La nostra selecció afegir tot a la cistella




Propera aparició: 14/04/20
A Àgora aturem l'activitat fins al final del període d'alarma.


La situació extraordinària que estem vivint des de la declaració d'estat d'alarma del 14 de març, fa que l'activitat de tots es vegi afectada pel confinament i les limitacions de moviments de persones i mercaderies.

Aquesta circumstància ens obliga a prendre mesures per garantir la salut de les persones que treballen amb nosaltres alhora que l'atenció a clients i proveïdors. A partir de dimecres 25 de març i fins a la fi de l'estat d'alarma, prevista per a 11 d'abril, Àgora suspèn la seva activitat logística.

Fins aleshores seguirem atenent les vostres consultes a info@agorallibres.cat.

Gràcies per la vostra comprensió.




· Editorial: ÀGORA

· EAN 1110010010001






Comprar-ne unitats.
Tres dones

Lisa Taddeo
Lina, Maggie, Sloane: una història real i fascinant sobre la vida sexual de tres dones. El desig ens controla els pensaments, ens destrossa la vida, i és el motor de la nostra existència. Però no en parlem gairebé mai. Durant els últims vuit anys, la periodista Lisa Taddeo ha travessat el país amb cotxe sis vegades per conèixer dones normals de diverses regions i entorns. El resultat, Tres dones, és el retrat de no-ficció més profund del desig que s'ha escrit mai i un dels llibres més celebrats de l'any. Tres dones exposa la fragilitat, la complexitat i la desigualtat del desig femení.


· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 380   ·  Mides: 14,5 x 22
· EAN: 9788417353209
· PVP: 18,27 / 19 €






Comprar-ne unitats.
El teu gust

Isabel-Clara Simó
El teu gust és una gran història d'amor. Per damunt de tot, hi ha la relació entre la protagonista i la Roser, que acaba quan la Roser mor en un accident imprevisible i desgraciat. Abans i després, hi ha la història dels petits amors que té la protagonista amb diferents homes. Però la novel·la és, també, una història sobre les decapitacions. Sobre la pèrdua, la passió, l'esperança, el desig que ens fan perdre el cap, que ens retornen al passat quan ja som vells, que ens dissimulen el futur quan encara som joves.

Amb el seu estil inconfusible, l'autora obre de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d'una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços, amb la sensació que el cos i el cap se separen, perquè tot i que les forces defalleixin, la passió roman intacta. Una passió enorme per l'art i per la vida que es proclama amb força en aquesta darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 198   ·  Mides: 15,2 x 23,2
· EAN: 9788490269886
· PVP: 19,18 / 19,95 €






Comprar-ne unitats.
Avis, piranyes i altres històries

Rocío Bonilla
Un dia, en Nico i l'avi Roderic van escapar de mil piranyes. Una altra vegada van creuar la mar en un vaixell pirata. Però no han viscut només mil aventures plegats, sinó que l'avi li ha ensenyat tot de coses. Perquè gràcies als avis i les àvies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i passem els afectes de generació en generació. Un àlbum il·lustrat irònic i entusiasta sobre la relació entre grans i petits.


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 40   ·  Mides: 25 x 30,7
· EAN: 9788417599614
· PVP: 15,34 / 15,95 €






Comprar-ne unitats.
Poemes de Sant Jordi


La Joana Raspall deia que escrivia per als nens, perquè tinguessin força paraules i parlessin un català bonic. En aquest recull trobareu quatre precisos poemes de la Joana Raspall magistralment il·lustrats per la Mercè Galí: Sant Jordi, La rosa, El llibre meravellós i Sol d'abril. Petits i grans, gaudiu d'aquests poemes i celebreu amb ells la Diada de Sant Jordi!


