La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 23/03/20
Els colors de la natura


A la natura abunden colors increïbles. Però t'has preguntat mai quin gust o olor podrien fer els colors verd, groc, rosa o blau? O com sonarien? O quin tacte tindrien si els toquessis? Els colors de la natura són tan meravellosos i diversos que inspiren la gent a l'hora de posar nom a tots els matisos mitjançant plantes, animals i minerals. Acomp|anya'ns en un viatge de descoberta dels dotze colors i tonalitats més coneguts. Aprendràs que els colors i els elements que es troben a la natura sovint estan estretament relacionats. Sabràs trobar totes les relacions a cada capítol?


· Editorial: Cossetània

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24 x 32
· EAN: 9788490349243
· PVP: 12,40 / 12,90 €


Propera aparició: 23/03/20
¡Oído cocina!

Marc Ribas
En este nuevo libro del popular cocinero Marc Ribas, el autor nos ofrece más recetas BRUTALES sabrosas, fáciles y sorprendentes, provenientes de la cocina tradicional pero con toques de innovación, con productos frescos y de proximidad. Sobre todo, este cocinero destapa su lado más personal y deja entrar el lector fiel en su cocina, a través de historias únicas y divertidas, incluso extravagantes, que le han pasado delante de los fogones y con los clientes de los restaurantes donde ha trabajado. Nos habla, por ejemplo, de las improvisaciones que se tienen que hacer cuando de repente se llena la sala de comensales que no se esperaban, de clientes excesivamente bromistas que hacen pasar un mal rato a los camareros o de otros con poca cultura gastronómica que se creen saber más que nadie, de adaptaciones a las nuevas tendencias como el veganismo o a situaciones como las alergias, de comensales que no quieren levantarse de la mesa, de los recursos delante de los pequeños accidente a la cocina, de las peticiones curiosas de algunos clientes, entre otras. De hecho, cada una de las historias deriva en dos recetas relacionadas, llenas de ROCK'N'ROLL, que harán las delicias del lector.


· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "Sensaciones"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 17 x 24
· EAN: 9788416918751
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 23/03/20
1 dia d'octubre i 2 poemes
Al servei d'aquest poble
Josep Rull
... Al llarg del trajecte em ve a la memòria un fragment d'aquell poema d'Ernest Henley, Invictus. Vaig llegir que en Mandela el recitava com un mantra per mantenir-se dempeus en els moments més durs de la seva captivitat: "Sóc l'amo del meu destí. Sóc el capità de la meva ànima".

7 dia d'octubre i 2 poemes és un llibre profundament humà i serè escrit en unes condicions de gran intensitat] emocional i política de l'autor. Josep Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions nacional i el seu insobornable compromís nacional al servei de Catalunya.
· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "ALTRES"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 200   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788415315780
· PVP: 16,35 / 17 €


Propera aparició: 19/03/20
Mar d'estiu
Una memòria mediterrània
Rafel Nadal
Una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten.

En Mar d'estiu, Nadal ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts. A la primera, l'autor parla de perquè la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona banda, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d'aquests espais l'acompanya el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l'autor narra el retorn, una reflexió sobre l'experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

Rafael Nadal va ser l'autor més venut de Sant Jordi 2019. Una de les plomes més valorades en el panorama literari.


· Editorial: Univers llibres

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 12,5 x 17,8
· EAN: 9788417868444
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Propera aparició: 19/03/20
Escac al destí

Lluís Llach
Regne de Magens. La reina Bal de Guifort, segona esposa del rei Ebrart d'Albir, ha estat assassinada en un moment en què el regne ha de pensar en designar el successor al tron de Magens.

El candidat natural és el fill gran del príncep Jan, però hi ha qui pensa que està més preparat el seu germà, el príncep Inian. Hi ha un germà més gran descartat, el prevere Orenç, fill bastard d'Ebrart (la seva mare va ser la primera esposa del rei, destronada i desterrada) i canonge de la Reial Capella Castell, residència de la família reial. Orenç serà l'encarregat d'investigar la mort de la reina a petició del rei.

