han sigut!

Després de reendreçar-ho tot, els Rescatadors decideixen endinsar-se en el bosc i resoldre el misteri dels gambutzins... Aviat descobreixen que la llegenda té una base real. I, sobretot, què passa quan ens fem grans i oblidem el poder de la imaginació.

Una sèrie d'aventures i fantasia il·lustrada a tot color per David Sierra.

«No és habitual trobar llibres que, sobretot i com a primera finalitat diverteixen i on, a més, podem extreure un aprenentatge i reflexió al final de la lectura.». Páginas de Calabaza

«Un llibre fantàstic per a primers lectors que ja volen aventures més llargues. Aquesta nova col·lecció els anirà fantàsticament bé.» Club Peques Lectores
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Els Rescatadors Màgics"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14 x 18,2
· EAN: 9788424669478
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Comprar-ne unitats.
Amor fingido

Andrea Smith
Amanda se ha pasado toda su vida fingiendo.

Finge que no le importa que su madre la obligue hacer de canguro de su odioso hermano pequeño todos los días. Finge que no sigue dolida porque su «mejor» amiga le robara el novio. Finge que es feliz con su vida.

Nate Lewis es un mimado.

Nate Lewis vive en una casa enorme y siempre ha obtenido lo que ha querido sin hacer el mínimo esfuerzo. Pero a pesar de tenerlo todo, Nate Lewis piensa que no le importa a nadie.

Cuando el destino los lleva a fingir que están saliendo juntos, Amanda descubre que Nate es también la primera persona con la que puede ser ella misma, con la que no tiene que fingir.

Y Amanda es la primera persona con la que Nate se siente especial, importante.

¿El problema? Ellos ya están fingiendo.

Fingiendo amor.

· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 384   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424670276
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Marieta de l'ull viu

Maria Petit i Maria Xinxó
Un testimoni honest i ple d'humor sobre el camí de superació que va haver de seguir una noia de disset anys després de quedar-se cega.

Amb disset anys, la vida de la Maria Petit va canviar per sempre. Un accident de moto en va ser el punt d'inflexió: va perdre la vista però no les ganes de viure.

Deu anys després, decideix explicar les moltes aventures i anècdotes que li han succeït des d'aleshores. Perquè està clar que estar cega no li ha impedit seguir fent bogeries, provar coses noves o ser feliç.

Més enllà de la seva història de superació, aquest llibre ens demostra com perdre la vista no va aconseguir aturar la Maria Petit i les seves ganes de seguir vivint aventures: com recórrer més de 15 països, fer atletisme o pujar l'Aneto.

· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375392
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
Isabelle a la tarda

Douglas Kennedy
Una novel·la que ens ensenya com l'amor pot esdevenir el motiu o l'excusa de tota una vida.

Abans de la Isabelle no sabia res del sexe; abans de la Isabelle no sabia res de la llibertat; abans de la Isabelle no sabia res de la vida.

Anys setanta. París. En Sam, un estudiant americà, coneix una dona en una llibreria. La Isabelle és misteriosa, bonica i més gran que en Sam i, a diferència d'ell, és experimentada en l'amor i les seves contradiccions. El jove aviat resta captivat per la Isabelle, però l'anell de casada a la seva mà l'alerta.

El que van començar com a innocents trobades en un petit apartament parisenc, va acabar donant lloc a un autèntic romanç que es perpetuarà en el temps.

Isabelle a la tarda és una història que ens fa pensar sobre el que busquem, el que trobem, amb què ens conformem, i ens ensenya com l'amor pot esdevenir el motiu o l'excusa de tota una vida.

«Un autèntic geni de les novel·les d'amor.» The Times

«Una delícia; Kennedy és un escriptor exigent, hàbil i enginyós.» Financial Times

«Fascinant.» Sunday Independent

«Una delícia; Kennedy és un escriptor exigent, hàbil i enginyós.» Publishers Weekly


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 568   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375057
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
L'última coloma

Men Marías
El passat mai no oblida i, ara, busca venjança.

La Patria i el Sacha investiguen l'atroç assassinat de la Diana, una adolescent que va ser trobada per uns nens que jugaven a la vora de la casa de la Mongoli. El cos despullat de la jove té els pits extirpats i els llavis vaginals cosits. Dues ales emplomallades sobresurten dels omòplats de la víctima. Aquesta és l'escena del crim. Aviat l'assassinat de la jove serà de domini públic, i es coneixerà la víctima com «la Coloma».