· Editorial: BINDI BOOKS

· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18,5 x 18,5
· EAN: 9788412108002
· PVP: 9,57 / 9,95 €






Comprar-ne unitats.
Corregir mata
Les autoritats lingüístiques adverteixen que el català actual pot perjudicar greument la salut dels parlants i de la gent del voltant
Pau Vidal
Aquest llibre recull mig centenar d'articles publicats al diari digital Vilaweb en què Pau Vidal radiografia la situació i el futur del català, amenaçat per dues forces tan poderoses com són el castellà de la repressió i l'anglès de la globalització i la revolució digital.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Carta blanca"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 234   ·  Mides: 15,5 x 23
· EAN: 9788417998295
· PVP: 18,27 / 19 €






Comprar-ne unitats.
Cap fred, cor calent
El procés en primera persona
Artur Mas
Des de la seva arribada a la Presidència de la Generalitat el 2010 fins al pas al costat el 2016, Artur Mas ha estat el principal artífex del procés sobiranista. En aquest llibre, que s'estén fins a l'octubre del 2017, explica en profunditat els moments clau de la Presidència i del Procés, i el paper dels protagonistes, sense estalviar l'autocrítica, mostrant les llums i les ombres d'un projecte polític les fortaleses i febleses del qual coneix millor que ningú. Cap fred, cor calent és un relat polític de primer ordre, la baula imprescindible per a qui vulgui entendre un període decisiu de la història de Catalunya, del seu principal impulsor.

Artur Mas ha estat inhabilitat pel TSJC fins al proper 23 de febrer, a causa de l'organització del 9-N.




· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 384   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788466426541
· PVP: 19,13 / 19,90 €






Comprar-ne unitats.
Tot, menys la pluja

Gisela Pou
La Joana Badia arriba a Donosti disposada a retrobar-se amb l'Unai Etxeberria, de qui no sap res des de fa més de 10 anys. A partir dels records de la Joana sabem com es van conèixer i estimar. Ella en tenia 29 anys, estava de viatge i feia sis mesos que a la seva parella, el pintor Bernat Delclòs, li havien diagnosticat la malaltia que condicionaria la seva relació. Som a principis dels anys 90, i la sida fa estralls en una Barcelona que desperta de la transició, entre l'eufòria i la crisi econòmica. Gisela Pou ha creat un personatge, la Joana, que creixerà davant els nostres ulls lectors per teixir una història delicada sobre la necessitat de viure, de donar i rebre amor, i de com conviure entre la culpa i el desig.


· Editorial: CAPITAL BOOKS

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788494853272
· PVP: 17,31 / 18 €






Comprar-ne unitats.
Sopas detox
Recetas y hábitos alimentarios para sanar el cuerpo
Eva Roca
En este libro descubrirás que se puede comer una sopa detox sin renunciar al sabor, la vitalidad y el color más intensos. Las sopas detox son un alimento clave en cualquier dieta saludable: limpian, nutren, remineralizan, nos llenan de vitalidad, sacian y son fáciles de digerir, siempre a través del alimento crudo. Aprenderás a elaborarlas de forma práctica y sencilla y a combinar sus ingredientes correctamente para que sus efectos nutricionales y resultados organolépticos sean maravillosos. Auténticos superalimentos de residuo cero, las sopas detox contienen más cantidad de nutrientes esenciales por caloría que el resto de alimentos y, además, son de fácil preparación, con un tiempo medio de tres minutos. Es por este motivo que han revolucionado el mundo de las dietas de adelgazamiento.

Las sopas detox de este libro están creadas para acompañar cualquier comida, pero también para momentos de depuración corporal. Por eso, Eva te propone una dieta detox de siete días para cada estación del año e, incluso, una dieta anticándida a base de estas sopas terapéuticas.




· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "Sensaciones"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 136   ·  Mides: 17,3 x 24
· EAN: 9788416918720
· PVP: 17,31 / 18 €






Comprar-ne unitats.
Jo, Pol Rubio
La novel·la de Merlí: Sapere aude
Héctor Lozano

El Pol Rubio vol arribar a ser un "Merlí". Recent graduat en filosofia, espera el moment en què rebrà una trucada d'Ensenyament per cobrir una substitució com a professor de filosofia. Mentre no li surt feina, rememora els seus inicis com a estudiant universitari. Però tot va començar amb la mort del seu admirat mestre, el comiat dels seus companys "peripatètics", i l'estiu al costat de la Tània i el Bruno.



Jo, Pol Rubio, el chulito de llàgrimes dolces, l’aprenent de filòsof i artista de gotelé, l’estimat deixeble del gran Merlí, conegut entre els amics com a “toro”, “tete”, “malote”, i no sé quantes paraules més… explicaré com va ser aquell primer estiu sense el bon mestre, els meus passos iniciàtics a la Facultat de Filosofia, i les meves aventures inconfessables amb el Bruno Bergeron, i altres històries sexuals i amoroses interessants.




· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 236   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426282
· PVP: 15,29 / 15,90 €






Comprar-ne unitats.
La llibertat interior

Gaspar Hernández

Teniu a les mans un petit gran llibre que neix del procés, però que no parla de política. Gaspar Hernàndez hi explica què és, per a ell, l’autèntica llibertat: la llibertat interior.

Basant-se en el que abans han dit grans mestres de la psicologia i l’espiritualitat –sobretot el català Antoni Blay Fontcuberta–, aquest llibre desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d'ells són la por, la majoria de pensaments que tenim en el dia a dia, o el personatge que creiem que som. Aquest personatge ens fa fer tots els papers de l’auca, i el confonem amb la nostra vertadera identitat.

Gaspar Hernàndez, en un to proper, a mig camí entre el dietari i l’assaig, explica els passos per aconseguir “la llibertat sense límits”.

“El fet revolucionari és descobrir qui som en essència. Només llavors podrem ser autènticament lliures".




· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 14,5 x 20,6
· EAN: 9788466426237
· PVP: 15,29 / 15,90 €






Comprar-ne unitats.
Contes per a nenes i nens feliços

Àlex Rovira i Francesc Miralles
Després de l'èxit de Contes per estimar-te millor, Àlex Rovira i Francesc Miralles presenten un nou llibre per aprendre valors que donarà als joves lectors una brúixola per afrontar els reptes de la vida, desenvolupar la intel·ligència emocional, descobrir el seu talent i realitzar-se. Dirigit a tota la família, aquestes trenta-cinc faules, inspirades en les més sàvies tradicions de la humanitat, il·lustren l'esforç i la superació, la importància d'acceptar-se, la màgia de l'empatia, la simplicitat i altres claus personals per créixer i ser feliç en un món cada vegada més complex.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 176   ·  Mides: 18,7 x 24,6
· EAN: 9788418134111
· PVP: 17,26 / 17,95 €






Comprar-ne unitats.
Sota terra
Un viatge a les profunditats del temps
Robert Macfarlane
De Robert Macfarlane s'ha dit que és el millor escriptor de natura d'aquesta generació. A Sota terra, considerada ja la seva obra culminant, narra els seus descensos cap a les fosques profunditats de la terra i del temps: des de cambres funeràries prehistòriques fins a recents cementiris nuclears, passant per coves marines amb pintures rupestres a Noruega, laberíntiques catacumbes a París, mines de sal sota el mar i grutes càrstiques gairebé infinites.

És un extraordinari viatge ­sovint claustrofòbic, sovint il·luminador­ per revelar allò que s'amaga sota terra i allò que ens oculta la ment. Amb una escriptura lírica i poderosa, alhora clàssic i radicalment contemporani, aquest llibre canviarà la manera com observem el món.




· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Inspira"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 544   ·  Mides: 14 x 23
· EAN: 9788417214920
· PVP: 22,98 / 23,90 €






Comprar-ne unitats.
Tots els colors de l'amor

Alba Castellvi Miquel
La Clara té una família molt gran, i això està molt bé. Però la Clara també té un germà petit i això ja no ho està tant, de bé, perquè en Roc és un aixafaguitarres. Un matí la Clara baixa al parc de sota casa i coneix a una pintora estrafolària. La nena es sent molt atreta pels misteriosos quadres que pinta l'artista i cada dia baixa al parc a visitar-la. Gràcies a aquesta nova amistat, la Clara aprendrà a connectar amb els seus sentiments i descobrirà que si estimem a moltes persones, el nostre amor es fa més gran i més acolorit!


· Editorial: BINDI BOOKS

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,6 x 28,6
· EAN: 9788412108057
· PVP: 14,38 / 14,96 €






Comprar-ne unitats.
Les amistats traïdes
PREMI SANT JORDI 2019
David Nel·lo
Premi Sant Jordi 2019
Fins on som capaços d'arribar per aconseguir l'èxit?

