La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 28/11/18
Jo hauria pogut salvar Lorca

Víctor Amela
La novel·la reconstrueix la vida de Manuel Bonilla, l'avi de Víctor Amela, llaurador i pastor de l'Alpujarra convertit en passador clandestí de persones d'un costat a l'altre del front de guerra de Granada, La revolta militar el va arrossegar al fons d'un dels successos més tràgics i universals de la guerra del nostre país: l'assassinat del poeta Federico García Lorca. Un horror que li pesarà per sempre en una vida que s'empelta amb la d'altres personatges, cèlebres alguns ­Luis Rosales, Ramon Ruiz Alonso, Gerald Brenan, Agustin Penón, Emília Uanos­ i anònims d'altres, com Josep Amela, soldat republicà català que serà presoner seu: el temps i l'atzar els convertiran en membres d'una mateixa família.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 458   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466424523
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 26/11/18
Barcelona. Anatomia històrica d'una ciutat

Enric H. March
La història d'una ciutat no la fan les avingudes i els grans monuments. O almenys, no només. Principalment, la història d'aquesta ciutat es teixeix a partir de les botigues, els mercats i els centres comercials, els transports i les cantines, els banys públics i els urinaris, les esglésies i les processons, les cases dels grans senyors i les barraques, els prostíbuls, els llocs d'esbarjo i els teatres...


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Calidoscopi"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 20 x 24
· EAN: 9788494906640
· PVP: 28,75 / 29,90 €


Propera aparició: 26/11/18
El señor Bruuum

Etienne Gerin
El señor Bruuum es un campeón. En las carreras siempre llega el primero a la meta. Nunca se detiene. No hay tiempo para escuchar a los demás, no hay tiempo para disfrutar de una buena cena. Incluso cuando duerme, tiene prisa... niños Ir siempre el primero tiene un inconveniente:¬siempre está solo. Así el señor Bruuum descubrirá que hay otras cosas en la vida.


· Editorial: Thule ediciones
· Col·lecció: "TRAMPANTOJO"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 48   ·  Mides: 18 x 19
· EAN: 9788416817429
· PVP: 11,54 / 12 €


Propera aparició: 21/11/18
Mary Poppins Returns
El llibre de la pel·lícula

Londres, anys trenta. Els germans Jané i Michael Banks ja són adults i viuen junts amb els tres fills d'en Michael a la mateixa casa de Cherry Tree Lane. En Michael pateix una terrible pèrdua personal i la minyona màgica Mary Poppins torna a les seves vides per ajudar la família Banks a redescobrir l'alegria i la fantasia que han perdut.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Disney"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 21 x 28
· EAN: 9788491376613
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 21/11/18
El millor mag del món

Matt Edmondson
L'Elliot està boig per la màgia. Totalment i completament boig. És l'única cosa de què parla i l'única cosa amb la qual somia. I no és gens estrany, perquè porta la màgia a la sang. El seu rebesavi era l'Increïble Dextrini en persona: el Millor Mag del Món. Allà on anava l'Increïble Dextrini deixava meravellats els espectadors. Un dia l'Elliot descobreix que a casa seva hi ha una habitació secreta plena de llibres de màgia i decorats especials per fer trucs increïbles. La seva missió és trobar el mag que mereixi heretar la col·lecció del seu rebesavi. Aquesta aventura el portarà a conèixer el Bernat Esfumat, la Bàrbara Cadabra i el Carles Capista, i a aprendre un munt de trucs de màgia al·lucinant!

