La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 19/02/20
La llibertat interior

Gaspar Hernández

Teniu a les mans un petit gran llibre que neix del procés, però que no parla de política. Gaspar Hernàndez hi explica què és, per a ell, l’autèntica llibertat: la llibertat interior.

Basant-se en el que abans han dit grans mestres de la psicologia i l’espiritualitat –sobretot el català Antoni Blay Fontcuberta–, aquest llibre desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d'ells són la por, la majoria de pensaments que tenim en el dia a dia, o el personatge que creiem que som. Aquest personatge ens fa fer tots els papers de l’auca, i el confonem amb la nostra vertadera identitat.

Gaspar Hernàndez, en un to proper, a mig camí entre el dietari i l’assaig, explica els passos per aconseguir “la llibertat sense límits”.

“El fet revolucionari és descobrir qui som en essència. Només llavors podrem ser autènticament lliures".
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,7 x 20
· EAN: 9788466426237
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 19/02/20
Jo, Pol Rubio

Héctor Lozano

El Pol Rubio vol arribar a ser un "Merlí". Recent graduat en filosofia, espera el moment en què rebrà una trucada d'Ensenyament per cobrir una substitució com a professor de filosofia. Mentre no li surt feina, rememora els seus inicis com a estudiant universitari. Però tot va començar amb la mort del seu admirat mestre, el comiat dels seus companys "peripatètics", i l'estiu al costat de la Tània i el Bruno.Jo, Pol Rubio, el chulito de llàgrimes dolces, l’aprenent de filòsof i artista de gotelé, l’estimat deixeble del gran Merlí, conegut entre els amics com a “toro”, “tete”, “malote”, i no sé quantes paraules més… explicaré com va ser aquell primer estiu sense el bon mestre, els meus passos iniciàtics a la Facultat de Filosofia, i les meves aventures inconfessables amb el Bruno Bergeron, i altres històries sexuals i amoroses interessants.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426282
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 19/02/20
Contes per a nenes i nens feliços

Àlex Rovira i Francesc Miralles
Després de l'èxit de Contes per estimar-te millor, Àlex Rovira i Francesc Miralles presenten un nou llibre per aprendre valors que donarà als joves lectors una brúixola per afrontar els reptes de la vida, desenvolupar la intel·ligència emocional, descobrir el seu talent i realitzar-se. Dirigit a tota la família, aquestes trenta-cinc faules, inspirades en les més sàvies tradicions de la humanitat, il·lustren l'esforç i la superació, la importància d'acceptar-se, la màgia de l'empatia, la simplicitat i altres claus personals per créixer i ser feliç en un món cada vegada més complex.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 176   ·  Mides: 18 x 24
· EAN: 9788418134111
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Propera aparició: 12/02/20
Pàtria

Fernando Aramburu

El dia en què ETA anuncia l’abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar-li a la tomba del seu marit el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Podrà conviure amb els qui la van assetjar abans i després de l’atemptat que va trastocar la seva vida i la de la seva família? Podrà saber qui va ser l’encaputxat que un dia plujós va matar el seu marit, quan tornava de la seva empresa de transports? Per més que arribi d’amagat, la presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot de la seva veïna Mirin, amiga íntima en un altre temps, i mare de Joxe Mari, un terrorista empresonat i sospitós dels pitjors temors de Bittori. Què va passar entre aquestes dues dones? Què ha enverinat la vida dels seus fills i els seus marits tan units en el passat? Amb els seus estrips dissimulats i les seves conviccions indestructibles, amb les seves ferides i les seves valenties, la història incandescent de les seves vides abans i després del cràter que va ser la mort del Txato, ens parla de la impossibilitat d’oblidar i de la necessitat de perdó en una comunitat trencada pel fanatisme polític.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 648   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788417423230
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 12/02/20
És que abans no érem així

Empar Moliner

Després de l’èxit de Tot això ho faig perquè tinc molta por tornen els millors contes de l’Empar Moliner més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en el que vivim i alhora, ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,7 x 20
· EAN: 9788466426220
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 12/02/20
Memòria vintage

