La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 08/07/20
El missatge de Pandora

Javier Sierra
El dia que l'Arys va complir divuit anys va rebre una estranya carta. Li va arribar des d'Atenes embolicada en paper d'estrassa amb la instrucció que havia de llegirimmediatament. Escrita en circumstàncies excepcionals, en ella la seva tia evoca l'últim viatge que van fer juntes pel Sud d'Europa i li confia un secret que portava molt de temps guardant: que els antics mites amaguen la clau per comprendre l'origen de la vida


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426909
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 02/07/20
Los peores años de mi vida 12
Experto en desastres
James Patterson
En esta nueva aventura, Rafe no estará solo, se le unirán Jamie Grimm de Me Parto; Jacky Ha-Ha, los hermanos Kidd de Cazatesoros y Max Einstein.

Rafe y Jimmy, dos alborotadores incomprendidos, finalmente se proponen hacer algo bueno. Están organizando una gran fiesta literaria; sin embargo, un pequeño contratiempo se les convierte en un gran problema que amenaza con arruinar el evento, y solo les quedará trabajar rápido para salvar la situación.

¿Y qué es lo mejor de todo esto? Que a Rafe y a Jimmy se les unen los narradores más divertidos que conocen, incluido Jamie Grimm de Me Parto; Jacky Ha-Ha, los hermanos Kidd de Cazatesoros, la súper genio Max Einstein, ¡los personajes favoritos de las series más vendidas de James Patterson!

Todos los personajes de los libros infantiles de Patterson, ¡unidos en una loca aventura!


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Novela Gráfica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 352   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788424667405
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 02/07/20
Nosotras antes y después

Jennifer Iacopelli
Dos amigas, unos Juegos Olímpicos, y un escándalo que las separará, o las unirá para siempre.

Tras un año recuperándose de una operación de columna que pudo dejarla paralítica, Audrey Lee recibe la noticia de que formará parte del equipo de gimnasia que representará a Estados Unidos en los Juegos Olímpicos. Además, lo hará junto a su mejor amiga, como habían soñado desde niñas.

Pero durante el proceso de preparación saltará dentro del equipo la noticia de un bochornoso escándalo que lo partirá en dos. Audrey se pondrá del lado de la compañera que ha sido víctima del trágico suceso, pero no todas las gimnastas harán lo mismo.

Una novela llena de drama, amistad y celos, con los Juegos Olímpicos como telón de fondo y el shock de un gran escándalo sexual que ayuda a entender cómo es tratada la figura de la mujer dentro del deporte de élite.

«Captura de manera brillante la emoción y la presión que implica el hecho de formar parte de un equipo de deporte de élite, además de los sacrificios físicos y mentales que convella.» Kirkus Reviews
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 336   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424666163
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Propera aparició: 02/07/20
Matando el tiempo

Lucy Caldwell
Once relatos que conforman una inspiradora historia de crecimiento de la mano de una de las voces más interesantes de la literatura irlandesa actual.

Los once relatos que conforman Matando el tiempo, cada uno de ellos en forma de inspiradísima historia de crecimiento, llevan al lector de Belfast a Londres en un viaje de ida y vuelta, mientras exploran qué significa hacerse mayor: el dolor y la angustia, la ternura y la alegría, la fugacidad de los primeros momentos destinados a no volver. Son historias sobre primeros amores, el incipiente deseo sexual y seducción, pero también sobre la amistad, la familia y la certeza de haber dejado atrás el niño que una vez fuimos.

Lucy Caldwell se adentra en el candor de los más pequeños, en el dolor de la adolescencia y el temor de los padres.

«Estas historias son una imagen fiel de los problemas a los que se deben enfrentar las mujeres de hoy.» The Guardian

«Lucy Caldwell se acerca con una gran sensibilidad a los personajes de su obra. Conoce los rincones más ocultos de su corazón y nos cuenta sus historias de manera veraz y tierna.» The Independent

«Matando el tiempo es un libro que posee una gran vitalidad, inmensamente humano y sincero.» The Irish Times

«Una verdadera obra de arte que nos demuestra cómo todos, pese a lo diferente que podamos ser, sufrimos los mismos problemas ante ese tránsito hacia la vida adulta.» The Scotsman
· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059261
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 02/07/20
Nits d'estiu

Diversos autors
Onze de les veus més destacades del panorama literari actual ens parlen d'aquelles nits d'estiu on tot s'atura, on la templada calma després de l'intensa calor del dia treu les històries que tots tenim dins, i sobretot aquestes veus saben narrar.

Com a Barcelona Suites, aquests onze relats portaran al lector a un lloc on no fa falta moure's per arribar, on tot pesa menys i tot és millor, com en una inoblidable i màgica nit d'estiu.

Nits d'estiu inclou narracions de Marc Artigau, Mar Bosch, Roc Casagran, Melcior Comes, Carlota Gurt, Stefanie Kremser, Jordi Nopca, Sergi Pàmies, Clara Queraltó, Llucia Ramis i Sílvia Soler.
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788417868710
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 01/07/20
Memòries 1. De l'esperança a la desfeta 1920-1936
1920-1936
Josep Benet
El març de 2008, Josep Benet (1920-2008) va publicar el primer volum de les seves memòries, que abraçava des de la infantesa a la seva Cervera natal, els anys d'aprenentage i formació a Montserrat, fins a l'esclat traumàtic de la Guerra Civil i la derrota. Pocs mesos després, quan ja havia començat a treballar en el segon volum,va morir.

En aquesta nova edició de les seves memòries, afegim en apèndix l'únic capítol que Benet va arribar a escriure del projectat segon volum de les memòries: "La bandera del Palau".
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Biografies i memòries"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 502   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788429778472
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Propera aparició: 01/07/20
Diari de Wuhan

Fang Fang
El 25 de gener de 2020 l'escriptora xinesa Fang Fang va començar a publicar un blog online documentant la vida a Wuhan durant la quarantena decretada arran del brot de coronavirus. Cada nit escrivia una entrada al blog que publicava al matí següent, on reflectia diversos aspectes del dia a dia en quarantena, històries sobre com familiars i amics seus afrontaven la situació i la resposta del govern xinès vista des de...

Fang Fang, pseudónimo literario de Wang Fang, es poeta y escritora. Nacida en 1955 en Nanjing (Nankín), cuando tenía dos años su familia se mudó a Wuhan, que es el escenario de la mayor parte de su trabajo. Antes de asistir a la universidad, pasó cuatro años trabajando como operaria de carga en el puerto de la ciudad para mantener a su familia, un periodo que recuerda como los años formativos que la moldearon y que le proporcionaron el material de sus primeras obras. Sus retratos de la población de Wuhan, desde trabajadores de fábricas hasta intelectuales, le valieron una...
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 500   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426848
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Propera aparició: 01/07/20
L'ampolla mig plena
Aprenentatges de les crisis i de la vida
Oriol Amat
Cal aprofitar crisis com l'actual per preguntar-nos si podem fer les coses millor. L'economista i professor Oriol Amat ha estudiat els factors que contribueixen a l'èxit o al fracàs d'una organització, d'un país o d'una persona, perquè les diferències no solen ser fruit de l'atzar, sinó del que es fa i del que no es fa. Al llarg de la història, hi ha documentades unes quantes crisis econòmiques importants. Les més conegudes...


· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 208   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788498094732
· PVP: 15,38 / 16 €


Propera aparició: 18/06/20
Busca! Animals fent gresca

Jose Labari
rBusca, troba i riu sense parar!

Cada dia és motiu de celebració i una bona ocasió per divertir-se! Tant és si és a la platja, al riu, al parc, en un parc d'atraccions o en una festa d'aniversari. Mira que bé que s'ho passen tots aquests animals! Busca en aquestes escenes i fes tot el que et demanen: compta fins a deu, localitza els objectes perduts, mira bé els estampats, les formes geomètriques... I no t'oblidis de trobar l'eruga fotògrafa!

Llibre a tot color, en format cartró i lletra majúscula, ideal per iniciar als més petits en la lectura.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 16   ·  Mides: 24 x 31
· EAN: 9788424666293
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 18/06/20
¡Busca! Animales en su salsa

Jose Labari
rBusca, encuentra... ¡y ríe sin parar!

¡Cada día es motivo de celebración y una ocasión única para divertirse! Da igual si es en la playa, en el río, en un parque de atracciones o en una fiesta de cumpleaños. ¡Mira qué bien que se lo pasan todos los animales! Busca en todas estas escenas y haz todo lo que piden: cuenta hasta diez, localiza los objetos perdidos, mira bien los estampados, las formas geométricas... ¡Y no te olvides de encontrar la oruguita fotógrafa!

Libro a todo color, en formato cartón y letra mayúscula, ideal para iniciar a los más pequeños en la lectura.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 16   ·  Mides: 24 x 31
· EAN: 9788424666309
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 18/06/20
Agenda Mystical 2020-2021

Laia López i Marta Álvarez
Llega la agenda Mystical para los fans de la serie y de las ilustraciones de Laia López.

Páginas a color, ilustraciones que te alegrarán el día y adhesivos para señalar los días importantes (y no tan importantes). Todo maravillosamente acompañado por doce breves relatos de las Mystical, uno por cada mes del año.

Una agenda de 12 meses, de septiembre 2020 a agosto 2021.· Editorial: La Galera (Castellano)

· Enquadernació: Espiral
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,5 x 20,3
· EAN: 9788424667993
· PVP: 13,14 / 15,90 €


Propera aparició: 18/06/20
Festival
24 hores poden ser tota una vida
Eloi Fortuny
En el primer estiu de la seva majoria d'edat, el Bru guanya en un concurs de ràdio una entrada per anar al llegendari festival de rock de la costa catalana. Allà coincidirà amb la Duna, un amor platònic de l'escola que, més d'un any enrere, va desaparèixer a meitat de curs sense deixar rastre.

Imprevisible de mena, no es presenta a l'hora i lloc de la cita, però el Bru aquella nit coneixerà la Zoe, una australiana de pares catalans amb mil històries que explicar.

Mentre es va desenvolupant la nit, entre concerts i converses, el Bru descobrirà que hi ha dies ­i nits­ que contenen una vida sencera.

Narrat al llarg de 24 hores trepidants, Festival està ambientat en el mític festival de música catalana.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Lluna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 280   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424666125
· PVP: 13,94 / 14,50 €


Propera aparició: 17/06/20
L'espia del Ritz

Pilar Rahola

La ciutat bull amb milers de persones vinculades al règim nazi, hi ha membres de les SS, espies internacionals, les banderes amb la creu gamada pel centre de la ciutat, els feixistes italians… I enmig d'aquella Barcelona amb afusellaments al Camp de la Bota, amb matances indiscriminades, amb una misèria extrema, brillava amb llum pròpia un hotel anomenat Ritz on un dia arriba un jueu perseguit a França que fuig per salvar la vida amb els seus músics travessant a peu els Pirineus.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 412   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426343
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 10/06/20
El final i altres principis

Veronica Roth
Sis històries de ciència-ficció que es desenvolupen en sis móns diferents, cadascun més estrany i meravellós que l'anterior, plens de noves tecnologies i éssers extraordinaris, i on, malgrat tots els avenços, les persones encara s'han d'enfrontar a problemes profundament humans.


· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 262   ·  Mides: 14 x 21,5
· EAN: 9788417515782
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 04/06/20
La nit de Sant Joan

Anna Canyelles i Roser Calafell (il·lustr.)
Tot està preparat per a la revetlla de Sant Joan. Les taules, les coques, els petards, les fogueres... Però on s'ha ficat en Jan i el gos? La Valentina, la seva germana, el busca. Pot ser que tingui por dels petards? Pot ser que es perdi la revetlla de la nit màgica?

Llibre de cartró amb textos en majúscules per a acompanyar els més petits en el procés d'aprenentatge de la lectura.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667641
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
La Festa Major

Anna Canyelles
La Clara troba a faltar en Teo. Han sortit al carrer perquè és la festa major. La Clara i la mare el busquen pertot arreu, però no és pas fàcil: hi ha una gentada de por. I gegants, castellers, grallers, bastoners, firetes... i capgrossos. Fixa't, n'hi ha un que fa una fila estranya...

Llibre de cartró amb textos en majúscules per a acompanyar els més petits en el procés d'aprenentatge de la lectura.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424668181
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
El Patufet

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
Saps qui és en Patufet? Un nen tan menut que es podia amagar dins un bol de llet i la mare no el trobava. Vet aquí que una vegada...

Amb format cartró i lletra majúscula per a primers lectors.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424666842
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
El Patufet

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
Saps qui és en Patufet? Un nen tan menut que es podia amagar dins un bol de llet i la mare no el trobava. Vet aquí que una vegada...

Amb lletra lligada per avançar en l'aprenentatge de la lectura.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24 x 24
· EAN: 9788424666811
· PVP: 5,72 / 5,95 €


Propera aparició: 04/06/20
La Rateta que escombrava l'escaleta

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
Saps qui és la Rateta que escombrava l'escaleta? Una ratona a qui agradaven els vestits i les llaçades més que no cap altra cosa. Vet aquí que una vegada...

Amb format cartró i lletra majúscula per a primers lectors.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424666835
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
La Ratita presumida

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
¿Sabes quién es la Ratita presumida? Una ratoncita muy linda a quien le gustaban los vestidos y no paraba de mirarse en el espejo.