Una història divertidíssima sobre la persistència i la il·lusió de l'Elliot, un nen entregat que somia amb la màgia i desitja trobar el Millor Mag del Món! Costi el que costi.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 48   ·  Mides: 23,2 x 29,9
· EAN: 9788424662776
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 21/11/18
El meu cor despullat
Escrits íntims i correspondència
Charles Baudelaire

Als quaranta anys, el 1861, Charles Baudelaire va començar a escriure uns quaderns íntims que
veurien la llum de manera pòstuma, després de superar la censura. Baudelaire hi escriu sobre
l‘amor, la dona, els plaers, Déu, la ciutat, la falsa moral burgesa, el dandisme, etc. Moltes de les
seves frases han quedat com a sentències fundacionals de la modernitat urbana. El poeta Pere
Rovira els ha traduït al català i hi ha afegit una tria de la millor correspondència (amb cartes
memorables a la seva mare i a artistes del seu temps, com Wagner o Victor Hugo). L’edició
s’il·lustra amb dibuixos del mateix escriptor.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 268   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788475887357
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Propera aparició: 19/11/18
3 nits de torb i 1 Cap d'Any
Crónica d'una tragèdia al Pirineu
Jordi Cruz i Serra
A cavall dels darrers dies de l'any 2000 i d'inicis del 2001, un episodi de torb assolà el Pirineu de forma terrible i sobtada. Vent, neu i una baixada brusca de les temperatures provocà la tragèdia de muntanya més important que es recorda al pirineu català. Diversos grups d'excursionistes s'hi veieren atrapats, sobretot al voltant del cim del Ba-landrau, a la comarca del Ripollès. S'organitzà una àmplia operació de rescat: uns sobrevisqueren i altres s'hi quedaren per sempre.


· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "ALTRES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 238   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788415315575
· PVP: 16,35 / 17 €


Comprar-ne unitats.
Història mundial de Catalunya

Borja de Riquer i Permanyer

Sota la direcció del catedràtic d'Història Borja de Riquer, un llibre d’història rigorós i alhora divulgatiu, ordenat per dates clau, en el qual un centenar d'historiadors i experts en cada època i matèria ens ofereixen un retrat de com Catalunya s’explica amb el món i, també, del que Catalunya ha aportat a Europa i al món des de la Prehistòria fins als temps contemporanis. 

Una història mundial de Catalunya amb una concepció global, oberta, plural i universal que, inspirada en la historiografia francesa més moderna, transcendeix els llocs de la memòria habituals.

Polifònica, accessible i amb exigència crítica, aquesta Història mundial situa Catalunya dins d’un context global i universal i es qüestiona i ajuda a entendre el passat, el present i el futur del nostre país en relació amb el món.

Una altra història de Catalunya és possible…
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 986   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429777284
· PVP: 26,92 / 28 €


Comprar-ne unitats.
No vull dormir sola!


En un bosc llunyà, hi conviuen moltes bestioles diferents: la Girafa Reticulata, que té por de dormir sola; la Granota Brutota, que fa molta pudor; l'Hipopòtam Brillantí, que no sap fer petons


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "FORA DE COL·LECCIO"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 30 x 25
· EAN: 9788490347089
· PVP: 13,27 / 13,80 €


Comprar-ne unitats.
El far
Premi Prudenci Bertrana 2018
Maria Carme Roca
Durant una celebració familiar, la Diana constata que la seva mare, la Cinta, no és la persona que sembla. Quin és el secret que amaga? La Diana creu que ha arribat el moment de treure'n l'entrellat i plantar-li cara. Però per a això s'haurà de remuntar als orígens familiars a l'illa de Buda i el seu emblemàtic far de metall, el més alt del món quan es va construir l'any 1864. La força del mar, de l'amor, de la voluntat i també de l'odi construeixen una novel·la colpidora i sorprenent en un dels indrets més inhòspits del món: el far de l'illa de Buda.

Premi Prudenci Bertrana 2018
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 340   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466424493
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Comprar-ne unitats.
Et donaré tot això

Dolores Redondo
A la Ribeira Sacra, l'Àlvaro té un accident mortal. Quan en Manuel, el seu marit, arriba a Galícia per reconèixer el cadàver, descobreix que la investigació sobre el cas s'ha tancat massa ràpid. El rebuig per part de la seva poderosa família política l'impulsa a fugir, però el reté l'al·legat contra la impunitat que en Nogueira, un guàrdia civil jubilat, esgrimeix contra la família de l'Àlvaro, nobles que es gronxen en els seus privilegis, i la sospita que aquesta no és la primera mort del seu entorn q|ue s'ha emmascarat com a accidental. En Lucas, un sacerdot amic de la infància de l'Àlvaro, s'uneix a en Manuel i a en Nogueira en la reconstrucció de la vida secreta de qui creien conèixer bé.


· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 632   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788417420208
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
Contes de bona nit per a nenes rebels
Estoig
Elena Favilli i Francesca Cavallo
Hi havia una vegada una princesa... una princesa? No! Hi havia una vegada dues-centes dones que van canviar el món. De Serena Williams a Malaia Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquests dos llibres narren les vides extraordinàries de dues-centes dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món.

«Un llibre que hauria de ser a la tauleta de nit de tots els nens i nenes que coneguis.» (Forbes)
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 448   ·  Mides: 24 x 18
· EAN: 9788491376590
· PVP: 38,37 / 39,90 €


Comprar-ne unitats.
Heidi, Lenin i altres amics

Joanjo Garcia
En un solar abandonat apareix una maleta amb tretze coloms decapitats. Al cap d'una setmana, n'apareix una altra amb dotze gats. La premsa atribueix els crims al Majordom, una figura enigmàtica que crida l'atenció de Blanca, un; jove tímida i solitària que seguirà el cas alhora que ens explica un passat que projecta llargues ombres cap al seu futur. Unes ombres de clarobscurs, on brillen amb personalitat pròpia personatges com son pare, un home que estimava la vida però odiava el cafè sense sucre, que estimava les pel·lícules de detectius però odiava els comunistes.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 178   ·  Mides: 15 x 23,5
· EAN: 9788490269251
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Comprar-ne unitats.
Diari del Greg 13. La gran desfeta

Jeff Kinney

Quan la neu arriba a l’institut d’en Greg, tot el barri es transforma en un camp de batalla. Les guerres de neu han començat, i en Greg i el seu amic, en Rowley Jefferson, hauran de fer tots els possibles per sobreviure a aquesta nova aventura.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Diari del Greg"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 218   ·  Mides: 14 x 20,2
· EAN: 9788491376675
· PVP: 14,42 / 15 €


Comprar-ne unitats.
Que regni la llibertat
Paraules de Nelson Mandela
Henry Russell
L'ideari essencial de Nelson Mandela. L'11 de febrer de 1990 Nelson Mandela va sortir lliure, després de pasar 27 anys a la presó. Quatre anys més tard es va convertir en el primer president negre de Sud-àfrica, pronunciant les paraules «que regni la llibertat» en el seu famós discurs inaugural davant més de cent mil persones. Gran orador, Mandela ha utilitzat el poder de les paraules com una arma decisiva en la seva lluita contra la discriminació racial i la injustícia al món.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Clàssics de la Pau i la Noviolència"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 14 x 23
· EAN: 9788417214432
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Comprar-ne unitats.
Delícies en llauna

Toni Monné
Amb aquests llibres podràs elaborar les millors tapes a la cuina de casa, a través de receptes originals, saboroses, fàcils i ràpides


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Tape's World"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 64   ·  Mides: 17 x 17
· EAN: 9788490347782
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Tresors de Catalunya
Un recorregut per les peces més extraordinàries del nostre patrimoni cultural
Daniel Romaní
El nostre patrimoni amaga peces extraordinàries. Aquest llibre ens convida a (re) descobrir-les.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Fora de col·lecció"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 202   ·  Mides: 17 x 19
· EAN: 9788483302910
· PVP: 16,35 / 17 €


Comprar-ne unitats.
Veïns


Una nena, un nen. Dues realitats, dues paletes de color. I una doble página per compartir. Pero qué passa si un día, un d'ells s'aventura a entrara la página de l'altre? Aquest será el punt d'inflexió per a una batalla campal de color i espai.