La Diana ha estat la primera víctima, però no serà l'última. La policia ha de treballar a contrarellotge per capturar l'assassí abans no comenci el carnaval de Cadis. No aconseguir-ho pot derivar en el caos i en una veritable carnisseria. La pressió sobre totes i cadascuna de les persones que habiten Rota es fa palpable. Records d'altres temps, històries que no havien de tornar mai més comencen a sortir a la superfície. Els assassinats del 2019 tenen una estranya relació amb uns fets que ocorregueren durant la dècada dels anys cinquanta a la base militar de la ciutat.
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 600   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788417868864
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Comprar-ne unitats.
El regne

Jo Nesbo· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 630   ·  Mides: 15 x 23,3
· EAN: 9788475888873
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
La cantant de fado

Jordi Campoy
No és valent qui no té por, si no qui sap conquistar-la.

En Guillem, un músic i compositor de jazz decideix quedar-se una temporada a viure a Lisboa on ha conegut la Rita, una cantant de fado de la qual ha vist una actuació en un restaurant de l'Alfama. Sense esperances de tornar-la a trobar, perquè la noia ja no canta allà, en Guillem s'instal·la en un pis on un dels seus veïns, el João, el posa sobre la pista de la Rita que ara regenta una pastisseria que ha heretat de la seva mare, morta recentment. La Rita i en Guillem inicien una relació sentimental que va força bé, però quan en Guillem torna d'una estada a Barcelona perquè el seu pare s'ha posat malalt, la Rita ha desaparegut. En Guillem reconstrueix els fets del passat per trobar-la.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 354   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466427852
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Ser negre és bonic
(black is Beautiful)

Un delicat àlbum sobre la bellesa de ser un mateix amb un text construït a partir de cites de personatges rellevants.

«El temps ho cura tot. De veritat. Per això, tot i les ensopegades, segueix sent tu mateix. No perdis la dolçor. No deixis que et robin el somriure. No et comportis com una roca si ets realment una pedra preciosa». A través de les paraules de personatges referents de la cultura negra, com Nelson Mandela, Nina Simone, Martin Luther King o Angela Davis, Ser negre és bonic subratlla la bellesa i el valor de ser un mateix.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Baobab"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 28,5 x 24,5
· EAN: 9788418444296
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Comprar-ne unitats.
Què t'ha passat?

Josep Gregori
En Martí és un nen molt alegre, però últimament no va tan content a escola. Què li deu passar? Gràcies a l'àvia, la família descobrirà el problema i parlarà amb l'escola per a posar-hi solució. Una història tendra i valenta sobre l'assetjament escolar. Un relat per a acceptar les situacions difícils i superar-les.


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,5 x 25,5
· EAN: 9788418592072
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Comprar-ne unitats.
La millor cuina de Menorca

Josep Borràs i Damià Borràs
De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades... Des de fa segles, la cuina de Menorca ha aplegat olors i sabors molt variats, com a conseqüència de la seva privilegiada situació. El cuiner Josep Borràs (Maó, 1931) i el seu fill Damià (Maó, 1957), poeta i gastrònom, ens conviden a entrar a la seva cuina per assaborir un centenar i mig de plats extraordinaris, en què trobareu el bo i millor de la cuina tradicional de l'illa.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Milfulls"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 16 x 26
· EAN: 9788417998486
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
DosMons. Contes de bessons, bessones i altres germans incomparables.


Contes fantàsticament il·lustrats per descobrir el meravellós món dels bessons, un univers incomparable!

Quan la popular presentadora de TV Raquel Sánchez Silva va començar a explicar contes als seus bessons Bruno i Mateo, es va adonar que no n'hi havia pràcticament cap en què els protagonistes fossin bessons com ells. D'aquesta mancança va néixer la idea d'aquest recopilatori de contes il·lustrats protagonitzats íntegrament por tres parelles de bessons molt diferents entre si.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 128   ·  Mides: 21,5 x 27,5
· EAN: 9788418444241
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
Sira

María Dueñas· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 666   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788466427845
· PVP: 22,02 / 22,90 €


Comprar-ne unitats.
El dia que vaig marxar

Albert Om
A prop de fer 50 anys, un dia l'autor decideix que vol «desaparèixer d'ell mateix», deixar-ho tot i marxar un temps a França, a aprendre francès, la llengua que quan era petit significava per als seus pares la del país de la llibertat i que ara havia estat arraconada per l'omnipresent anglès. I se'n va uns mesos a Aix-en-Provence, on es troba amb ell mateix i amb el plaer de viure amb calma. Compleix així un somni que molts tenim: el de fer un canvi de vida.