Vicenç Pagès Jordà
Memòria vintage és un viatge personal i col·lectiu que parteix de l'arribada de l'home a la Lluna l'any 1969 i s'acaba amb la projecció de Pulp Fiction o la primera Play Station l'any 1994. Vicenç Pagès Jordà recull quatre-cents noms, paraules i conceptes que van tenir la seva època de glòria i que avui viuen sobretot en la memòria dels que hi eren, és a dir de la generació del babyboom. L'autor recrea amb humor i intel·ligència els costums, els objectes, la música, el cinema, la televisió, els oficis i les paraules que s'han modificat o han desaparegut. Memòria vintage és un viatge que captivarà a tots els nascuts a la dècada dels seixanta, però divertirà i interessarà a absolutament tothom. Hi trobarem l'aeròbic, la cabina de telèfon, el BUP, El Víbora, l'escoltisme, la Festa del Treball, fardar, fitipaldi, John F. Kennedy, kungfu, La Clave, lumumba, macuto, Mad Max, mandanga, Mickey Rourke, pànxing, titola, Rayuela, Marisol... i conceptes gairebé desapareguts com silenci.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 392   ·  Mides: 14 x 21,5
· EAN: 9788417879297
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 12/02/20
Onward. El llibre de la pel·lícula


En Barley i l’Ian Lightfoot són dos elfs que viuen a New Mushroomton. En Barley sol passar l’estona immers en els seus jocs de màgia i fantasia, mentre que el seu germà petit, l’Ian, té prou amb preocupar-se per la seva imminent adolescència. Els germans Lightfoot troben a faltar el seu pare, que va morir anys enrere, però tot canvia quan a l’Ian li regalen un bàcul màgic que pot conjurar un encanteri d’aparició. Quan el fan servir per ressuscitar el seu pare, les coses no surten com esperaven, i només tenen vint-i-quatre hores per trobar una solució
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Disney"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 20,5 x 28
· EAN: 9788418134005
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 05/02/20
Ca la Wenling

Gemma Ruiz

Que algú de l’altra punta de la terra faci el cop de cap de venir a viure al teu país. Que et triï a tu per veí. Que faci créixer els seus fills en la teva llengua perquè estimin el que tu estimes. I que aquest algú que treballa en una perruqueria dotze hores al dia, sis dies a la setmana, amorrada als teus peus, a les teves mans i als teus cabells, tingui la generositat d’explicar-te el seu món.

Hi ha un bon pessic de la Xina de la Wenling, aquí dins. Un bon pessic de la província de Zhejiang, d’on va venir un dia de fa deu anys. Però hi ha més perfums d’arreu, en aquesta casa de manicures, esquilades i permanents. Hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vietnam, productes de cosmètica francesos, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empeltat.

Per això n’hi diuen ca la Wenling: perquè la modèstia de fora amaga una autèntica reserva d’humanitat, un catalitzador que arrenca confidències, desenterra tragèdies i fa esclatar riallades. Un centre d’intercanvi d’afectes que fa tant servei al barri com l’ambulatori, l’escola o el mercat.

I tibant tot el llibre de dalt abaix, el regal d’una amistat. Perquè aquesta novel·la també celebra el trencar el gel, el mirar als ulls, el començar una conversa. Perquè és possible transformar el lost in translation en unes ganes boges de fer-se entendre.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 256   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788475888200
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 05/02/20
Osset Siset. Anem amb avió!