Un álbum fet a 4 mans, on el registre visual d'lgnasi Blanch dialoga amb la vital Anna Aparicio, fent dialogar així també ais dos ve'íns protagonistes.
· Editorial: BABULINKA BOOKS

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 25 x 23
· EAN: 9788494584350
· PVP: 14,90 / 15,50 €


Comprar-ne unitats.
Tot el bé i tot el mal

Care Santos
Sergi, un jove de 18 anys amb una vida aparentment feliç, ha intentat suïcidar-se. La seva mare, Reina, una dona que passa per una crisi vital, dedicarà molts esforços a tractar d'entendre les raons que han portat el seu fill a fer una cosa així i de les quals ella, inexplicablement, no sabia res.¬Al final d'aquest difícil camí no només espera la història familiar, sinó també una dura sorpresa que ningú podia sospitar.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 390   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466424400
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Comprar-ne unitats.
El pirata de Cala Morisca
PREMI NÈSTOR LUJÁN DE NOVEL·LA HISTÒRICA 2018
David Martí
Any 1779. A l'Amat Vidal, un jove pescador de Sitges enamorat del mar, li canvia la vida el descobriment d'un gran secret familiar i l'entrega a traïció de la seva estimada Vinyet a Lord Templeton, un noble anglès, per saldar un gran deute familiar. Empès per la fortuna i el destí, acabarà enrolat en un vaixell pirata, on viurà aventures extraordinàries més enllà de l'oceà Atlàntic i descobrirà l'autèntic valor de l'amistat, el coratge, la fortuna i l'amor vcrdadcr que cl va marcar per sempre en un bell indret de la seva infància: cala Morisca.

Premi Néstor Luján 2018
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 304   ·  Mides: 14,5 x 20,5
· EAN: 9788466424332
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Comprar-ne unitats.
Contes per estimar-te millor
Il·lustracions de Raquel Díaz Reguera
Francesc Miralles

L’autoestima és l’eina més important amb què comptem per circular feliços per la muntanya russa de la vida. Les 35 històries que integren aquest llibre ensenyen a cultivar aquest poder des de la infantesa, despertant la imaginació, l’humor, la resiliència, l’amor i l’acceptació del que som.

Aquesta obra, dirigida a nens i nenes de totes les edats, il·lustra a través d’inspiradors contes i reflexions les claus per integrar l’autoestima en la pròpia vida, com un far que permetrà als infants ser persones segures, independents, respectuoses –amb elles mateixes i amb els altres–, que saben es- timar perquè han après a estimar-se.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 176   ·  Mides: 18 x 24
· EAN: 9788491376385
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
El gran secret del Regne de la Fantasia

Geronimo Stilton

Estimats amics rosegadors, l’antiga profecia de l’Ombrafosca s’està complint: la princesa Alina, filla de la Reina de les Fades, ha estat raptada i una ombra densa i malvada avança sense treva i amenaça el Regne de la Fantasia. Només un Defensor Lluminós podrà descobrir el Gran Secret i canviar la sort del regne. Serà una aventura extraràtica, paraula de rosegador!
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 512   ·  Mides: 13 x 19,3
· EAN: 9788491376309
· PVP: 23,99 / 24,95 €


Comprar-ne unitats.
Felicitat

Carme Ruscalleda
El llibre homenatge de Carme Ruscalleda, en el 30 aniversari del seu aclamat restaurant Sant Pau


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 304   ·  Mides: 23 x 29,7
· EAN: 9788466424141
· PVP: 38,41 / 39,95 €


Comprar-ne unitats.
L'hereu

Jo Nesbo
En Sonny, fill d'un policia teòricament corrupte que va preferir suïcidar-se abans que patir la vergonya de ser assenyalat com a tal, fa dotze anys que és a la presó per uns crims que no ha comès; a canvi rep un bon assortiment d'heroïna de part dels funcionaris corruptes que se n'aprofiten. La seva addicció va començar després del suïcidi del seu pare.. En Sonny és només la punta de l'iceberg d'un sistema corrupte que afecta policies, jutges i carcellers, i que està encapçalat pel més gran criminal d'Oslo, el Twin. Però quan descobreix que el seu pare era un bon policia i un bon home protagonitza una espectacular fugida i comença a caçar a tots aquells que han comès els crims pels quals ell ha estat condemnat. Però s'enfronta al Twin, i fuig també de la policia mentre busca una persona que sap el secret que a ell més l'interessa... què farà en Sonny quan es vegi acorralat? Trepidant i electritzant com ens té acostumats. Jo Nesbo no decebrà ningú amb aquest espectacular thriller.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 642   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475887227
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
La mort del comanador. Llibre 1