«(...) volia asseure'm a la terrassa d'un bar, demanar un Pastís, treure la llibreta i transcriure lletres de cançons en francès de Serge Gainsbourg, de La Grande Sophie, de Benjamin Biolay o de Dominique A, i fer el que fem tots, subratllar aquelles frases que sembla que ens donin la raó en les decisions que acabem de prendre: marxar un temps a França quan tens els 50 anys a tocar, quan veus que els teus pares comencen el camí d'anar-se'n i tu, que no tens fills, decideixes anar-te'n abans, per lleugeresa, per por o potser per reunir una mica de coratge pels anys que vindran: «la vie n'est pas finie, la vie n'est pas passé». Ho cantava Dominique A i ho subratllava jo: la vida no s'havia acabat. Aquell temps, a França, ho volia fer tot cada dia i no sabia per on començar.»
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 176   ·  Mides: 13,2 x 19,5
· EAN: 9788418375514
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
La Família del Super3: La història mai explicada

Gerard Hausmann
Ets seguidor de la Família del Super3? Vas ser en alguna de les mítiques Festes dels Súpers que havien arribat a reunir més de 400.000 persones? Tens algun dels tres discos d'or i tres de platí amb les cançons que ressonen en els records de vàries generacions? T'agraden les bones històries amb valors positius? Aquest és el teu llibre.

La història mai explicada de la família dels Súpers. La teva infància televisiva, ara en un llibre.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Fora de col·lecció"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 24,5 x 20
· EAN: 9788424670474
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Uep! Les meves aventures al camp

Miquel Montoro
Aquest no és un llibre qualsevol. És un manual d'instruccions per saber de quin planeta ha arribat Miquel Montoro... o sigui, jo mateix! Si voleu conèixer d'on vinc, qui soc i cap a on van les meves aventures, aquest és el lloc. Aquí vos contaré les millors històries: algunes del dia a dia al meu estimat camp mallorquí, d'altres entre càmeres i platós i un bon grapat d'extraordinàries on la imaginació es desborda. Si m'acompanyeu, descobrireu animals increïbles, amics invencibles, capítols personals i una invitació a tastar plats d'aquells fets per llepar-se els dits...crec que ja sento l'oloreta de les pilotes!, Mmmm què en són de bones!


· Editorial: SHAKA

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 246   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788418456046
· PVP: 13,46 / 14 €


Comprar-ne unitats.
Una altra forma de socialisme

Thomas Piketty
Els darrers anys Thomas Piketty ha reflexionat sobre les principals qüestions polítiques que afecten el món: el Brexit, la campanya electoral americana, la francesa, la crisi del Covid, etcètera. Aquestes reflexions li han permès constatar que vivim en una societat extremament neoliberalista i hipercapitalista, que el capitalisme ha anat massa lluny i que ens convé bastir un nou sistema econòmic. Convençut que "La desigualtat no és pas una qüestió econòmica o tecnològica: és una qüestió ideològica i política" idea vertebradora del seu pensament, Piketty proposa una alternativa per al segle XXI que passa per refundar el socialisme, formular una nova forma de socialisme: un socialisme participatiu, descentralitzat, federal i democràtic, ecologista, mestís i feminista. Només així es podrà albirar un nou horitzó universal més igualitari.

Un assaig rigorós i lúcid. Un llibre que planteja qüestions essencials, i presenta una proposta econòmica i política concreta per al segle XXI: un socialisme participatiu equilibrat i igualitari.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 284   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429779431
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Comprar-ne unitats.
El camarot del capità

Màrius Carol
El relat apassionant del període en què Màrius Carol va dirigir La Vanguardia, des de desembre de 2013 a febrer de 2020. Convençut que un diari és una peça decisiva en una societat democràtica, i que no es pot limitar a explicar les coses que passen, sinó que ha d'aclarir per què passen, ha tingut accés, des del mirador privilegiat de la direcció del diari, als fets i als protagonistes que han sacsejat la nostra història recent. Testimoni d'un temps políticament convuls i periodística ment voraç, Màrius Carol revela la seva visió d'uns episodis que ens continuen captivant, basada en el coneixement a fons dels personatges i de les circumstàncies en què es prenien les decisions.