Assassinats, conxorxes polítiques i eclesiàstiques, i nissagues maleïdes són els ingredients d'aquesta intriga palatina ambientada en el fictici regne de Magens.
· Editorial: Univers llibres

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 296   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788417868550
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 19/03/20
MIC. El drac sense foc


El MIC, el personatge estrella de TV3 que triomfa cada tarda al Club Super 3 entre els nens i les nenes.

Viu Sant Jordi amb el Mic!

Un drac sense foc, un cavaller que té gana, o una princesa que no se sap cordar les sabates són alguns dels protagonistes de la història.


Les històries del Mic transmeten valors positius com l'amistat, la tendresa i molta bondat.

Llibre en format cartró i interiors a tot color, amb lletra majúscula, ideal per a primers lectors.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 20   ·  Mides: 22,7 x 22,7
· EAN: 9788424666538
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 18/03/20
Seguiré els teus passos

Care Santos

La Reina, una dona acostumada a prendre totes les decissions, rep una trucada que ho pot
canviar tot: algú pretén obrir la tomba del seu pare, mort en estranyes circumstàncies a
Conques, un poblet del Pallars Jussà, fa quaranta-quatre anys. En un moment en què la seva
pròpia vida travessa un moment complicat, inicia un viatge al Pirineu per enfrontar-se al seu
passat i amb la sorprenent història d’en Josep Gené, que ens durà fins al 29 de gener de
1939, el dia en què Barcelona va ser ocupada per les tropes de Franco.
Un dia de vencedors i vençuts.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 400   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426299
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Propera aparició: 18/03/20
Ofrena a la tempesta

Dolores Redondo
La mort d'una nena a Elizondo, que la besàvia de la criatura atribueix a l'Inguma, el dimoni que immobilitza els dorments, es beu el seu alè i els treu la vida mentre dormen, aixeca les sospites de l'Amaia. Arran de les anàlisis del doctor San Martín, la inspectora comença a investigar altres morts de nadons i aviat descobreix un rastre d'horror que culmina amb la mort inexplicable de Berasategui a la seva cel·la i la trepidant investigació que portarà l'Amaia a l'autèntic origen dels successos que han colpit la vall de Baztan. I mentrestant, des del bosc, arriba una tempesta impressionant per efiterrar la veritat més demolidora...


· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 592   ·  Mides: 12 x 19
· EAN: 9788417423452
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 16/03/20
Tres dones

Lisa Taddeo
Lina, Maggie, Sloane: una història real i fascinant sobre la vida sexual de tres dones. El desig ens controla els pensaments, ens destrossa la vida, i és el motor de la nostra existència. Però no en parlem gairebé mai. Durant els últims vuit anys, la periodista Lisa Taddeo ha travessat el país amb cotxe sis vegades per conèixer dones normals de diverses regions i entorns. El resultat, Tres dones, és el retrat de no-ficció més profund del desig que s'ha escrit mai i un dels llibres més celebrats de l'any. Tres dones exposa la fragilitat, la complexitat i la desigualtat del desig femení.


· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 368   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417353209
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 16/03/20
Coppelius, el creador d'autòmats

Rosa M. Colom Bernat
Quina estranya atracció generen els violins? Per què, sovint, els associem a determinats secrets? Per al petit Jan, l'instrument serà el culpable de la mort de sa mare, la famosa violinista Teodora Sutter. Un dia descobrirà que l'única manera de tornar-la a la vida serà construir un autòmat perfecte.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "ESFERA"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490264621
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 09/03/20
Avis, piranyes i altres històries

Rocío Bonilla
Un dia, en Nico i l'avi Roderic van escapar de mil piranyes. Una altra vegada van creuar la mar en un vaixell pirata. Però no han viscut només mil aventures plegats, sinó que l'avi li ha ensenyat tot de coses. Perquè gràcies als avis i les àvies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i passem els afectes de generació en generació. Un àlbum il·lustrat irònic i entusiasta sobre la relació entre grans i petits.


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 40   ·  Mides: 24 x 30
· EAN: 9788417599614
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 09/03/20
El teu gust

Isabel-Clara Simó
El teu gust és una gran història d'amor. Per damunt de tot, hi ha la relació entre la protagonista i la Roser, que acaba quan la Roser mor en un accident imprevisible i desgraciat. Abans i després, hi ha la història dels petits amors que té la protagonista amb diferents homes. Però la novel·la és, també, una història sobre les decapitacions. Sobre la pèrdua, la passió, l'esperança, el desig que ens fan perdre el cap, que ens retornen al passat quan ja som vells, que ens dissimulen el futur quan encara som joves.