Salvador Togores, traductor literari, se'n va a Suïssa a fer una estada en una residència de traductors quan tot just fa un any de la mort del seu pare. Allí, per sorpresa, trobarà el famosíssim escriptor Bachtel, desaparegut de la circulació des de feia molts anys i autor de culte. En una altra època, Markus Bachtel havia estat amic íntim de la família de Togores, especialment del pare, però la relació es va trencar de manera abrupta i dolorosa. Durant un seguit de nits, Bachtel, com una Xahrazad moderna, li revela la increïble història de la seva vida i el perquè de la seva fugida i desaparició.

Una novel·la sobre l'amistat, l'amor i els límits de l'ambició.

Obra guanyadora del Premi Sant Jordi 2019.




· Editorial: Enciclopèdia
· Col·lecció: "Enciclopèdia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788441232181
· PVP: 18,75 / 19,50 €






Comprar-ne unitats.
Memòria vintage
De l'home a la Lluna a Pulp Fiction
Vicenç Pagès Jordà
Memòria vintage és un viatge personal i col·lectiu que parteix de l'arribada de l'home a la Lluna l'any 1969 i s'acaba amb la projecció de Pulp Fiction o la primera Play Station l'any 1994. Vicenç Pagès Jordà recull quatre-cents noms, paraules i conceptes que van tenir la seva època de glòria i que avui viuen sobretot en la memòria dels que hi eren, és a dir de la generació del babyboom. L'autor recrea amb humor i intel·ligència els costums, els objectes, la música, el cinema, la televisió, els oficis i les paraules que s'han modificat o han desaparegut. Memòria vintage és un viatge que captivarà a tots els nascuts a la dècada dels seixanta, però divertirà i interessarà a absolutament tothom. Hi trobarem l'aeròbic, la cabina de telèfon, el BUP, El Víbora, l'escoltisme, la Festa del Treball, fardar, fitipaldi, John F. Kennedy, kungfu, La Clave, lumumba, macuto, Mad Max, mandanga, Mickey Rourke, pànxing, titola, Rayuela, Marisol... i conceptes gairebé desapareguts com silenci.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 398   ·  Mides: 14,7 x 22,2
· EAN: 9788417879297
· PVP: 20,67 / 21,50 €






Comprar-ne unitats.
És que abans no érem així

Empar Moliner

Després de l’èxit de Tot això ho faig perquè tinc molta por tornen els millors contes de l’Empar Moliner més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en el que vivim i alhora, ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.




· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 234   ·  Mides: 14,2 x 20,5
· EAN: 9788466426220
· PVP: 18,27 / 19 €






Comprar-ne unitats.
Pàtria

Fernando Aramburu

El dia en què ETA anuncia l’abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar-li a la tomba del seu marit el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Podrà conviure amb els qui la van assetjar abans i després de l’atemptat que va trastocar la seva vida i la de la seva família? Podrà saber qui va ser l’encaputxat que un dia plujós va matar el seu marit, quan tornava de la seva empresa de transports? Per més que arribi d’amagat, la presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot de la seva veïna Mirin, amiga íntima en un altre temps, i mare de Joxe Mari, un terrorista empresonat i sospitós dels pitjors temors de Bittori. Què va passar entre aquestes dues dones? Què ha enverinat la vida dels seus fills i els seus marits tan units en el passat? Amb els seus estrips dissimulats i les seves conviccions indestructibles, amb les seves ferides i les seves valenties, la història incandescent de les seves vides abans i després del cràter que va ser la mort del Txato, ens parla de la impossibilitat d’oblidar i de la necessitat de perdó en una comunitat trencada pel fanatisme polític.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.




· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 646   ·  Mides: 13 x 20,6
· EAN: 9788417423230
· PVP: 13,41 / 13,95 €






Comprar-ne unitats.
Onward. El llibre de la pel·lícula


En Barley i l’Ian Lightfoot són dos elfs que viuen a New Mushroomton. En Barley sol passar l’estona immers en els seus jocs de màgia i fantasia, mentre que el seu germà petit, l’Ian, té prou amb preocupar-se per la seva imminent adolescència. Els germans Lightfoot troben a faltar el seu pare, que va morir anys enrere, però tot canvia quan a l’Ian li regalen un bàcul màgic que pot conjurar un encanteri d’aparició. Quan el fan servir per ressuscitar el seu pare, les coses no surten com esperaven, i només tenen vint-i-quatre hores per trobar una solució




· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Disney"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21 x 28,6
· EAN: 9788418134005
· PVP: 9,57 / 9,95 €






Comprar-ne unitats.
No sabràs el teu nom

Vicent Usó i Mezquita
Qui vol tornar al mas de les Òlibes, ara que fa anys que se'n van anar els darrers habitants amb l'esperança de trobar una vida millor a la ciutat? Però algú hi torna. A la mà, duu una escopeta. Miquel, li diuen. Per les cambres buides, entre les parets caigudes, s'escolten encara les veus de dones com Carmeta, ressona la tristor infinita dels seus ulls quan va tornar d'aquella clínica on va tindré el fill i se'l van endur. Mort, li digueren. Però ella no ho va creure, no ho va creure mai. Ni tampoc Balma, la filla que tingué al cap d'un temps amb Daniel, la filla de qui va saber e| nom i el rostre. La filla que, un dia també, es va preguntar què havia passat amb el seu germà.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 186   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490264461
· PVP: 19,18 / 19,95 €






Comprar-ne unitats.
Brinker Pasolargo y la Isla Palpitante

Javier Espila
El joven Brinker Pasolargo ansia convertirse en uno de los famosos héroes de la ciudad de Ventura; pero nadie parece tomarle en serio. Alentado por su mejor amigo, Ronk, partirá rumbo a la peligrosa Isla Palpitante para averiguar los secretos de Herrik el Inmortal, el guerrero más grande de todos los tiempos.


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "En órbita"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 222   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788491423553
· PVP: 11,49 / 11,95 €






Comprar-ne unitats.
Ca la Wenling

Gemma Ruiz

Que algú de l’altra punta de la terra faci el cop de cap de venir a viure al teu país. Que et triï a tu per veí. Que faci créixer els seus fills en la teva llengua perquè estimin el que tu estimes. I que aquest algú que treballa en una perruqueria dotze hores al dia, sis dies a la setmana, amorrada als teus peus, a les teves mans i als teus cabells, tingui la generositat d’explicar-te el seu món.

Hi ha un bon pessic de la Xina de la Wenling, aquí dins. Un bon pessic de la província de Zhejiang, d’on va venir un dia de fa deu anys. Però hi ha més perfums d’arreu, en aquesta casa de manicures, esquilades i permanents. Hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vietnam, productes de cosmètica francesos, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empeltat.

Per això n’hi diuen ca la Wenling: perquè la modèstia de fora amaga una autèntica reserva d’humanitat, un catalitzador que arrenca confidències, desenterra tragèdies i fa esclatar riallades. Un centre d’intercanvi d’afectes que fa tant servei al barri com l’ambulatori, l’escola o el mercat.

I tibant tot el llibre de dalt abaix, el regal d’una amistat. Perquè aquesta novel·la també celebra el trencar el gel, el mirar als ulls, el començar una conversa. Perquè és possible transformar el lost in translation en unes ganes boges de fer-se entendre.




· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 326   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788475888200
· PVP: 19,23 / 20 €






Comprar-ne unitats.
Osset Siset. Anem amb avió!


Puja a l'avió de l'Osset Siset! Acompanya'l en aquesta aventura, descobreix l'aeroport i tots els secrets de l'avió en aquest divertit llibre amb solapes!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788491378952
· PVP: 6,68 / 6,95 €






Comprar-ne unitats.
Te quiero

Hélene Delforge
De los autores del éxito internacional Mamá

Enamorado. Estar enamorado es un estado, un golpe de suerte, una sorpresa, unsentimiento, una sensación, una emoción. El amor se experimenta, se expresa, se cuenta, se comparte, empieza, termina a veces. Pero no siempre.

Hay tantos tipos de amor como tipos de amantes. El amor está en el aire. Quentin Gréban lo ha capturado con sus pinceles. HélèneDelforge lo ha reflejado en sus poemas. ¡El amor impregna estas páginas!




· Editorial: Algar
· Col·lecció: "FUERA DE COLECCIÓN"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 72   ·  Mides: 28 x 34,8
· EAN: 9788491423782
· PVP: 21,15 / 22 €