Con formato cartón y letras mayúsculas para los primeros lectores.· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667269
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
La Rateta que escombrava l'escaleta

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
Saps qui és la Rateta que escombrava l'escaleta? Una ratona a qui agradaven els vestits i les llaçades més que no cap altra cosa. Vet aquí que una vegada...

Amb lletra lligada per avançar en l'aprenentatge de la lectura.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24 x 24
· EAN: 9788424666804
· PVP: 5,72 / 5,95 €


Propera aparició: 04/06/20
Rínxols d'Or

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
Saps qui és la Rínxols d'Or? Una nena amb uns cabells tan rinxolats i rossos que ningú li deia pel seu nom. Tothom la coneixia com Rínxols d'Or. Vet aquí que una vegada, la Rínxols d'Or...

Amb format cartró i lletra majúscula per a primers lectors.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424666859
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
Ricitos de Oro

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
¿Sabes quién es Ricitos de Oro? Una niña con una cabellera tan rizada y rubia que nadie la llamaba por su nombre. Todos la conocían como Ricitos de Oro. Érase una vez, Ricitos de Oro...

En formato cartón y letra mayúscula, ¡ideal para primeros lectores!
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667252
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 04/06/20
Rínxols d'Or

Anna Canyelles i Julilustrador (il·lustr.)
Saps qui és la Rínxols d'Or? Una nena amb uns cabells tan rinxolats i rossos que ningú li deia pel seu nom. Tothom la coneixia com Rínxols d'Or. Vet aquí que una vegada, la Rínxols d'Or...

Amb lletra lligada per avançar en l'aprenentatge de la lectura.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Populars"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24 x 24
· EAN: 9788424666828
· PVP: 5,72 / 5,95 €


Propera aparició: 04/06/20
Deu minuts i a dormir. Petita sirena

Rhiannon Fielding i Chris Chatterton (il·lustr.)
Al regne de les sirenes i els infants del fons marí, un dia es va perdre una nena... Faltaven deu minuts per anar a dormir! Una aventura màgica perquè les sirenetes i els sirenets se'n vagin a dormir.

Deu minuts i a dormir és una col·lecció de màgiques històries per ajudar als petits a anar a dormir sols.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 29 x 24
· EAN: 9788424665869
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 04/06/20
Diez minutos y a la cama. Pequeña sirena

Rhiannon Fielding i Chris Chatterton (il·lustr.)
Los niños del reino submarino juegan con los peces y la arena. ¡Diez minutos y a dormir! Pero no están todos... ¡Falta una sirena!

Diez minutos y a la cama es una colección de historias mágicas para ayudar a los pequeños a ir a dormir solos.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Álbumes ilustrados"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 29,7 x 24,7
· EAN: 9788424665876
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 04/06/20
Els Rescatadors Màgics 3. A l'escola encantada

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
El Lucas, la Marina, la Zoe ja són els Rescatadors Màgics. Com a Rescatadors, ajuden totes les criatures del bosc. Però no tenen res de màgics. Fins ara. Després del rescat núm. 100, el rei del bosc els anuncia que són mereixedors de poders màgics. Per fi seran Rescatadors MÀGICS de veritat! Però per aconseguir-ho, hauran de superar unes proves en una escola de bruixots molt particular. I aviat descobriran que tots tenim màgia dins nostre!

Una sèrie d'aventures i fantasia il·lustrada a tot color per David Sierra.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Els Rescatadors Màgics"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14,2 x 18,2
· EAN: 9788424666903
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 04/06/20
Els Rescatadors Màgics 4. Al campament pirata

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
Per fi ha arribat l'estiu! Mentre els Rescatadors Màgics es banyen en la piscina de la Zoe, reben un missatge urgent d'Imaginària. Els pirates i les sirenes estan barallats. Els únics que poden tornar la pau són els tres amics, però no serà gens fàcil. Primer hauran d'aprendre a ser pirates i sirenes per posar-se al seu lloc.

Una sèrie d'aventures i fantasia il·lustrada a tot color per David Sierra.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Els Rescatadors Màgics"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14,2 x 18,2
· EAN: 9788424666910
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 04/06/20
Los Rescatadores Mágicos 3. En la escuela encantada

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
Lucas, Marina y Zoe ya son Rescatadores Mágicos. Como Rescatadores, ayudan a todas las criaturas del bosque. Pero no tienen nada de mágicos. Hasta ahora. Después del rescate n.º 100, el rey del bosque les anuncia que son merecedores de poderes mágicos. ¡Por fin serán Rescatadores MÁGICOS de verdad! Pero para conseguirlo, tendrán que superar unas pruebas en una peculiar escuela de brujos. Ahí descubrirán que todos tenemos magia en nuestro interior.

Una serie de aventuras y fantasía ilustrada a todo color por David Sierra.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Los Rescatadores Mágicos"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14,2 x 18,2
· EAN: 9788424666927
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 04/06/20
Los Rescatadores Mágicos 4. En el campamento pirata

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
¡Por fin llegó el verano! Mientras los Rescatadores Mágicos se bañan en la piscina de Zoe, reciben un mensaje urgente de Imaginaria. ¡Los piratas y las sirenas están peleados! Los únicos que pueden devolver la paz son los tres amigos, pero no será nada fácil. Primero tendrán que aprender a ser piratas y sirenas para ponerse en su lugar.

Una serie de aventuras y fantasía ilustrada a todo color por David Sierra.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Los Rescatadores Mágicos"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14,2 x 18,2
· EAN: 9788424666934
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 04/06/20
Viatge per les ciutats perdudes

El Fisgón Histórico
Una apassionant aventura per conèixer les civilitzacions més fascinants.

Estàs preparat? No et perdis aquest viatge per les civilitzacions més fascinants de la Història. Descobreix com vivia la seva gent, les llegendes populars o els personatges més cèlebres. Meravella't amb els preciosos jardins de Babilònia, assisteix a un ritual al Machu Pichu o descobreix com es divertien a Persèpolis. Ciutats famoses dels cinc continents com Pompeia o Troia, però també d'altres més misterioses com Angkor o Tikal.

Un viatge pels cinc continents de la mà del conegut divulgador d'Història El Fisgón Histórico.· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Coneixements"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 27,7 x 30,7
· EAN: 9788424666880
· PVP: 21,11 / 21,95 €


Propera aparició: 04/06/20
Viaje por las ciudades perdidas

El Fisgón Histórico
Una apasionante aventura para conocer las civilizaciones más fascinantes.

¿Estás preparado? No te pierdas este viaje por las civilizaciones más fascinantes de la Historia. Descubre cómo vivían sus gentes, las leyendas populares o los personajes más célebres. Maravíllate con los preciosos jardines de Babilonia, asiste a un ritual en el Machu Pichu o descubre cómo se divertían en Persépolis. Ciudades famosas de los cinco continentes como Pompeya o Troya, pero también otras más misteriosas como Angkor o Tikal.