Puja a l'avió de l'Osset Siset! Acompanya'l en aquesta aventura, descobreix l'aeroport i tots els secrets de l'avió en aquest divertit llibre amb solapes!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788491378952
· PVP: 6,68 / 6,95 €


Propera aparició: 27/01/20
Com educar el monstre de l'armari

Antoine Dole
El monstre de l'armari existeix, com ja hem demostrat. Si no existís, el protagonista d'aquesta història es comportaria de manera civilitzada i faria cas als pares. Però ha d'educar el monstre de l'armari, que sempre està fent poca-soltades. I ensenyar un monstre a rentar-se les dents, a pentinar-se, a no tocar els en- dolls i a no dir paraulotes... és molta feina! Per això, no té temps per escoltar el pare i la mare...|


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 23 x 30
· EAN: 9788417599478
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 27/01/20
Intolerancia a la fructosa
Combatirla sin déficits con una dieta equilibrada
Sonia González i Mª Pilar Gómez
Las intolerancias alimentarias, a la fructosa, sorbitol o lactosa, son cada vez más frecuentes en nuestra población. Los casos aumentan a pasos agigantados y en todos los ámbitos (deportistas, niños adultos, adolescentes ), dando lugar a un gran porcentaje de afectados que poseen un repertorio más o menos grave de síntomas digestivos que alteran su ritmo de vida normal, pudiendo incluso comprometer el estado nutricional si no se actúa de manera precisa.


· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "EPIGRAFE"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788416918683
· PVP: 13,37 / 13,90 €


Propera aparició: 22/01/20
In Barcino

Maria Carme Roca
Amb gairebé 25 anys, Minícia pateix el rebuig del seu pare, Luci Minici Natal Quadroni Ver. (El motiu:) Quan era molt jove, Minícia havia estat amant de Teseu, l'home que mortificà la vida del noble Minici i que, precisament, va morir lluitant contra ell. A l'afront s'hi suma un gran secret que la marcarà per sempre. Desconcertada i dolguda, seguirà, però, amb la seva vida: la passió per les curses de quadrigues i l'|escriptura, l'amistat amb l'emperador Marc Aureli i l'emperadriu Faustina, la curiosa relació amb el seu marit Cneu, la complicitat amb el seu esclau Erasmius, la passional entesa amb el centurió Luci Cecili Optat. Alhora, Minicia intentarà recuperar l'estima del seu pare i trobar qui s'ocupa de complir una venjança, que no l'afecta només a ella i a la seva família, sinó a tot l'imperi.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 400   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466425971
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 22/01/20
El petit llibre dels sentits


Un llibre deliciós per conèixer els cinc sentits, amb troquells, solapes i llengüetes, a tot color i amb dolces il·lustracions.

A partir de 6 mesos
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 12   ·  Mides: 17 x 17
· EAN: 9788491379195
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 22/01/20
Reis del món

Sebastià Alzamora i Martín
Un llibre d'abast europeu que parteix de dos personatges reals, antagònics, dos gegants del segle XX. L'un és Joan Mascaró el principal traductor i divulgador del pensament místic hindú a la cultura occidental. L'altre és Joan March, contrabandista i financer que va ser un dels homes més rics i poderosos del seu temps, capaç de fer caure governs, de fer xantatge a Franco i a Churchill i de condicionar la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial. Tots dos havien nascut a Santa Margalida, un poble del Pla de Mallorca tan petit com grans van ser les seves figures. Mascaró era un pacifista seguidor de Gandhi; March era un home sense escrúpols. Però entre tots dos va existir una estreta relació d'admiració mútua i també de tensions.

A través d'aquestes dues vides, Alzamora teixeix un relat apassionant que passa per Espanya, Suïssa, el Regne Unit, el Marroc o Sri Lanka, i que registra els tremolors del segle més convuls de la història de la Humanitat. Però Reis del món també és el retrat íntim de l'ànima de Joan Mascaró, que creu haver fracassat com a pare, amb un fill atrapat per les drogaddiccions i el ressentiment.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 512   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788475888118
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Propera aparició: 22/01/20
Un dels nostres

Toni Cruanyes
Com s'ha viscut el Procés a la redacció d'ínformatius de TV3? Com s'han entomat les pressions i les campanyes de desprestigi i de boicot? Què sabem de l'amenaça del 155 sobre els mitjans públics catalans? Arran d'aquestes vivències professionalment extremes, Toni Cruanyes ha reflexionat sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya i ha posat el focus en un aspecte relativament negligit: la identitat. Per una banda la globalització ha desdibuixat el nostre perfil nacional comunitari i fins i tot personal. Però, per altra banda, també ha generat una reacció que ha consistit en un reforç de la nostra identitat personal i col·lectiva. Hi ha la necessitat d'afirmar-se com a catalans, com a espanyols, com a musulmans, com a dones, com a homosexuals, etcètera. Partint sempre de la pròpia experiència, les reflexions de Toni Cruanyes són d'un gran interès i actualitat.


· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 256   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788498094596
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 15/01/20
El descobriment d'Amèrica

Geronimo Stilton
En aquesta aventura Geronimo haurà d'enfrontar-se als seus pitjors enemics: els Gats Pirates, que han descobert la manera de viatjar en el temps i canviar la història...


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Còmic Books"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 48   ·  Mides: 22 x 28
· EAN: 9788491379812
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 15/01/20
Bocaccio. On passava tot
Històries i estètica del mític temple de la Gauche Divine
Toni Vall
Bocaccio és història de Barcelona, història d'una època irrepetible, de les personalitats que s'hi donaven cita, dels arquitectes, cantants, actors, cineastes, editors, dissenyadors, models i escriptors que cada nit hi conversaven, ballaven, bevien i creaven. Una conjunció de creativitats, sí, això era Bocaccio. Algunes d'aquestes personalitats s'expliquen en aquestes pàgines gràcies a la memòria espremuda, a una porció del seu passat que han tingut la generositat de regalar-li al Toni Vall. Sorgit de la imaginació i l'afany emprenedor i generós d'Oriol Regàs, Bocaccio és també la història d'un èxit empresarial, de la creació d'una marca molt reconeixible, precursora en un terreny avui tan explotat com el merchandising. Els objectes que contenen la memòria de Bocaccio són també protagonistes d'aquest llibre.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466425995
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 13/01/20
La vida secreta dels arbres

Peter Wohlleben
En els boscos succeeixen coses sorprenents: arbres que es comuniquen entre ells, arbres que estimen i tenen cura dels seus fills i dels seus veïns vells i malalts; arbres sensibles, amb emocions, amb records...

Peter Wohlleben, guarda forestal i amant de la naturalesa, ens narra en aquest llibre històries fascinants sobre les habilitats inimaginables i extraordinàries dels arbres. Així mateix, reuneix, d'una banda, els últims descobriments científics sobre el tema i, de l'altra, les pròpies experiències viscudes als boscos. Amb tot això, ens ofereix un punt de vista emocionant, una manera de conèixer millor uns éssers amb què creiem estar familiaritzats però dels quals desconeixem la seva capacitat de comunicació, la seva espiritualitat.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Mandràgora"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 208   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490348901
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 08/01/20
Ocell Groc

Olga de Dios
L'Ocell Groc, un ocell amb unes ales petitones, inventa un giny que li permetrà volar i recorre el món compartint el seu invent amb altres animals que tampoc poden volar, entre els quals una ossa polar, un pingüí i un kiwi.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 40   ·  Mides: 24 x 22
· EAN: 9788491379720
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Capital i ideologia

Thomas Piketty

La desigualtat no és pas una qüestió econòmica o tecnològica: es una qüestió ideològica i política.

Dit d’una altra manera, el mercat i la competència, el benefici i el salari, el capital i el deute, els treballadors qualificats i els no qualificats, els nacionals i els estrangers, els paradisos fiscals no existeixen com a tals. Són construccions socials i històriques que depenen íntegrament del sistema legal, fiscal, educatiu i polític que hem triat.

Capital i ideologia és una història alhora econòmica, social, intel·lectual i política dels règims desiguals,  des de les societats esclavistes antigues fins a les societats hípercapitalistes modernes, basat en dades comparatives inèdites. D’aquesta anàlisis se’n desprèn una conclusió important: la lluita per la igualtat i l’educació és el que ha permès el progrés humà, i no pas la sacralització de la propietat, l’estabilitat i la desigualtat.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 1245   ·  Mides: 16,5 x 23,5
· EAN: 9788429778045
· PVP: 28,80 / 29,95 €


Comprar-ne unitats.
Mare. La llibreta


Mare. Un nom únic i divers a la vegada. Cada infant en té una. Una paraula per expressar l'amor, la tendresa, el vincle, la necessitat, l'espera i, a vegades, l'absència .