Amb el seu estil inconfusible, l'autora obre de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d'una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços, amb la sensació que el cos i el cap se separen, perquè tot i que les forces defalleixin, la passió roman intacta. Una passió enorme per l'art i per la vida que es proclama amb força en aquesta darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 168   ·  Mides: 15 x 23,2
· EAN: 9788490269886
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Propera aparició: 02/03/20
Corregir mata
Les autoritats lingüístiques adverteixen que el català actual pot perjudicar greument la salut dels parlants i de la gent del voltant
Pau Vidal
Aquest llibre recull mig centenar d'articles publicats al diari digital Vilaweb en què Pau Vidal radiografia la situació i el futur del català, amenaçat per dues forces tan poderoses com són el castellà de la repressió i l'anglès de la globalització i la revolució digital.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Carta blanca"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 234   ·  Mides: 15,5 x 23
· EAN: 9788417998295
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 25/02/20
Cap fred, cor calent
El procés en primera persona
Artur Mas
Des de la seva arribada a la Presidència de la Generalitat el 2010 fins al pas al costat el 2016, Artur Mas ha estat el principal artífex del procés sobiranista. En aquest llibre, que s'estén fins a l'octubre del 2017, explica en profunditat els moments clau de la Presidència i del Procés, i el paper dels protagonistes, sense estalviar l'autocrítica, mostrant les llums i les ombres d'un projecte polític les fortaleses i febleses del qual coneix millor que ningú. Cap fred, cor calent és un relat polític de primer ordre, la baula imprescindible per a qui vulgui entendre un període decisiu de la història de Catalunya, del seu principal impulsor.

Artur Mas ha estat inhabilitat pel TSJC fins al proper 23 de febrer, a causa de l'organització del 9-N.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 384   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788466426541
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Propera aparició: 24/02/20
Tot, menys la pluja

Gisela Pou
La Joana Badia arriba a Donosti disposada a retrobar-se amb l'Unai Etxeberria, de qui no sap res des de fa més de 10 anys. A partir dels records de la Joana sabem com es van conèixer i estimar. Ella en tenia 29 anys, estava de viatge i feia sis mesos que a la seva parella, el pintor Bernat Delclòs, li havien diagnosticat la malaltia que condicionaria la seva relació. Som a principis dels anys 90, i la sida fa estralls en una Barcelona que desperta de la transició, entre l'eufòria i la crisi econòmica. Gisela Pou ha creat un personatge, la Joana, que creixerà davant els nostres ulls lectors per teixir una història delicada sobre la necessitat de viure, de donar i rebre amor, i de com conviure entre la culpa i el desig.


· Editorial: CAPITAL BOOKS

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788494853272
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 24/02/20
Sopas detox
Recetas y hábitos alimentarios para sanar el cuerpo
Eva Roca
En este libro descubrirás que se puede comer una sopa detox sin renunciar al sabor, la vitalidad y el color más intensos. Las sopas detox son un alimento clave en cualquier dieta saludable: limpian, nutren, remineralizan, nos llenan de vitalidad, sacian y son fáciles de digerir, siempre a través del alimento crudo. Aprenderás a elaborarlas de forma práctica y sencilla y a combinar sus ingredientes correctamente para que sus efectos nutricionales y resultados organolépticos sean maravillosos. Auténticos superalimentos de residuo cero, las sopas detox contienen más cantidad de nutrientes esenciales por caloría que el resto de alimentos y, además, son de fácil preparación, con un tiempo medio de tres minutos. Es por este motivo que han revolucionado el mundo de las dietas de adelgazamiento.