Com en una projecció a la gran pantalla, ara un drama, ara una comèdia, les emocions hi són a flor de pell, els detalls hi juguen un paper fonamental, i la condició humana es revela decisiva en jugadors de tota condició. Aquest és el relat del capità que no volia dinar sol al seu camarot.

Un llibre necessari i imprescindible que explica un paí's i un temps de la mà del director del diari amb més prestigi de casa nostra, La Vanguardia.
· Editorial: Destino
· Col·lecció: "L'ancora"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 270   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788497103190
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Comprar-ne unitats.
A cor obert

Oriol Mitjà
El 13 de març del 2020 s'anunciava el confinament domiciliari a causa d'una pandèmia mundial que ha canviat les nostres vides. Oriol Mitjà, investigador mèdic especialitzat en estratègies per combatre les malalties infeccioses relacionades amb la pobresa, ens venia alertant des del febrer dels perills d'una malaltia, la Covid-19, que es convertiria en la primera causa de mort al nostre país. En aquest llibre el científic més mediàtic del moment ens obre les portes del seu cor per descobrir els seus orígens, la infància a Arenys de Munt, com li va sorgir la vocació, i ens relata la crònica dels fets dins d'un govern dividit que es va veure superat per les cirumstàncies. Un llibre imprescindible que marcarà per sempre les futures generacions.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 304   ·  Mides: 14,5 x 20,8
· EAN: 9788466427715
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
Consumits pel foc

Jaume Cabré
A Consumits pel foc trobem administrats amb mà mestra els ingredients indispensables de la narrativa de Jaume Cabré: una història subjugadora, uns personatges amb clarobscurs inquietants i sorpreses d'alt voltatge literari que fan de la lectura un plaer irresistible. L'Ismael no ha tingut una infantesa gens fàcil, però ha aconseguit estudiar i es guanya la vida com a professor de llengua i literatura. Un dia, per atzar, es retroba amb una antiga veïna i a poc a poc comencen a intimar, fins que una altra trobada aparentment casual, ara amb el conserge de l'institut on treballa, porta l'Ismael a una situació límit, de conseqüències traumàtiques. Recuperaria memòria i aconseguir treure l'entrellat dels fets en què es troba atrapat serà una tasca difícil, que la traça de Jaume Cabré combina magistralment amb la peripècia d'un petit senglar que té tirada a distreure's i a pensar més del compte.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 184   ·  Mides: 13,5 x 21
· EAN: 9788475888835
· PVP: 18,27 / 19 €


Comprar-ne unitats.
A Barcelona amb un gran xef

Tea Stilton
Agafeu la cuina d'un famós restaurant català, afegiu-hi un cas per resoldre i amaniu-lo amb un pessic de misteri: l'aventura està servida! A partir de 7 anys.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Tea Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14,5 x 20,5
· EAN: 9788418443442
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Si el cel es tornés vermell

Cori Calero
Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s'ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes... No hi ha cap altra notícia al món.

Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. I els científcs asseguren que això és degut a les emissions de gasos per l'activitat humana. I n'aporten proves irrefutables.

Sens dubte tothom sortiria immediatament al carrer a demanar que es fes ja alguna cosa perquè el cel tornés a ser blau. I els polítics correrien a promulgar lleis.

Però la realitat és que els efectes de l'escalfament global no són tan visibles. La qual cosa no vol dir que no existeixin. Aquest llibre vol demostrar que el cel s'està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Carta blanca"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 344   ·  Mides: 15,5 x 23
· EAN: 9788417998790
· PVP: 21,15 / 22 €


Comprar-ne unitats.
Puffy i Brunilda. Una mica de màgia

Barbara Cantini
L'amistat és el primer pas perquè aparegui la màgia.

En Puffy és un gat negre. Bé, gairebé negre, si no comptes els cabells blancs a la punta de la seva cua. Quan tanca els ulls i exhala, passen coses màgiques. Però tot i els seus extraordinaris poders, no pot trobar un lloc que pugui considerar la seva llar.

La Brunilda és una bruixa que s'està preparant per al moment més important de la seva vida: el seu vol de debut. Però li falta una cosa: el seu propi gat. Perquè sense un gat MAI serà capaç de volar!

El destí ha volgut que tots dos es trobin i junts es preparin per al gran esdeveniment, però les coses fan un gir i es troben en una situació sorprenent que canviarà les seves vides de la manera més inesperada...