· Editorial: Símbol

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14,5 x 20
· EAN: 9788415315674
· PVP: 14,38 / 14,96 €


Comprar-ne unitats.
Policias y ladrones

· Editorial: BABULINKA BOOKS
· Col·lecció: "Minimini"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 50   ·  Mides: 14 x 19
· EAN: 9788412080704
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Dunes
Diari d'un altre estiu
Muriel Villanueva i Perarnau
Han passat dos anys des que la Duna va començar a escriure el seu diari. Ara té 14 anys. Ara s'entén millor a si mateixa, i al món potser .


· Editorial: BABULINKA BOOKS
· Col·lecció: "Petites Joies per a Grans Lectors"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 180   ·  Mides: 12 x 17
· EAN: 9788412080810
· PVP: 14,90 / 15,50 €


Comprar-ne unitats.
El alma perdida

Olga Tokarczuk
El alma perdida es una conmovedora historia sobre la espera, la paciencia y la instrospección, concebida como un libro de arte para todas las edades que recibió el Premio Bolonia Ragazzi 2018, Mención Especial en Ficción. Según el jurado, «El tema filosófico de este libro, la propia cuestión del alma, se explora a través de unas ilustraciones que exudan una sensación de paz y meditación. La artista Joanna Concejo representa la melancolía y la alegría evocadas por la memoria con trazos finos y dibujos minuciosos ».


· Editorial: Thule ediciones
· Col·lecció: "FUERA DE ORBITA"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 52   ·  Mides: 20 x 27
· EAN: 9788416817573
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Comprar-ne unitats.
Formatgeries artesanes de Catalunya
Rutes per 89 obradors
Ramon Roset i Morera
En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges. Les formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "FORA DE COL·LECCIO"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 310   ·  Mides: 17,2 x 24
· EAN: 9788490348765
· PVP: 21,11 / 21,95 €


Comprar-ne unitats.
El judici de la meva vida

Jordi Pina
Jordi Pina relata en primera persona la vivència del procés català des que li encomanen la defensa de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull fins que el judici queda vist per a sentència. Dos anys llargs d'un procés jurídic amb una forta càrrega política, d'anades i vingudes a les presons, de comunicacions rere un vidre. D'hores de treball en equip i de reflexions en soledat. D'agombolar les famílies i de donar la cara davant dels mitjans. Amb el coratge d'enfrontar-se a tot un entramat ideològic que utilitza paranys i falsedats, l'advocat ens fa partícips de la relació amb els funcionaris de presons i dels jutjats, amb els magistrats i amb els fiscals. Jordi Pina és l'advocat que, amb un bàlsam de seny i de sensibilitat, ens explica tot el que sent en els episodis més durs, però també en els moments esperançats .


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788466426053
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
El referèndum inevitable
Del judici endavant
Carles Mundó
Qui va ser Conseller de Justícia del govern de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, cessat pel 155, qui ­ entre altres fites­ va tancar la presó Model i va impulsar la Llei de Reparació jurídica de les víctimes del franquisme, qui va passar més d'un mes a la presó d'Estremera i qui s'ha assegut durant quatre mesos al banc dels acusats durant el judici del Procés explica de forma àgil i directa l'experiència viscuda al Tribunal Suprem amb els companys de govern, la presidenta del Parlament i els líders de les entitats sobiranistes, fa una valoració de la sentència i dels seus efectes, exposa una visió del camí recorregut i d'uns fets que marcaran la nostra història, fa una diagnosi de Testat de la qüestió i, finalment, planteja les condicions necessàries per a un projecte polític sobiranista guanyador. En temps de desorientació, aquest és un llibre que permet mirar el futur amb optimisme, donant valor a la part del camí que ja s'ha recorregut.


· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 14,2 x 21,5
· EAN: 9788498094565
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Comprar-ne unitats.
Persistim
Cartografia de l'1-O: el relat d'un pres polític
Jordi Turull i Gemma Aguilera
Persistim és el relat trepidant d'uns mesos que ja han marcat la història de Catalunya, a través de la visió política, però també personal i íntima, d'una de les persones que han viscut i treballat en primera línia de foc del referèndum i les sa/es conseqüències, i que han patit la repressió posterior. Un relat honest, sincer i respectuós. Amb l'al·legat final davant del Tribunal Suprem del conseller Jordi Turull com a fil conductor, el llibre és també una invitació a persistir en l'objectiu d'assolir la República Catalana, bastint de nou la unitat estratègica i de país i, sobretot, la confiança i complicitat que va néixer entre els ciutadans i les institucions arran del setge a la Generalitat, a molts ajuntaments, partits,entitats, empreses i ciutadans aquell 2017. Una confiança que l'1-0 va permetre que els catalans guanyessin un Estat desbocat en el seu intent de reprimir el dret a decidir.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 254   ·  Mides: 13,8 x 20
· EAN: 9788466426060
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
Un incident sense importància

Rosa Maria Sardà
Una carta a la mare, morta en plena joventut, obre aquest volum de relats que dona vida a tot un seguit de personatges que conformen una galeria viva i sorollosa. La Maria i el Pep, uns avis ben originals que formen part d'una estirp de còmics dels d'abans de la guerra, en
són els protagonistes. Amb un estil directe i viu, des de la nostàlgia i la ironia, Rosa M. Sardà recrea un món perdut; un sac de records amb catàstrofes, incidents, vacances, casaments i defuncions; les veus entranyables dels coneguts, amics o parents estimats que sobreviuen amb nosaltres. Una mortaldat que ella converteix en bocins de vida.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 112   ·  Mides: 15,3 x 22,2
· EAN: 9788429778014
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
El llegat dels ossos

Dolores Redondo

Un any després de resoldre els crims que van terroritzar Baztan, la inspectora Salazar, embarassada, assisteix al judici contra en Jasón Medina, acusat de violar, mutilar i matar la filla adolescent de la seva dona imitant els assassinats del cas basajaun. El judici es cancel·la quan l’acusat apareix mort amb una nota dirigida a l’Amaia, un missatge curt i inquietant: TARTTALO. Una sola paraula que retornarà a la cap d’homicidis i al seu equip a Elizondo per buscar la veritat. Una veritat sinistra i fosca.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 608   ·  Mides: 12,5 x 19
· EAN: 9788417423032
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
El secret de les Fades de les Estrelles

Tea Stilton
A l'infinit món de les Fades de les Estrelles, la meravellosa llum estel·lar s'està apagant a p|oc a poc perquè Cometa, la mestra de l'harmonia, ha desaparegut. Les Tea Sisters afrontaran uns grans reptes als confins del Cosmos per retrobar la fada i restablir l'equilibri perdut...


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Tea Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 384   ·  Mides: 15,3 x 19,3
· EAN: 9788491379218
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
L'home llop
i altres contes
Boris Vian
En aquests tretze contes, escrits entre el 1945 i el 1952, i publicats pòstumament el 1970, la desbordant imaginació del ja mític Boris Vian sembla no tenir límits: des del llop vegetarià que viu tranquil·lament a la rodalia de París i que, després de ser mossegat per un mag maligne, es converteix en home cada lluna plena i baixa a Montmartre per gaudir de les oportunitats de la nit, fins a la màquina que llegeix llibres i que, després d'empassar-se uns quants poemaris, s'embranca a galantejar amb jovenetes. També hi trobareu pispes, suïcides, enamorats i ximples de tota mena, tota una fauna més que pintoresca que a Vian li serveix per crear situacions hilarants i paradoxals, que ens conviden a assaborir intensament la vida fins a l'últim glop.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "El cercle de Viena"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 14,5 x 21,5
· EAN: 9788417998059
· PVP: 16,35 / 17 €