Las sopas detox de este libro están creadas para acompañar cualquier comida, pero también para momentos de depuración corporal. Por eso, Eva te propone una dieta detox de siete días para cada estación del año e, incluso, una dieta anticándida a base de estas sopas terapéuticas.
· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "Sensaciones"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 136   ·  Mides: 17,3 x 24
· EAN: 9788416918720
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Jo, Pol Rubio
La novel·la de Merlí: Sapere aude
Héctor Lozano

El Pol Rubio vol arribar a ser un "Merlí". Recent graduat en filosofia, espera el moment en què rebrà una trucada d'Ensenyament per cobrir una substitució com a professor de filosofia. Mentre no li surt feina, rememora els seus inicis com a estudiant universitari. Però tot va començar amb la mort del seu admirat mestre, el comiat dels seus companys "peripatètics", i l'estiu al costat de la Tània i el Bruno.Jo, Pol Rubio, el chulito de llàgrimes dolces, l’aprenent de filòsof i artista de gotelé, l’estimat deixeble del gran Merlí, conegut entre els amics com a “toro”, “tete”, “malote”, i no sé quantes paraules més… explicaré com va ser aquell primer estiu sense el bon mestre, els meus passos iniciàtics a la Facultat de Filosofia, i les meves aventures inconfessables amb el Bruno Bergeron, i altres històries sexuals i amoroses interessants.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 236   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426282
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
La llibertat interior

Gaspar Hernández

Teniu a les mans un petit gran llibre que neix del procés, però que no parla de política. Gaspar Hernàndez hi explica què és, per a ell, l’autèntica llibertat: la llibertat interior.

Basant-se en el que abans han dit grans mestres de la psicologia i l’espiritualitat –sobretot el català Antoni Blay Fontcuberta–, aquest llibre desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d'ells són la por, la majoria de pensaments que tenim en el dia a dia, o el personatge que creiem que som. Aquest personatge ens fa fer tots els papers de l’auca, i el confonem amb la nostra vertadera identitat.

Gaspar Hernàndez, en un to proper, a mig camí entre el dietari i l’assaig, explica els passos per aconseguir “la llibertat sense límits”.

“El fet revolucionari és descobrir qui som en essència. Només llavors podrem ser autènticament lliures".
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 14,5 x 20,6
· EAN: 9788466426237
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
Contes per a nenes i nens feliços

Àlex Rovira i Francesc Miralles
Després de l'èxit de Contes per estimar-te millor, Àlex Rovira i Francesc Miralles presenten un nou llibre per aprendre valors que donarà als joves lectors una brúixola per afrontar els reptes de la vida, desenvolupar la intel·ligència emocional, descobrir el seu talent i realitzar-se. Dirigit a tota la família, aquestes trenta-cinc faules, inspirades en les més sàvies tradicions de la humanitat, il·lustren l'esforç i la superació, la importància d'acceptar-se, la màgia de l'empatia, la simplicitat i altres claus personals per créixer i ser feliç en un món cada vegada més complex.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 176   ·  Mides: 18,7 x 24,6
· EAN: 9788418134111
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
Sota terra
Un viatge a les profunditats del temps
Robert Macfarlane
De Robert Macfarlane s'ha dit que és el millor escriptor de natura d'aquesta generació. A Sota terra, considerada ja la seva obra culminant, narra els seus descensos cap a les fosques profunditats de la terra i del temps: des de cambres funeràries prehistòriques fins a recents cementiris nuclears, passant per coves marines amb pintures rupestres a Noruega, laberíntiques catacumbes a París, mines de sal sota el mar i grutes càrstiques gairebé infinites.

És un extraordinari viatge ­sovint claustrofòbic, sovint il·luminador­ per revelar allò que s'amaga sota terra i allò que ens oculta la ment. Amb una escriptura lírica i poderosa, alhora clàssic i radicalment contemporani, aquest llibre canviarà la manera com observem el món.
· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Inspira"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 544   ·  Mides: 14 x 23
· EAN: 9788417214920
· PVP: 22,98 / 23,90 €


Comprar-ne unitats.
Tots els colors de l'amor

Alba Castellvi Miquel
La Clara té una família molt gran, i això està molt bé. Però la Clara també té un germà petit i això ja no ho està tant, de bé, perquè en Roc és un aixafaguitarres. Un matí la Clara baixa al parc de sota casa i coneix a una pintora estrafolària. La nena es sent molt atreta pels misteriosos quadres que pinta l'artista i cada dia baixa al parc a visitar-la. Gràcies a aquesta nova amistat, la Clara aprendrà a connectar amb els seus sentiments i descobrirà que si estimem a moltes persones, el nostre amor es fa més gran i més acolorit!