Un viaje por los cinco continentes de la mano del conocido divulgador de Historia El Fisgón Histórico.· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Conocimientos"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 27,7 x 30,7
· EAN: 9788424666897
· PVP: 21,11 / 21,95 €


Propera aparició: 04/06/20
Instruccions per passar a la història

Malcolm / Giménez, Santi Otero
Què es necessita per ser algú admirat, idolatrat, i donar nom a les principals avingudes de les ciutats més importants, que et citin polítics i tertulians, que la teva estàtua encapçali les principals places del món i que els turistes s'hi facin fotos i els coloms s'hi caguin a sobre? La resposta és ben senzilla: ser un autèntic indesitjable. En aquest llibre descobrirem les característiques comuns que ens haurien de servir per a convertir-nos en un il·lustre humà: l'absència de cap mena de principi moral, ser pederasta, maltractador, misogin, violent, brut, trampós, estafador, fanàtic religiós, militar o, simplement, haver nascut francès.

Què tenen en comú tots els grans homes i dones de la història? Que tots van ser uns indesitjables.
· Editorial: Bridge (català)
· Col·lecció: "Bridge"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788416670925
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 03/06/20
El meu germà es diu Jessica

John Boyne
La vida d'en Sam sempre ha estat tranquil·la. Un pèl solitari, li costa fer amics i els seus pares atrafegats sovint el fan sentir invisible. Per sort per a en Sam, el seu germà gran, en Jason, sempre hi és. En Sam idolatra en Jason: és amable, popular, un jugador de futbol increïble i les noies es deleixen per anar amb ell. Però una tarda en Jason reuneix la família per dir-los que...


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 222   ·  Mides: 14,3 x 21,5
· EAN: 9788417879440
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Propera aparició: 03/06/20
En el contagi

Paolo Giordano
L'epidèmia de CoViD-19 es presenta com l'emergència sanitària més important de la nostra època. Ens revela la complexitat del món en què vivim, de les seves lògiques socials, polítiques, econòmiques, interpersonals i psíquiques. La situació en què ens trobem té un caràcter suprai-dentitari i supracultural. Requereix un esforç de fantasia que en condicions normals no estem acostumats a fer: veure'ns inextricablement connectats els uns als altres i tenir en compte la seva presència en les nostres tries individuals. En el contagi som un organisme únic, una comunitat que comprèn el conjunt dels éssers humans. En el contagi la falta de solidaritat és abans que res un defecte d'imaginació.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 64   ·  Mides: 13,6 x 21,5
· EAN: 9788429778687
· PVP: 9,52 / 9,90 €


Propera aparició: 02/06/20
La festa de la Mortina
Una nit terroríficament divertida!
Barbara Cantini
Entra al món de la Mortina!

En aquest llibre trobaràs consells per vestir-te i maquillar-te com ella, per convertir-te en la perfecta amfitriona de zombis i per explicar els acudits més esgarrifosos. Talla una carbassa, decora la teva habitació i convida als teus amics. La festa més terroríficament divertida està a punt de començar. Estàs preparada per viure-la en primera persona?

No esperis més!

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mortina"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 56   ·  Mides: 18,5 x 24,8
· EAN: 9788424667467
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 02/06/20
La fiesta de Mortina
¡Una noche terroríficamente divertida!
Barbara Cantini
¡Adéntrate en el mundo de Mortina!

Encontrarás consejos para vestirte y maquillarte como ella, para convertirte en la perfecta amfitriona de zombis y para explicar los chistes más espeluznantes. Corta una calabaza, decora tu habitación e invita a tus amigos. La fiesta más terroríficamente divertida está a punto de empezar. ¿Estás preparada para vivirla en primera persona?

¡No esperes más!


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mortina"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 56   ·  Mides: 18,5 x 24,5
· EAN: 9788424667474
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
Els colors de la natura


A la natura abunden colors increïbles. Però t'has preguntat mai quin gust o olor podrien fer els colors verd, groc, rosa o blau? O com sonarien? O quin tacte tindrien si els toquessis? Els colors de la natura són tan meravellosos i diversos que inspiren la gent a l'hora de posar nom a tots els matisos mitjançant plantes, animals i minerals. Acomp|anya'ns en un viatge de descoberta dels dotze colors i tonalitats més coneguts. Aprendràs que els colors i els elements que es troben a la natura sovint estan estretament relacionats. Sabràs trobar totes les relacions a cada capítol?


· Editorial: Cossetània

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,6 x 32,6
· EAN: 9788490349243
· PVP: 12,40 / 12,90 €


Comprar-ne unitats.
La teca
La veritable cuina casolana de Catalunya
Ignasi Domènech
Aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vint-i-una edicions. El seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: «Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, canelons, arrossos, ous fregits, carns, peixos i molts consells de pràctica i utilitat per comportar-se elegantment a taula, etc.»


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "EL CULLEROT"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 232   ·  Mides: 15,5 x 23,3
· EAN: 9788490349557
· PVP: 14,90 / 15,50 €


Comprar-ne unitats.
El peix Peixet i els seus amics


El peix Peixet és molt juganer. Per sort, té molts amics per jugar. Els encanta jugar a tocar i parar, a fet i amagar, a fer bombolles, ballar... El peix Peixet i els s^us amics s'ho passen d'allò més bé. Una nova aventura del protagonista d'El peix Peixet, de L'aniversari d'en Peixet, d'El Peix Peixet i el seu pare i d'El peix Peixet i les meravelles del mar.


· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "Simbolet"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 20   ·  Mides: 21,4 x 22,7
· EAN: 9788415315759
· PVP: 12,50 / 13 €


Comprar-ne unitats.
Bruixes a la moda 3. Un toc de color

Pounder, Sibéal i Laura Ellen Anderson (il·lustr.)
Una nova història plena d'encanteris ximples, fantàstics vestits, enigmes ridículs i un problema seriós de sabates.

Per favor, que corri el pànic, però de manera responsable!

La Tiga està molt contenta d'haver descobert el nom de la seva desapareguda mare. Vol anar-la a buscar a Vilaplata, però de cop i volta comencen a aparèixer estranys tocs de color en el món de blanc i negre de Sotapica. Primer una poma verda, i ara la fastigosa senyora Heks, l'antiga guardiana de la Tiga, ha tornat de sobre les canonades i duu un vestit taronja horrible.

Podrà la Tiga esbrinar què està passant o li ho impedirà la Lluïsa Llagosta? I algú vestirà els barrets especials que ha encarregat la Fran?

Il·lustrat per Laura Ellen Anderson, autora de la sèrie Amelia Fang.