Descobreix en Puffy i la Brunilda, els personatges de la nova novel·la de l'autora de Mortina.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Puffy & Brunilda"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 14,5 x 21
· EAN: 9788424669324
· PVP: 10,58 / 11 €


Comprar-ne unitats.
Puffy y Brunilda. Una pizca de magia

Barbara Cantini
La amistad es el primer paso para que aparezca la magia.

Puffy es un gato negro. Bueno, casi negro, si cuentas las canas en la punta de su cola. Cuando cierra los ojos y exhala, pasan cosas mágicas. A pesar de sus extraordinarios poderes, no puede encontrar un lugar que pueda considerar su hogar.

Brunilda es una bruja que se está preparando para el momento más importante de su vida: su vuelo de debut. Pero le falta algo: su gato. ¡Porque sin un gato nunca será CAPAZ de volar!

El destino ha querido que Puffy y Brunilda se encuentren y juntos se preparen para el gran evento, pero las cosas dan un giro y se encuentran en una situación sorprendente que cambiará sus vidas de la manera más inesperada...

Descubre a Puffy y Brunilda, los personajes de la nueva novela de Barbara Cantini, la autora de Mortina.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Puffy & Brunilda"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 14,5 x 21
· EAN: 9788424669331
· PVP: 10,58 / 11 €


Comprar-ne unitats.
Alex Rider 3. Cayo Esqueleto

Anthony Horowitz
Vuelve Alex Rider, el James Bond adolescente.

«La serie que ha reinventado el género de espías.» Independent

En una isla privada cerca de Cuba, Alex Rider tendrá que hacer frente a su misión más peligrosa hasta ahora. El general ruso Sarov está tramando un plan explosivo que podría cambiar el curso de la historia, y Alex es el único que puede detenerlo.

Tiburones. Bombas atómicas. Y un diabólico plan para destruir el mundo.

«¿Hay alguien en el Reino Unido que no haya disfrutado con este James Bond junior?» Daily Mail

«Una historia maravillosa llena de suspense y aventura. Una lectura increíble y adictiva.» LoveReading

«Explosivo, emocionante, lleno de acción tenéis que conocer a Alex Rider.» The Guardian


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 15 x 21,4
· EAN: 9788424669362
· PVP: 16,83 / 17,50 €


Comprar-ne unitats.
Atrapades en el temps

Mònica Usart i Gemma Puig
L'emergència climàtica és un fet i cal actuar.

Les dones del temps ens expliquen per què.

Gemma Puig i Mònica Usart ens presenten els testimonis de quinze dones lligades al món de la meteorologia, on expliquen els episodis que les van marcar de manera personal, i reflexionen sobre el canvi climàtic, el futur del planeta i els reptes socials que comporta. Catedràtiques, analistes, presentadores a mitjans de comunicació, observadores professionals i aficionades, posen de manifest la gran feina, sovint silenciosa, que serveix de base per entendre el que després arriba a les nostres pantalles i ràdios, i la seva passió per allò que tant ens agrada fer: mirar el cel. Amb el to divulgatiu que caracteritza a les autores, a les cròniques s'hi suma l'anàlisi científic, l'explicació dels fenòmens més destacats dels últims anys i de com seran els que venen.

Atrapades en el temps ens ajuda a comprendre el que ens envolta, a través de quinze històries de neu, pluja i vent.Amb la participació de Mònica López, Carme Llasat, Silvia Laplana, Sarai Sarroca, Pili Rius, Sònia Papell, Xesca Cifré, Carme Farnell, Núria Seró, Anna Pérez, Ester Batalla, Montserrat Canal, Concepció Beà, Mar Gómez i Silke Hansen.

Pròleg d'Eloi Cordomí.

Il·lustracions d'Àlex Santaló.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375354
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
L'anguila

Paula Bonet
El debut literari de Paula Bonet, la pintora espanyola més important i popular dels últims anys.

Novel·la calidoscòpica, L'anguila endinsa el lector en aquells dies lluminosos en què Paula, encara nena, visitava el seu avi a la botiga familiar, plena de mobles que prefiguraven els camins foscos que els anys i la vida li tenien reservats. Els fantasmes que habitaven la botiga de l'avi passen a formar part d'una memòria llunyana i feliç que s'alça com un refugi contra un present marcat pel despertar del cos, de la consciència de ser carn, font de desig i sexe. Ser un cos que crea vida i alhora la rebutja i la destrueix sense raó. Ser un cos que, de sobte, es torna estrany i aliè, habitat pels ulls que el miren i li donen forma a cada instant.