· Editorial: BINDI BOOKS

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,6 x 28,6
· EAN: 9788412108057
· PVP: 14,38 / 14,96 €


Comprar-ne unitats.
Les amistats traïdes
PREMI SANT JORDI 2019
David Nel·lo
Premi Sant Jordi 2019
Fins on som capaços d'arribar per aconseguir l'èxit?

Salvador Togores, traductor literari, se'n va a Suïssa a fer una estada en una residència de traductors quan tot just fa un any de la mort del seu pare. Allí, per sorpresa, trobarà el famosíssim escriptor Bachtel, desaparegut de la circulació des de feia molts anys i autor de culte. En una altra època, Markus Bachtel havia estat amic íntim de la família de Togores, especialment del pare, però la relació es va trencar de manera abrupta i dolorosa. Durant un seguit de nits, Bachtel, com una Xahrazad moderna, li revela la increïble història de la seva vida i el perquè de la seva fugida i desaparició.

Una novel·la sobre l'amistat, l'amor i els límits de l'ambició.

Obra guanyadora del Premi Sant Jordi 2019.
· Editorial: Enciclopèdia
· Col·lecció: "Enciclopèdia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788441232181
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Comprar-ne unitats.
Memòria vintage
De l'home a la Lluna a Pulp Fiction
Vicenç Pagès Jordà
Memòria vintage és un viatge personal i col·lectiu que parteix de l'arribada de l'home a la Lluna l'any 1969 i s'acaba amb la projecció de Pulp Fiction o la primera Play Station l'any 1994. Vicenç Pagès Jordà recull quatre-cents noms, paraules i conceptes que van tenir la seva època de glòria i que avui viuen sobretot en la memòria dels que hi eren, és a dir de la generació del babyboom. L'autor recrea amb humor i intel·ligència els costums, els objectes, la música, el cinema, la televisió, els oficis i les paraules que s'han modificat o han desaparegut. Memòria vintage és un viatge que captivarà a tots els nascuts a la dècada dels seixanta, però divertirà i interessarà a absolutament tothom. Hi trobarem l'aeròbic, la cabina de telèfon, el BUP, El Víbora, l'escoltisme, la Festa del Treball, fardar, fitipaldi, John F. Kennedy, kungfu, La Clave, lumumba, macuto, Mad Max, mandanga, Mickey Rourke, pànxing, titola, Rayuela, Marisol... i conceptes gairebé desapareguts com silenci.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 398   ·  Mides: 14,7 x 22,2
· EAN: 9788417879297
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Comprar-ne unitats.
És que abans no érem així

Empar Moliner

Després de l’èxit de Tot això ho faig perquè tinc molta por tornen els millors contes de l’Empar Moliner més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en el que vivim i alhora, ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 234   ·  Mides: 14,2 x 20,5
· EAN: 9788466426220
· PVP: 18,27 / 19 €


Comprar-ne unitats.
Pàtria

Fernando Aramburu

El dia en què ETA anuncia l’abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar-li a la tomba del seu marit el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Podrà conviure amb els qui la van assetjar abans i després de l’atemptat que va trastocar la seva vida i la de la seva família? Podrà saber qui va ser l’encaputxat que un dia plujós va matar el seu marit, quan tornava de la seva empresa de transports? Per més que arribi d’amagat, la presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot de la seva veïna Mirin, amiga íntima en un altre temps, i mare de Joxe Mari, un terrorista empresonat i sospitós dels pitjors temors de Bittori. Què va passar entre aquestes dues dones? Què ha enverinat la vida dels seus fills i els seus marits tan units en el passat? Amb els seus estrips dissimulats i les seves conviccions indestructibles, amb les seves ferides i les seves valenties, la història incandescent de les seves vides abans i després del cràter que va ser la mort del Txato, ens parla de la impossibilitat d’oblidar i de la necessitat de perdó en una comunitat trencada pel fanatisme polític.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 646   ·  Mides: 13 x 20,6
· EAN: 9788417423230
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Onward. El llibre de la pel·lícula