«Encanteris esbojarrats, vestits preciosos, imprevistos màgics i endevinalles, aquesta història de bruixes és completament única! És la bomba!» Bookseller

«Una visió completament original i divertida de les bruixes. Bruixes a la moda és perfecte per a tothom a qui li agradi la màgia, l'aventura, la moda o una història fabulosa.» Booktrust

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Bruixes a la moda"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 288   ·  Mides: 12,5 x 18,1
· EAN: 9788424666231
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
Brujas a la moda 3. Un toque de color

Sibéal Pounder i Laura Ellen Anderson (ilustr.)
Una nueva historia llena de hechizos absurdos, fantásticos vestidos, enigmas ridículos y un problema serio de zapatos.

¡Por favor, que cunda el pánico con responsabilidad!

¡Tiga está contentísima de haber descubierto el nombre de su desaparecida madre! Quiere ir a buscarla a Silver City, pero de repente empiezan a aparecer extraños toques de color en el mundo de blanco y negro de Villahundida. Primero una manzana verde, y ahora la asquerosa señora Heks ha vuelto y lleva un vestido naranja horrible.

¿Podrá Tiga averiguar qué está ocurriendo o Luisa Lagosta conseguirá impedírselo? ¿Y alguien llevará los sombreros especiales que ha encargado Fran?

Ilustrado por Laura Ellen Anderson, autora de la saga Amelia Fang.

«Hechizos locos, vestidos preciosos, imprevistos mágicos y adivinanzas ridículas, ¡esta historia de brujas es completamente única! ¡Es la bomba!» Bookseller

«Una visión totalmente original y divertida de las brujas. Brujas a la moda es perfecta para todo aquel que le guste la magia, la aventura, la moda o, simplemente, una historia fabulosa.» Booktrust
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Brujas a la moda"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 280   ·  Mides: 12,5 x 18,1
· EAN: 9788424666248
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
L'Os Desastrós es banya al llac

Daniel Napp
Les aventures més esbojarrades de l'os més sapastre i tendre.

Com cada dilluns, l'Os Desastrós i el Catxalot es banyen al llac. Abans que es fiquin a l'aigua, una llúdriga els adverteix d'un greu perill: al riu hi ha un monstre de tres caps i cinc ulls! Quan l'Os Desastrós s'adona que el petit Catxalot ha caigut a l'aigua per accident... ¡Oh, noooooo! Ha de salvar-lo abans que el monstre se l'empassi. QUIN DESASTRE!
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "L'Os Desastrós"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 24   ·  Mides: 23,3 x 30,1
· EAN: 9788424666613
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
L'Os Desastrós i el Megasaure

Daniel Napp
Les aventures més esbojarrades de l'os més sapastre i tendre.

Com cada divendres, l'Os Desastrós, el Teixó i el Catxalot feinegen al jardí. Quan comencen a plantar hortalisses, troben que hi ha alguna cosa dura... Caram! Però si són OSSOS. Al cap d'una estona, troben més i més ossos... Els tres amics aviat s'adonaran que acaben de fer una troballa important: un MEGASAURE!


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "L'Os Desastrós"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 24   ·  Mides: 23,3 x 30,1
· EAN: 9788424666620
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
Juguem amb unicorns

Diversos autors i Samantha Meredith (il·lustr.)
rArriba el kit perfecte per al teu petit heroi o heroïna!

Ho vols saber tot sobre fades, sirenes i unicorns? Un llibre desplegable que inclou objectes per buscar, peces per encaixar y moltes propostes per jugar i aprendre conceptes bàsics. Cada peça va acompanyada d'un explicació sobre què és i perquè serveix. Un llibre joc amb format puzle molt atractiu sobre tota mena de criatures màgiques.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: No és un llibre
· Pàg.: 6   ·  Mides: 28 x 24,5
· EAN: 9788424666552
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
El mar que més m'estimo

Laia Berloso i Clarà
L'àlbum perfecte per comprendre la importància de cuidar els nostres mars de l'amenaça dels plàstics.

Quan en Biel es capbussa al mar, descobreix que alguna cosa no va bé: l'aigua és bruta i hi ha plàstics i deixalles per tot arreu... Això no pot ser. HA DE SALVAR EL MAR costi el que costi. CUIDAR EL PLANETA ÉS IMPORTANT.

El final del llibre inclou informació sobre els plàstics i consells per deixar de consumir-ne.· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 20,2 x 27,5
· EAN: 9788424666682
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Comprar-ne unitats.
El mar que más quiero

Laia Berloso
El álbum perfecto para comprender la importancia de cuidar nuestros mares.

Cuando Biel se sumerge en el mar, descubre que algo no va bien: el agua está muy sucia y llena de plásticos y residuos... No puede ser. TIENE QUE SALVAR EL MAR cueste lo que cueste. CUIDAR EL PLANETA ES IMPORTANTE.

Al final del libro se incluye información sobre los plásticos y consejos para dejar de consumirlos.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Álbumes ilustrados"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 20,7 x 27,5
· EAN: 9788424666699
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Comprar-ne unitats.
Repeteixo, és conya

Cassandra Calin
L'obra perfecta per tothom que gaudeixi amb l'humor i la malaptesa del dia a dia.

L'habilitat de la Cassandra Calin per documentar l'humor que es troba en la quotidianitat li ha atorgat èxit a nivell internacional i li ha brindat una enorme audiència a les xarxes socials. En aquest llibre, ideal tant pels que acaben d'arribar com pels que ja eren seguidors de la il·lustradora, es poden trobar còmics ja coneguts i adorats per la seva audiència, a la vegada que altres d'inèdits.

Alguna vegada t'has preguntat com als escriptors d'humor se'ls ocorren idees divertides i com les converteixen en vinyetes de còmic? En aquest llibre, l'autora comparteix el seu mètode de treball i explica d'on venen les seves idees. No es queda aquí i mostra també com dissenya i il·lustra els seus còmics, i com aconsegueix que situacions del dia a dia resultin divertides fins el punt de dibuixar un somriure fins i tot en la cara més malhumorada.

@cassandracalin compta amb més de dos milions de seguidors a Instagram.
· Editorial: Bridge (català)
· Col·lecció: "Bridge"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 170   ·  Mides: 17 x 21
· EAN: 9788416670765
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Comprar-ne unitats.
Mata a tus ídolos

Toni Garcia
Lejos del glamour y el lujo de la alfombra roja de Hollywood, Toni Garcia, un profesional con más de 20 años en el sector, nos muestra cómo son de verdad en las distancias cortas algunos de los actores y directores que han marcado un antes y un después en la historia del cine.