L'anguila és una mirada descarnada al passat, al camí que configura el que som, una exploració de la memòria, del cos violentat, la carn i la sang d'una vida perduda.

«La renovadora obra de Paula Bonet, en desmarcar-se del que hem anat sentint tota la vida, ens transporta a un art enginyós, complex, savi, que fa avançar permanentment els nostres límits.» Enrique Vila-Matas

«Bonet, sense compassió ni autocomplaença, escriu una novel·la amb un final feliç: el món es comença a transformar, i una dona es fa un autoretrat amb la carn de l'escriptura, els àcids i els olis.» Marta Sanz


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 300   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375156
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Comprar-ne unitats.
Escrivim el futur en tinta lila

Carme Forcadell
Carme Forcadell explica la seva experiència com a presa política, i ho fa explicant la història del bolígraf en tinta lila, un bolígraf que s'ha convertit en un símbol feminista. Forcadell treballa des del feminisme en un entorn de dones dobles víctimes, i explica una història colpidora que consta tant de la història de les dones que s'ha trobat com tot el que han aconseguit fer juntes. El llibre acaba amb un corol·lari de tot el que ha après (i no ha volgut aprendre) a la presó.


· Editorial: Destino
· Col·lecció: "L'ancora"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 160   ·  Mides: 12,5 x 18
· EAN: 9788497103138
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
El gran llibre de l'Osset Siset

Benji Davies
Amb solapes per aixecar i centenars de dibuixos, aquest llibre està pensat per estimular el llenguatge i potenciar la confiança dels infants; els primers passos d'una vida d'aprenentatge! Llegir : Més de 500 paraules per llegir i aprendre. Parlar : 10 escenes plenes de detalls per mirar i comentar. Explorar : Més de 30 solapes per aixecar, perfectes per a petites grapes!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 14   ·  Mides: 28 x 30,2
· EAN: 9788418443220
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Las Ratitas 4. Superaventura entre els núvols

Las Ratitas
Las Ratitas pugen a la furgoneta i se'n van d'excursió! Els seus pares les porten a un lloc preciós per fer una passejada en bicicleta, i, per descomptat, la seva estimada Alma els acompanya. Troben una cascada increïble per passar-hi el dia i descobreixen un munt de sorpreses. Fins que de sobteŽ la furgo desapareix! Aconseguiran trobar-la per tornar a casa? Invocaran un cop més els seus superpoders? A partir de 6 anys.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Lectors avançats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 144   ·  Mides: 15,5 x 22
· EAN: 9788418444005
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Món maker

Juliana Canet
Vols construir una pistola d'aigua, un robot, una guitarra, un volant i moltes mes coses increïbles? Amb aquest llibre podràs donar ales a la teva creativitat i convertir-te en un autèntic maker!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "LLibres d'activitats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 104   ·  Mides: 19,5 x 25,7
· EAN: 9788418443589
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
2 metges i 1 pandèmia

Josep Ma. Argimon, Jaume Padrós i Gemma Bruna
L'epidèmia del coronavirus està capgirant la manera com entenem el món i la medicina, que és tant com capgirar la manera com entenem la vida. La irrupció de la COVID-19 ha fet que ens replantegéssim a escala global com vivim i com morim: l'atenció sanitària, la recerca, les qüestions ètiques i flosòfques, el model econòmic i social, l'atenció a la gent gran, la gestió del dol i del patiment o les polítiques de salut pública...

2 metges i 1 pandèmia és una reflexió entorn de tot allò que conforma la vida de les persones
· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "ALTRES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 184   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788415315964
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
La dona de la seva vida

Xavier Bosch
El Joel, el Raimon i la Victòria són els germans Estrada. Cadascú viu en una punta de món. Un fet, però, els uneix. Una investigació periodística, en canvi, ho posa tot en risc. El Joel, director de documentals, aviat s'adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 508   ·  Mides: 15,8 x 23,5
· EAN: 9788466427609
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
La llegenda de Sant Jordi

Natàlia Juan Abelló
Descobreix la llegenda de Sant Jordi i emociona't amb aquesta història clàssica i dolça, amb rimes i fantàstiques solapes de roba!