Haruki Murakami
Per primera vegada en molt de temps, l'autor de Tòquio blues i Kafka a la platja recupera la veu en primera persona per explicar la història d'un pintor a qui la dona abandona inesperadament. El pintor, que busca què pintar per reflectir aquest sentiment de pèrdua, se'n va a viure a una casa aïllada al mig de la muntanya que pertany al pare d'un amic seu, un famós pintor que ara viu retirat en una residència. De cop, a les nits, comença a sentir el so d'una inquietant campana que no sap d'on ve. En aquesta novel·la que no pots parar de llegir, hi apareixen personatges estranys, situacions impossibles, túnels, passadissos, anades i vingudes en el temps... tot d'una versemblança impactant i molt ben construït en el marc de l'univers tan personal de l'autor que tant agrada als seus lectors.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 428   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788417016548
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
El refugi

Mick Kitson
Una història inoblidable de supervivència. Sal té tretze anys, i ho va planificar tot . abans de fugir a les muntanyes. Va robar i un mapa de senderisme a l'escola. Va comprar impermeables, una brúixola, un ganivet Bear Grylls i un kit de primers auxilis a Amazon. Va llegir un manual de supervivència i va veure vídeos a YouTube. I ara sap moltes coses: com construir un refugi, com calcular distàncies, com caçar conills i com utilitzar una pistola d'aire comprimit. I sobretot, com protegir la seva germana Peppa. Perquè Peppa ara ha fet deu anys, els que tenia Sal quan Robert, la parella de la seva mare alcohòlica, va començar a abusar d'ella. Narrada amb la veu peculiar de Sal, i amarada de la bellesa silenciosa de l'Escòcia rural, El refugi és una inquietant història de supervivència, sobre la bondatdelsdesconeguts i sobre l'amor fraternal ­un amor que ens pot fer fer coses extraordinàries i inimaginables.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 267   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788417214425
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
En Pinxo i Vivaldi. Llibre musical


En Pinxo arriba a Venècia en ple carnaval: hi ha màscares pertot arreu, músics, ballarins, gòndoles, canals... però, sobretot, hi ha música de Vivaldi!

Una història per llegir i 16 melodies per escoltar!
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "La lluna de paper"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 18,5 x 21
· EAN: 9788491374305
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Un pensament de sal, un pessic de pebre

Montserrat Roig
Recull dels articles que Montserrat Roig va escriure durant el setembre de 1990 i el novembre de 1991, quan ja se li havia declarat la malaltia i just fins a dos dies abans de la seva mort. Una mostra del vessant periodístic de la Roig més madura que ens revelen una escriptora culta i d'una gran sensibilitat moral.

El cos central del llibre, les seves línies mestres i els temes­la condició humana, el feminisme, el discurs contra el poder, la interrogació sobre el mal, la guerra, el fet d'escriure, l'ofici de periodista­ són un testimoni global de la visió i concepció del món de l'autora i ens mostren una personalitat literària segura i sòlida en les seves idees.

Els seus articles conformen també un testimoni global d'una visió i d'una concepció del món i destaquen per la qualitat literària amb què estan escrits i per la seva profunditat.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 528   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429776935
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Magic Hero 1. Torna-ho a intentar, Marvin!