Algunos de los sospechosos habituales en este libro son:

David Lynch; Helen Mirren; Ian McKellen; Anne Hathaway; Steven Soderbergh; George Clooney; Anthony Hopkins; Silvester Stallone; Meryl Streep; Todd Haynes; Emily Blunt; Naomi Watts; Johnny Depp; Idris Elba; Diego Luna & Gael García Bernal; Scarlett Johansson; Gwyneth Paltrow; Robert DeNiro; Jack Nicholson; Margott Robbie; Bill Murray; Philip Seymour Hoffman; Wes Anderson; Spike Jonze; Sigourney Weaver; Tom Hanks; Cate Blanchett; David Simon.
· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059117
· PVP: 18,27 / 19 €


Comprar-ne unitats.
Eixamplar la democràcia

Diversos autors. Edició de Jordi Amat
La crisi de la democràcia és el tema del nostre temps.

El món d'ahir ara l'imaginem com un territori de certeses mentre que el present sembla dominat per una incapacitat política que impossibilita reconstruir consensos trencats i actuar sobre la realitat per bastir un horitzó de prosperitat. Passa aquí i passa arreu. Contra aquest pessimisme reacciona Eixamplar la democràcia. Contra les falses respostes simplificadores, contra els tòpics, la nostra proposta reacciona pensant avui el futur. Aquest llibre s'interroga des de Catalunya sobre alguns dels principals reptes de l'agenda europea -des del pacte generacional a la revolució digital- i hi dona resposta aportant el coneixement qualificat d'intel·lectuals de referència, però sobretot apostant perquè siguin nous investigadors els que enriqueixin la nostra esfera pública.


· Editorial: Enciclopèdia
· Col·lecció: "Enciclopèdia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 216   ·  Mides: 13,5 x 21,5
· EAN: 9788441232235
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Comprar-ne unitats.
L'altre cap del fil

Andrea Camilleri
Per una vegada que la Lívia aconsegueix convèncer en Salvo que es faci fer un vestit a mida, resulta que tot s'ha d'aturar perquè la víctima de l'homicidi que ha d'investigar és ni més ni menys que la modista. Quina mala sort! Com si a comissaria no tinguessin prou feina, amb els refugiats que arriben en pasteres. Per al comissari, tot plegat esdevé un malson: si els desembarcaments d'africans són qualsevol cosa menys plàcids, escatir els motius de l'assassinat a la sastreria encara es revela més envi-tricollat. Sort que el destí sempre troba maneres d'ajudar-los. Al final, per lligar tots els caps en Montalbano se n'haurà d'anar ben lluny de casa.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 268   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788429778489
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
El primer capità

Enric Calpena
Barcelona, tardor de 1898. Un jove suís, Hans Camper, arriba en tren a l'estació de França. Per primera vegada en molt de temps se sent feliç. La ciutat bull d'activitat i com que ha trobat feina de comptable, ha decidit quedar-se. Només troba a faltar una cosa: l'esport. Ell era campió de futbol a Suïssa. Però aquesta nova pràctica anglesa, tan de moda a Europa, no acaba de quallar a Barcelona. Però la il·lusió i determinació d'en Camper performar un bon equip, i fins i tot fundar un club, no té límits. I el novembre del 1899 el Foot-Ball Club Barcelona queda constituït. Més que un club, un espai de llibertat i democràcia, d'esperit divers i cívic, on gent de tot arreu s'expressi lliurement i on tothom se senti barceloní. Un club que amb el temps ha aconseguit condensar els somnis, les il·lusions, les crispacions i les decepcions de tot un país.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 346   ·  Mides: 16 x 24
· EAN: 9788429778496
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Comprar-ne unitats.
1000 receptes d'or

Carlos Arguiñano
Ara que té setanta anys i en fa cinquanta que cuina, Karlos Arguihano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l'han portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars. Una cura i amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars i ocasions. Receptes d'elaboració pròpia per gaudir-ne en família o amb amics de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 716   ·  Mides: 15,3 x 23
· EAN: 9788466426459
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
Històries de Nova York

O. Henry
Si hi ha algú que ha sabut retratar l'esperit de la ciutat de Nova York és O. Henry. Aquestes són les seves millors històries, fins ara inèdites en català. Els xafogosos apartaments de l'East Side, el brogit de les oficines de Wall Street i els vagons atapeïts del tren elevat de Manhattan són alguns dels escenaris d'aquests contes, en els quals el qui ha estat considerat el creador de la short story americana (amb| Twain i Poe) retrata els somnis i les passions dels novaiorquesos del 1900. Signant com a O. Henry, William Sydney Porter (1862 - 1910) va escriure més de 600 històries, moltes de les quals ambientades a Nova York. La gran metròpoli del segle XX albergava llavors més de 4 milions d'habitants, cadascun dels quals, segons O. Henry, tenia «una història digna de ser contada». Aquests són alguns dels seus millors contes, en què demostra una extraordinària habilitat per sorprendre'ns.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "El cercle de Viena"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 164   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788417998356
· PVP: 16,35 / 17 €


Comprar-ne unitats.
Èxit
On tot comença
Roger Pera
El testimoni honest de la lluita contra l'addicció. El dissabte 25 de gener de 2014 la funció de Germans de sang es va anul·lar perquè Roger Pera, el protagonista, no es va presentar. Estava al sofà esni-fant cocaïna, sense constestar les trucades dels seus companys que el buscaven, ni de la seva família. El Roger portava anys enganxat a la cocaïna, i aquest va ser un dels moments on va tocar fons. Després va desaparèixer durant dies, va tornar a aparèixer i va plantar cara a l'addicció (i encara avui ho fa). Escrit en un to proper, a estones tràgic, a d'altres còmic, aquest llibre és el relat sincer i honest de la seva lluita personal contra la droga que ha estat a punt d'enfonsar-li la vida.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Inspira"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14 x 21,3
· EAN: 9788418197048
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
Frescor vegano
Helados, sorbetes, granizados, bebidas y cubitos sin lácteos, ni gluten, ni azúcares refinados
Josefina Llargués
En Frescor vegano encontrarás polos, sorbetes, granizados, helados y bebidas refrescantes que te sorprenderán por su originalidad y por la facilidad con que podrás prepararlos en casa.


· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Milhojas"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 216   ·  Mides: 17,3 x 19,5
· EAN: 9788412100051
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
Minguella Leaks
Secrets i confidències del futbol
Josep Maria Minguella Llobet i Francesc Aguilar
Els draps bruts i les històries més estranyes, absurdes i divertides del món del futbol.

Negociar a les sis del matí?

No voler un jugador perquè és massa barat?

Descobriu-ho amb Minguella Leaks!