En Barley i l’Ian Lightfoot són dos elfs que viuen a New Mushroomton. En Barley sol passar l’estona immers en els seus jocs de màgia i fantasia, mentre que el seu germà petit, l’Ian, té prou amb preocupar-se per la seva imminent adolescència. Els germans Lightfoot troben a faltar el seu pare, que va morir anys enrere, però tot canvia quan a l’Ian li regalen un bàcul màgic que pot conjurar un encanteri d’aparició. Quan el fan servir per ressuscitar el seu pare, les coses no surten com esperaven, i només tenen vint-i-quatre hores per trobar una solució
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Disney"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21 x 28,6
· EAN: 9788418134005
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
No sabràs el teu nom

Vicent Usó i Mezquita
Qui vol tornar al mas de les Òlibes, ara que fa anys que se'n van anar els darrers habitants amb l'esperança de trobar una vida millor a la ciutat? Però algú hi torna. A la mà, duu una escopeta. Miquel, li diuen. Per les cambres buides, entre les parets caigudes, s'escolten encara les veus de dones com Carmeta, ressona la tristor infinita dels seus ulls quan va tornar d'aquella clínica on va tindré el fill i se'l van endur. Mort, li digueren. Però ella no ho va creure, no ho va creure mai. Ni tampoc Balma, la filla que tingué al cap d'un temps amb Daniel, la filla de qui va saber e| nom i el rostre. La filla que, un dia també, es va preguntar què havia passat amb el seu germà.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 186   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490264461
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Comprar-ne unitats.
Brinker Pasolargo y la Isla Palpitante

Javier Espila
El joven Brinker Pasolargo ansia convertirse en uno de los famosos héroes de la ciudad de Ventura; pero nadie parece tomarle en serio. Alentado por su mejor amigo, Ronk, partirá rumbo a la peligrosa Isla Palpitante para averiguar los secretos de Herrik el Inmortal, el guerrero más grande de todos los tiempos.


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "En órbita"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 222   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788491423553
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
Ca la Wenling

Gemma Ruiz

Que algú de l’altra punta de la terra faci el cop de cap de venir a viure al teu país. Que et triï a tu per veí. Que faci créixer els seus fills en la teva llengua perquè estimin el que tu estimes. I que aquest algú que treballa en una perruqueria dotze hores al dia, sis dies a la setmana, amorrada als teus peus, a les teves mans i als teus cabells, tingui la generositat d’explicar-te el seu món.

Hi ha un bon pessic de la Xina de la Wenling, aquí dins. Un bon pessic de la província de Zhejiang, d’on va venir un dia de fa deu anys. Però hi ha més perfums d’arreu, en aquesta casa de manicures, esquilades i permanents. Hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vietnam, productes de cosmètica francesos, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empeltat.

Per això n’hi diuen ca la Wenling: perquè la modèstia de fora amaga una autèntica reserva d’humanitat, un catalitzador que arrenca confidències, desenterra tragèdies i fa esclatar riallades. Un centre d’intercanvi d’afectes que fa tant servei al barri com l’ambulatori, l’escola o el mercat.

I tibant tot el llibre de dalt abaix, el regal d’una amistat. Perquè aquesta novel·la també celebra el trencar el gel, el mirar als ulls, el començar una conversa. Perquè és possible transformar el lost in translation en unes ganes boges de fer-se entendre.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 326   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788475888200
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Osset Siset. Anem amb avió!


Puja a l'avió de l'Osset Siset! Acompanya'l en aquesta aventura, descobreix l'aeroport i tots els secrets de l'avió en aquest divertit llibre amb solapes!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788491378952
· PVP: 6,68 / 6,95 €


Comprar-ne unitats.
Te quiero

Hélene Delforge
De los autores del éxito internacional Mamá

Enamorado. Estar enamorado es un estado, un golpe de suerte, una sorpresa, unsentimiento, una sensación, una emoción. El amor se experimenta, se expresa, se cuenta, se comparte, empieza, termina a veces. Pero no siempre.