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 12   ·  Mides: 18,5 x 18,5
· EAN: 9788418443411
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Comprar-ne unitats.
El batec del bosc
El vincle secret entre els éssers humans i la natura
Peter Wohlleben
Tenim, com alguns animals, una espècie de setè sentit per detectar el perill? És possible que el nostre olfacte superi el bon nas dels gossos? Per què el nostre sistema immunolò- gic reacciona als colors i a les olors del bosc? I a l'inrevés: és possible que els arbres respirin? Que fns i tot se'n pugui mesurar una espècie de batec? Hem de considerar que les plantes són éssers intel·ligents? Basant-se en els estudis científcs més recents i en la seva pròpia experiència, Peter Wohlleben ens torna a obrir els ulls davant de fenòmens sorprenents de la natura i ens ensenya que els humans en som molt propers i hi mantenim molts lligams.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Mandràgora"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 206   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788413560106
· PVP: 11,54 / 12 €


Comprar-ne unitats.
La verdad sobre el Ayuno Intermitente

Edgar Barrionuevo
Todo lo que querías saber sobre el Ayuno Intermitente y nunca te habían contado. Aunque pueda parecer toda una novedad del siglo XXI, lo cierto es que el ayuno intermitente es un método que lleva siglos practicándose. Desde antaño se ha demostrado que aporta innumerables beneficios para nuestra salud. El principal de ellos es que ayuda a controlar la grasa corporal, por lo que se erige en un potente método para las personas que desean perder peso. Sin embargo, el ayuno intermitente es mucho más que una dieta para adelgazar, ya que todos sus beneficios se adquieren si se aplica como un estilo de vida.


· Editorial: AMAT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Mides: 13,5 x 21,5
· EAN: 9788418114700
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
Patufet, on ets? Busca'm per les festes populars

Hugo Prades i Roger Roig
El Patufet, expert en descobrir les tradicions catalanes als infants, s'ha amagat ara en diferents celebracions festives de Catalunya. Confós entre la gentada, l'hauràs de trobar a la Patum de Berga, a l'Aplec del Caragol de Lleida, al carnaval de Vilanova i la Geltrú, a les Decennals de Valls, a l'Aquelarre de Cervera o a les Falles del Pirineu. Però, alerta!, perquè no va mai sol: també hauràs de cercar la Patufeta, el Patufot, el Patuf i una llarga rècula d'elements a cada làmina. Diversió garantida per a petits i grans!


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Els Àlbums del patufet"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24,8 x 31
· EAN: 9788413560373
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
Abecedari de cel i terra

Vanesa Amat
Els infants senten fascinació per tot el que s'amaga al cel i a la terra: es fixen en animalons petits, baden observant un núvol... A l'Abecedari de cel i terra hi ha textos sobre animals, plantes, objectes o fenòmens meteorològics que podem veure quan alcem la vista o mirem a sota els peus. Per cada lletra trobem una paraula, una poesia i una petita curiositat.


· Editorial: Eumo Fons

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788497667319
· PVP: 9,13 / 9,50 €


Comprar-ne unitats.
Les hores greus
Dietari de Canonges
Quim Torra
«Quan el dia 15 de març vaig començar el meu confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d'imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID suposaria pel nostre país. Fins la meva inhabilitació, més de cinc mesos després, vaig dedicar-hi totes les forces de les que disposava.»

Així comença el pròleg del llibre Les hores greus de Quim Torra i Pla en el que narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia (del 15 de març a 30 d'abril) que visqué, en bona part, sol i confinat - amb COVID- a la Casa dels Canonges. Amb una prosa directe i sense matisos aquest llibre és una explosió de sentiments - les pors, les esperances, les angoixes, les decepcions, la frustració, la ràbia - però també la crònica de la determinació d'un home de lluitar per la salut i el benestar dels seus conciutadans- contra la burocràcia, contra els partidismes, contra el desànim -. Un testimoni imprescindible.

Les hores greus és una reflexió, en forma de dietari, sobre unes setmanes que marcaran el devenir del nostre país. El testimoni d'una època.

Escrit durant el confinament per la pandèmia del MHP Quim Torra a la Casa dels Canonges, aquest és un llibre que ens descobreix el President més íntim, més humà, més determinat en la seva lluita dia a dia contra la COVID-19.
· Editorial: Símbol

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 306   ·  Mides: 15,5 x 23,5
· EAN: 9788415315988
· PVP: 22,12 / 23 €