Aquest és un llibre de futbol, en què les anècdotes són el fil conductor i serveixen per mostrar una realitat sovint insòlita, on es mouen molts milions d'euros que no sempre se sap d'on surten ni on van a parar. I això dona peu a històries divertides, altres d'absurdes i moltes en què la realitat supera la ficció: i així ens ho explica Josep Maria Minguella, que ha estat un dels agents més importants de la història del futbol. Parlant de futbol... si voleu conèixer-ne els secrets i les històries més ocultes, escolteu-lo. Parla Minguella.
· Editorial: Base
· Col·lecció: "Fora Col·lecció"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15,5 x 23,5
· EAN: 9788417759711
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
Blue Moon. L'esperit de la llacuna

Laia López
L'esperit de la llacuna no s'aturarà fins a aconseguir el seu objectiu de segrestar l'Eiden. Només la Diana i els seus poders de sirena (Aysun podran frenar els plans del maligne esperit i materialitzar el seu somni pendent: la seva història d'amor amb l'Eiden.


· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 19,7 x 25,6
· EAN: 9788417515768
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Comprar-ne unitats.
Els invisibles

Andreu Farràs

El fenomen de la immigració sacseja tot el món. Cada dia els mitjans publiquen notícies sobre persones que
han deixat els seus països; la immensa majoria, a la força.
A Els invisibles, una trentena de persones expliquen en primera persona la seva vida abans i després d’arribar
a Catalunya. Per què van marxar, com van arribar, com van ser rebuts, com es troben ara. Amb el cor
obert, parlen des del sirià que va perdre un peu en la seva odissea per Europa fins al manter senegalès que
cada dia surt de casa amb el dubte de si tornarà o anirà a petar al calabós; un noi marroquí que va arribar
sota un camió, una ex-campiona de natació sincronitzada russa, una periodista mexicana...
Vides diferents, totes intenses, plenes d’entrebancs, dolor, il·lusions i força de voluntat; unes autobiografies
apassionades amb escenes pròpies de Charles Dickens.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 438   ·  Mides: 15,3 x 23,2
· EAN: 9788429778465
· PVP: 18,27 / 19 €


Comprar-ne unitats.
Sang a la neu

Jo Nesbo
L'Olav és un sicari que treballa per en Hoffmann, un dels dos reis de la droga d'Oslo. Un dia en Hoffmann li demana que mati la seva esposa i ell, que te reticències a l'hora de matar dones, comença a espiar-la en lloc de complir l'ordre, i se n'enamora. Un protagonista i narrador criminal, femme fatale, diàlegs secs i construcció precisa fins al clímax. Sang a la neu té el millor de la novel·la negra americana amb el toc nòrdic i l'estil de Jo Nesbo. Primer lliurament d'una obra en dos volums que culmina amb Sol de mitjanit (tardor 2020), aquesta és una novel·la curta i rodona, ideal per entrar al món de l'autor.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 168   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788475888354
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
Peixos costaners del mar Balear


Les illes Balears són un paradís mediterrani per a la vida marina. Aquesta guia aplega les espècies de peixos que viuen al litoral, des del trencant de les ones fins a uns pocs metres de fondària. Són els peixos que podrem veure si bussegem amb ulleres i tub, però també practicant submarinisme si som més intrèpids. La guia els presenta il·lustrats acuradament i agrupats en làmines a una mateixa escala per facilitar-ne la comparació i la identificació. Els textos i les icones aporten informació actualitzada de cada espècie. La Fundació Marilles, entitat sense ànim de lucre que treballa per fer de la mar Balear un referent en conservació marina, ha fet possible l'edició d'aquesta guia.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Miniguia de mar"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 16   ·  Mides: 12,4 x 20
· EAN: 9788490349403
· PVP: 4,80 / 4,99 €


Comprar-ne unitats.
1 dia d'octubre i 2 poemes
Al servei d'aquest poble
Josep Rull
... Al llarg del trajecte em ve a la memòria un fragment d'aquell poema d'Ernest Henley, Invictus. Vaig llegir que en Mandela el recitava com un mantra per mantenir-se dempeus en els moments més durs de la seva captivitat: "Sóc l'amo del meu destí. Sóc el capità de la meva ànima".

1 dia d'octubre i 2 poemes és un llibre profundament humà i serè escrit en unes condicions de gran intensitat] emocional i política de l'autor. Josep Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions nacional i el seu insobornable compromís nacional al servei de Catalunya.
· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "ALTRES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 330   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788415315780
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
MIC. El drac sense foc

Club Super 3
El MIC, el personatge estrella de TV3 que triomfa cada tarda al Club Super 3 entre els nens i les nenes.

Viu Sant Jordi amb el Mic!

Un drac sense foc, un cavaller que té gana, o una princesa que no se sap cordar les sabates són alguns dels protagonistes de la història.


Les històries del Mic transmeten valors positius com l'amistat, la tendresa i molta bondat.

Llibre en format cartró i interiors a tot color, amb lletra majúscula, ideal per a primers lectors.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 20   ·  Mides: 22,7 x 22,7
· EAN: 9788424666538
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
El ratoncito Pérez

Anna Canyelles i Roser Calafell (il·lustr.)
El ratoncito Pérez se esconde. Sus padres lo buscan con afán porque suena el timbre que avisa de que hay que recoger un diente. Pero él está muy cansado: ayer tuvo que ir a China y Argentina... Pero su trabajo es muy importante y al final sale raudo y veloz, esquivando peligros, en una nueva misión.

La historia del ratoncito Pérez, ¡ahora en formato cartón y letra mayúscula!
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Tradiciones"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667276
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
O ratiño Pérez

Anna Canyelles i Roser Calafell (il·lustr.)
El ratoncito Pérez se esconde. Sus padres lo buscan con afán porque suena el timbre que avisa de que hay que recoger un diente. Pero él está muy cansado: ayer tuvo que ir a China y Argentina... Pero su trabajo es muy importante y al final sale raudo y veloz, esquivando peligros, en una nueva misión.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Tradiciones"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667320
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
Pérez sagutxoa

Anna Canyelles i Roser Calafell (il·lustr.)
El ratoncito Pérez se esconde. Sus padres lo buscan con afán porque suena el timbre que avisa de que hay que recoger un diente. Pero él está muy cansado: ayer tuvo que ir a China y Argentina... Pero su trabajo es muy importante y al final sale raudo y veloz, esquivando peligros, en una nueva misión.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Tradiciones"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424667337
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
Diario de Florencia

Diana Athill
Un testimonio vibrante de la mano de Diana Athill que nos hará un poco más familiar la bella ciudad de Florencia.

En agosto de 1947, Diana Athill emprendió un viaje de dos semanas a Florencia junto a su prima Pen, a bordo del tren Golden Arrow. Escrito cuando la autora tenía treinta años, pero publicado cuando estaba cerca de cumplir los cien, Diario de Florencia atesora las aventuras y los recuerdos de esos días inolvidables. En él la autora nos habla de la admiración que sintió por el arte y la arquitectura florentinos, del gusto por la deliciosa cocina italiana y de la amistad con hombres de una belleza para ella exótica.