Hay tantos tipos de amor como tipos de amantes. El amor está en el aire. Quentin Gréban lo ha capturado con sus pinceles. HélèneDelforge lo ha reflejado en sus poemas. ¡El amor impregna estas páginas!
· Editorial: Algar
· Col·lecció: "FUERA DE COLECCIÓN"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 72   ·  Mides: 28 x 34,8
· EAN: 9788491423782
· PVP: 21,15 / 22 €


Comprar-ne unitats.
Intolerancia a la fructosa
Combatirla sin déficits con una dieta equilibrada
Sonia González i Mª Pilar Gómez
Las intolerancias alimentarias, a la fructosa, sorbitol o lactosa, son cada vez más frecuentes en nuestra población. Los casos aumentan a pasos agigantados y en todos los ámbitos (deportistas, niños adultos, adolescentes ), dando lugar a un gran porcentaje de afectados que poseen un repertorio más o menos grave de síntomas digestivos que alteran su ritmo de vida normal, pudiendo incluso comprometer el estado nutricional si no se actúa de manera precisa.


· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "EPIGRAFE"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15,8 x 23,5
· EAN: 9788416918683
· PVP: 13,65 / 14,20 €


Comprar-ne unitats.
Com educar el monstre de l'armari

Antoine Dole
El monstre de l'armari existeix, com ja hem demostrat. Si no existís, el protagonista d'aquesta història es comportaria de manera civilitzada i faria cas als pares. Però ha d'educar el monstre de l'armari, que sempre està fent poca-soltades. I ensenyar un monstre a rentar-se les dents, a pentinar-se, a no tocar els en- dolls i a no dir paraulotes... és molta feina! Per això, no té temps per escoltar el pare i la mare...|


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,2 x 30,5
· EAN: 9788417599478
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Comprar-ne unitats.
Reis del món

Sebastià Alzamora i Martín
Un llibre d'abast europeu que parteix de dos personatges reals, antagònics, dos gegants del segle XX. L'un és Joan Mascaró el principal traductor i divulgador del pensament místic hindú a la cultura occidental. L'altre és Joan March, contrabandista i financer que va ser un dels homes més rics i poderosos del seu temps, capaç de fer caure governs, de fer xantatge a Franco i a Churchill i de condicionar la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial. Tots dos havien nascut a Santa Margalida, un poble del Pla de Mallorca tan petit com grans van ser les seves figures. Mascaró era un pacifista seguidor de Gandhi; March era un home sense escrúpols. Però entre tots dos va existir una estreta relació d'admiració mútua i també de tensions.

A través d'aquestes dues vides, Alzamora teixeix un relat apassionant que passa per Espanya, Suïssa, el Regne Unit, el Marroc o Sri Lanka, i que registra els tremolors del segle més convuls de la història de la Humanitat. Però Reis del món també és el retrat íntim de l'ànima de Joan Mascaró, que creu haver fracassat com a pare, amb un fill atrapat per les drogaddiccions i el ressentiment.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 594   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788475888118
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Comprar-ne unitats.
A Bàrcino

Maria Carme Roca
Amb gairebé 25 anys, Minícia pateix el rebuig del seu pare, Luci Minici Natal Quadroni Ver. (El motiu:) Quan era molt jove, Minícia havia estat amant de Teseu, l'home que mortificà la vida del noble Minici i que, precisament, va morir lluitant contra ell. A l'afront s'hi suma un gran secret que la marcarà per sempre. Desconcertada i dolguda, seguirà, però, amb la seva vida: la passió per les curses de quadrigues i l'|escriptura, l'amistat amb l'emperador Marc Aureli i l'emperadriu Faustina, la curiosa relació amb el seu marit Cneu, la complicitat amb el seu esclau Erasmius, la passional entesa amb el centurió Luci Cecili Optat. Alhora, Minicia intentarà recuperar l'estima del seu pare i trobar qui s'ocupa de complir una venjança, que no l'afecta només a ella i a la seva família, sinó a tot l'imperi.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 394   ·  Mides: 16,5 x 23,8
· EAN: 9788466425971
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Un dels nostres
Identitats en conflicte a Caralunya
Toni Cruanyes
Com s'ha viscut el Procés a la redacció d'ínformatius de TV3? Com s'han entomat les pressions i les campanyes de desprestigi i de boicot? Què sabem de l'amenaça del 155 sobre els mitjans públics catalans? Arran d'aquestes vivències professionalment extremes, Toni Cruanyes ha reflexionat sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya i ha posat el focus en un aspecte relativament negligit: la identitat. Per una banda la globalització ha desdibuixat el nostre perfil nacional comunitari i fins i tot personal. Però, per altra banda, també ha generat una reacció que ha consistit en un reforç de la nostra identitat personal i col·lectiva. Hi ha la necessitat d'afirmar-se com a catalans, com a espanyols, com a musulmans, com a dones, com a homosexuals, etcètera. Partint sempre de la pròpia experiència, les reflexions de Toni Cruanyes són d'un gran interès i actualitat.


· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 232   ·  Mides: 14,4 x 21,5
· EAN: 9788498094596
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
El petit llibre dels sentits


Un llibre deliciós per conèixer els cinc sentits, amb troquells, solapes i llengüetes, a tot color i amb dolces il·lustracions.

A partir de 6 mesos
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 12   ·  Mides: 17 x 17
· EAN: 9788491379195
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Comprar-ne unitats.
El peix número catorze
creu en el possible
Jennifer L. Holm
Amb dotze anys, la vida de l'Ellie Cruz es capgira com un mitjó quan la seva mare, que és professora en un institut, arriba a casa amb un noi molt estrany: va vestit com una persona gran i es passa tota l'estona remugant i queixant-se per tot. Com el seu avi, precisament! El més sorprenent és que és de debò el seu avi, un científic anomenat Melvin Sagarsky que es veu que ha descobert la fórmula de l'eterna joventut i que l'ha provat en ell mateix amb uns resultats excel·lents. Però precisament perquè ha funcionat tan bé, ara tots tenen molts problemes.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "EL JARDÍ SECRET DE V"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15,3 x 22
· EAN: 9788417998080
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Comprar-ne unitats.
Bocaccio. On passava tot
Històries i estètica del mític temple de la Gauche Divine
Toni Vall
Bocaccio és història de Barcelona, història d'una època irrepetible, de les personalitats que s'hi donaven cita, dels arquitectes, cantants, actors, cineastes, editors, dissenyadors, models i escriptors que cada nit hi conversaven, ballaven, bevien i creaven. Una conjunció de creativitats, sí, això era Bocaccio. Algunes d'aquestes personalitats s'expliquen en aquestes pàgines gràcies a la memòria espremuda, a una porció del seu passat que han tingut la generositat de regalar-li al Toni Vall. Sorgit de la imaginació i l'afany emprenedor i generós d'Oriol Regàs, Bocaccio és també la història d'un èxit empresarial, de la creació d'una marca molt reconeixible, precursora en un terreny avui tan explotat com el merchandising. Els objectes que contenen la memòria de Bocaccio són també protagonistes d'aquest llibre.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 250   ·  Mides: 15,6 x 23,6
· EAN: 9788466425995
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
El descobriment d'Amèrica

Geronimo Stilton
En aquesta aventura Geronimo haurà d'enfrontar-se als seus pitjors enemics: els Gats Pirates, que han descobert la manera de viatjar en el temps i canviar la història...


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Còmic Books"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 48   ·  Mides: 22 x 28
· EAN: 9788491379812
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
La vida secreta dels arbres
El descobriment d'un món ocult: què pensen?, què transmeten?
Peter Wohlleben
En els boscos succeeixen coses sorprenents: arbres que es comuniquen entre ells, arbres que estimen i tenen cura dels seus fills i dels seus veïns vells i malalts; arbres sensibles, amb emocions, amb records...

Peter Wohlleben, guarda forestal i amant de la naturalesa, ens narra en aquest llibre històries fascinants sobre les habilitats inimaginables i extraordinàries dels arbres. Així mateix, reuneix, d'una banda, els últims descobriments científics sobre el tema i, de l'altra, les pròpies experiències viscudes als boscos. Amb tot això, ens ofereix un punt de vista emocionant, una manera de conèixer millor uns éssers amb què creiem estar familiaritzats però dels quals desconeixem la seva capacitat de comunicació, la seva espiritualitat.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Mandràgora"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 174   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490348901
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
Ocell Groc

Olga de Dios
L'Ocell Groc, un ocell amb unes ales petitones, inventa un giny que li permetrà volar i recorre el món compartint el seu invent amb altres animals que tampoc poden volar, entre els quals una ossa polar, un pingüí i un kiwi.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 40   ·  Mides: 25 x 23
· EAN: 9788491379720
· PVP: 13,41 / 13,95 €