Sir Steve Stevenson

És l'hora del pati i en Marvin té un problema: ha fet enfadar la terrible Mariela la Piconadora! Per sort, la crida de l'os Gil el catapulta a Vilamàgia, on una gran novetat l'espera: ha de recuperar una misteriosa arma que el farà invencible. Llàstima que estigui amagada al cor d'un bosc famós... pel seu monstre.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Magic Hero"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 96   ·  Mides: 14 x 18,2
· EAN: 9788424663308
· PVP: 8,17 / 8,50 €


Comprar-ne unitats.
L'home que va morir

David Herbert Lawrence
Quan un gall canta de bon matí, un home que havia mort reviu i es desperta ­esgotat, trasbalsat, vacil·lant­ en un món que¬no reconeix: és el món dels sentits, el món dels homes mortals, era Lawrence construeix una extraordinària narració basant-se en la Resurrecció de Jesús. Quan l'home que va morir s'alça, es troba incòmode amb totes les novetats: el seu cos sensi|ble, una sensualitat desconeguda, una natura excitant, una somorta vibració sexual...


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "El far"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 114   ·  Mides: 12 x 18
· EAN: 9788415307556
· PVP: 11,92 / 12,40 €


Comprar-ne unitats.
Escrits de presó

Joaquim Forn
Des de l'entrada a la presó, el vespre del 2 de novembre de 2017, Joaquim Forn escriu un dietari on recull les vivències i dificultats compartides a la presó d'Estremera amb companys del Govern: ­Oriol Junqueras, Raül Romeva, Carles Mundó, Josep Rull i Jordi Turull.

Escrits de presó és un testimoni sincer que defuig el dramatisme. Una lliçó vital extraordinària. Un exemple de com els obstacles es poden convertir en una oportunitat per refermar els valors individuals i col·lectius. En aquest dietari Joaquim Forn narra escenes dures, moments emotius, i reflexiona sobre els altibaixos d'haver-se d'enfrontar, a contracor, a una realitat que li ha estat imposada. L'esperança es manté viva dia rere dia, notícia rere notícia, visita rere visita. Es fa clar el seu desig més gran: aconseguir la República Catalana, sortir de la presó i tornar a casa.


· Editorial: ENCICLOPÈDIA
· Col·lecció: "Enciclopèdia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 332   ·  Mides: 13,5 x 21,5
· EAN: 9788441232006
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Comprar-ne unitats.
La fam invisible

Santi Balmes
Després d'un accident en un concert, Roman Spinelli, àlies Equilibrista, arriba a la conclusió que s'ha de replantejar la vida per complet. La caiguda no ha estat només física, sinó que simbolitza un accident molt més profund i abasta tots els àmbits de la seva vida. Aquest és el punt de partida d'un llibre en què el protagonista haurà d'emprendre un viatge cap a les profunditats de si mateix, una ciutat interior anomenada Bruma, habitada per Àlter Ego de la més diversa índole, sovint contradictoris i tots ells extrems.

La Fam Invisible és una novel·la amb traços d'autobiografia, assaig, poesia, diari i regressió. Hi experimentarem la necessària cerca de la nostra essència com a persones, comprendrem el que ens defineix i, de pas, identificarem el nostre enemic interior a través del diàleg amb nosaltres mateixos. En definitiva, som davant d'un mapa de l'ànima que pot ajudar el lector a configurar el seu.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 444   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466424363
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Comprar-ne unitats.
Mossegar la poma

Leticia Dolera
Leticia Dolera ens parla del feminisme com a descobriment, com a revelació i com a teoria política i filosòfica. Mossegar la poma és una invitació perquè que les dones s'apoderin de la seva vida i del seu destí. Del cos i de la ment. A cada una li pertanyen els seus somnis, els seus pèls i els seus orgasmes sense que pugui haver-hi cap «superior», grup ni Brando que ho discuteixi.

Per molt que ens hagin repetit que Eva va pecar en mossegar la poma, sabem que allò va ser precisament el que la va fer sàvia. Ella va ser la primera, Leticia no serà l'última. Aquesta és una història sobre totes les dones que ens convida a abraçar una causa que és la de totes les persones que somien una societat justa.

Una obra fresca, trepidant, intel·ligent i sense prejudicis.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466424530
· PVP: 17,21 / 17,90 €