«Divertida, de una gran inteligencia, y profundamente humana.» The Herald

«Hay algo en la obra de Diana Athill que nos recuerda la sensación de estar haciendo un nuevo amigo.» The Observer· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 96   ·  Mides: 13,5 x 18,5
· EAN: 9788416673896
· PVP: 15,38 / 16 €


Comprar-ne unitats.
La mujer efervescente

Mar Bosch Oliveras
Eva, sola y con dos mellizos de pocos meses bajo su único cargo, pasa revista al vuelo radical que ha dado su vida en los últimos meses.
Ressenya aparador
Desde cómo conociera a Miquel, su pareja, pasando por el trato con una suegra neurótica, que ni muerta deja de hacer resonar sus quejas en la cabeza de Eva, a la figura siempre ausente de Miquel, un padre incapaz de levantarse por las noches para cuidar de sus hijos o tener el más mínimo gesto con ellos. Eva está sola, una vez más, recién salida de un proceso que para nada ha resultado todo lo bonito que le dijeron que iba a ser. Poco o nada la advirtieron de las particularidades fisiológicas y psicológicas del embarazo, por no hablar del postparto, o de la necesidad de forjar una familia sin ningún tipo de manual.

Eva se siente como una aspirina en un vaso de agua, efervescente, desapareciendo por momentos de una realidad aterradora. Con la ayuda inesperada de iun vecino, luchará por encontrarse otra vez, y volver a tomar el control de la realidad, lejos de voces quejosas y los lloros de los mellizos.

La obra destila un sentido del humor negro, con apuntes de surrealismo, que huye de los clichés. Una visión cruda y sin tapujos de la maternidad alejada del modelo tradicional.


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059094
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
Diari de Florència

Diana Athill
Un testimoni vibrant de la mà de Diana Athill que ens farà una mica més familiar la bella ciutat de Florència.

L'agost del 1947, Diana Athill va emprendre un viatge de dues setmanes a Florència amb la seva cosina Pen, amb el tren Golden Arrow. Escrit quan l'autora tenia trenta anys, però publicat quan estava a punt de fer-ne cent, Diari de Florència atresora les aventures i els records d'aquells dies inoblidables. En aquestes pàgines l'autora ens parla de l'admiració que va sentir per l'art i l'arquitectura florentines, del gust per la deliciosa cuina italiana i de l'amistat amb homes d'una bellesa per a ella exòtica.

«Divertida, d'una gran intel·ligència, i profundament humana». Herald

«L'obra de Diana Athill ens fa recordar la sensació d'estar fent un amic nou». Observer

«Una lectura deliciosa; com viatjar en el temps». Gillian Reynolds

«Aplega d'una manera immillorable la impresió d'una primera mirada». Christian House


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 88   ·  Mides: 13,5 x 18,5
· EAN: 9788417868307
· PVP: 15,38 / 16 €


Comprar-ne unitats.
Mar d'estiu
Una memòria mediterrània
Rafel Nadal
Una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten.

En Mar d'estiu, Nadal ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts. A la primera, l'autor parla de perquè la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona banda, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d'aquests espais l'acompanya el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l'autor narra el retorn, una reflexió sobre l'experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

Rafel Nadal va ser l'autor més venut de Sant Jordi 2019. Una de les plomes més valorades en el panorama literari.· Editorial: Univers llibres

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 13,5 x 18,5
· EAN: 9788417868444
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
La dona efervescent

Mar Bosch Oliveras
Una visió crua i desmitificadora de la maternitat.

Eva, sola i amb dos bessons sota el seu càrrec, passa revista al gir radical que ha donat la seva vida en els últims mesos. Des que va conèixer al Miquel, la seva parella, passant pel tracte amb una sogra neuròtica a la figura sempre absent de Miquel, un pare incapaç d'aixecar-se a la nit a cuidar els seus fills o tenir el més mínim gest amb ells.

Està sola, un cop més, acabada de sortir d'un procés que per res ha resultat tot el bonic que li van dir que anava a ser. Poc o gens la van advertir de les particularitats fisiològiques i psicològiques de l'embaràs, per no parlar del post-part, o de la necessitat de forjar una família sense cap tipus de manual.

Eva se sent com una aspirina en un got d'aigua, efervescent, desapareixent per moments d'una realitat esfereïdora. Amb l'ajuda inesperada d'un veí, lluitarà per trobar-se una altra vegada, i tornar a prendre el control de la realitat, lluny de veus queixoses i els plors dels bessons.

L'obra destil·la un sentit de l'humor negre, amb tocs de surrealisme que fugen dels tòpics tradicionals. Representa les diferents maneres d'afrontar la maternitat.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788417868536
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
La meva primera guia sobre el canvi climàtic

José Luis Gallego
El nostre planeta està greument amenaçat. El perill té moltes cares: contaminació, esgotament de recursos naturals, sequera... Tots els experts del món s'han posat d'acord en constatar el canvi climàtic que ens comença a afectar. I la nostra missió és col·laborar per alentir els símptomes de la malaltia de la terra. Què podem fer? En aquesta guia pràctica, en José Luis Gallego t'explicarà a què ens enfrontem i com fer-ho. Segur que n'aprendràs molt.

Una guia pràctica per entendre què és el canvi climàtic i com podem actuar per ajudar a prevenir-lo.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Guies"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 56   ·  Mides: 14 x 18,5
· EAN: 9788424667481
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
El llenguado


El llenguado és un programa de TV3 que barreja la divulgació i l'entreteniment i que parla de llengua en un to distès, pràctic i en què no hi falta sentit de l'humor, amb l'objectiu de trencar el mite que el català és una llengua difícil.

El filòleg Pau Vidal, assessor lingüístic del programa, recopila en aquest llibre les ensenyances del programa: situació del català, variants, dubtes freqüents... D'aquesta manera, analitza la parla dels joves, qui decideix la normativa, les aportacions de la llengua al feminisme... Però a més viatja a diversos territoris de parla catalana per fixar-se en el parlar dels seus habitants a la recerca de paraules i expressions típiques de la zona.
· Editorial: Bridge (català)
· Col·lecció: "Bridge"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788416670932
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Mi primera guía sobre el cambio climático

José Luis Gallego
Nuestro planeta está gravemente amenazado. El peligro tiene muchas caras: contaminación, escasez de recursos naturales, sequía... Todos los expertos del mundo se han puesto de acuerdo en constatar el cambio climático que nos afecta. Y nuestra misión es colaborar para frenar los síntomas de la enfermedad de la Tierra. ¿Qué podemos hacer? En esta guía práctica, José Luis Gallego te explicará a qué nos enfrentamos y cómo hacerlo. Seguro que aprenderás mucho.

Una guía práctica para entender el cambio climático y como ayudar a prevenirlo.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Guías"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 56   ·  Mides: 14 x 18,5
· EAN: 9788424667498
· PVP: 9,57 / 9,95 €