Comprar-ne unitats.
Entre togues i reixes
Escrits de judici i presó
Joaquim Forn
Entre togues i reixes és un llibre personal i íntim. Joaquim Forn es fixa en les petites coses i en tot allò que mai no ha aparegut en les transmissions des del Suprem. Ens explica com s'enfronta a la vida en una nova presó, la tercera, com es prepara per comparèixer davant del jutge, com viu la seva declaració i com encaixa la sentència. Forn rememora les imatges de les càrregues policials i la perplexitat davant la violència, però també descriu amb una sensibilitat extraordinària el banc del pati on toca el sol o la celebració d'un aniversari. Un testimoni excepcional d'uns mesos que han marcat i marcaran la història del nostre país.


· Editorial: ENCICLOPÈDIA
· Col·lecció: "Enciclopèdia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 13,8 x 21,5
· EAN: 9788441232051
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
Un bosc ple d'amor

Jordi Cuixart
En un bosc ple de vida, una oreneta intenta fer el seu niu, però un eriçó rondinaire el fa malbé cada vegada. Els altres animals del bosc, quan coneixen la situació, es concentren pacíficament davant del cau de l'eriçó per intentar fer-lo canviar d'actitud.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,7 x 28,7
· EAN: 9788491378792
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
Diari del greg 14. Desastre total

Jeff Kinney
Una herència inesperada ofereix a la família del Greg Heffley l'oportunitat de fer grans reformes a casa seva. Aviat, però, descobreixen que tot plegat no és tan fàcil com es pensaven. Quan comencen les obres sorgeixen tota mena de problemes: verdet tòxic, insectes fastigosos i altres coses encara més sinistres...


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Diari del Greg"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 218   ·  Mides: 14,5 x 20,8
· EAN: 9788491379270
· PVP: 14,42 / 15 €


Comprar-ne unitats.
Tony Takitani
Il·lustracions d'Ignasi Font
Haruki Murakami

Què ens lliga al món?

En Tony Takitani és un jove que ha crescut aïllat, entre burles dels companys, i molt sol, perquè el seu pare, trompetista de jazz, marxa sovint per tocar en gires. És un bon profesional molt dotat per al dibuix, i es guanya bé la vida il·lustrant cobertes de revistes de cotxes i anuncis. Un dia, coneix una noia que treballa a temps parcial en una editorial i vesteix amb un gust exquisit, i la seva solitud acaba.

Meravellosament il·lustrat per Ignasi Font, un relat del cèlebre escriptor japonès sobre la necessitat d'afecte, les relacions i els lligams emocionals que mantenim amb el passat.
· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 80   ·  Mides: 15,5 x 23,2
· EAN: 9788417879235
· PVP: 14,42 / 15 €


Comprar-ne unitats.
Marcs de guerra.
Quines vides plorem?
Judith Butler
Judith Butler, una dels intel·lectuals més influents al món, explora com en un context bèl·lic Occident determina quines vides mereixen ser plorades ­les pròpies­ i quines no ­les dels exèrcits enemics. I critica que siguin els mitjans de comunicació, esdevinguts part activa de la guerra, els que ho presentin així, cosa que porta a la destrucció i l'oblit dels països que no s'ajusten a la norma occidental d'allò que és humà .


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Clàssics de la Pau i la Noviolència"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 272   ·  Mides: 14,5 x 23
· EAN: 9788417214906
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Comprar-ne unitats.
Dieta: què faig malament?

Lídia Casademont
Havent estat testimoni durant massa temps dels mals hàbits alimentaris, en aquest llibre l'autora identifica els errors més comuns que cometem en la nostra dieta i ens proposa una solució entenedora i planera. Hi trobarem una reflexió dels possibles motius que ens han empès a dur una mala alimentació sense adonar-nos-en, consells que ens enfoquin a aconseguir canviar els mals hàbits, els passos que s'han de seguir, els errors més freqüents que s'han d'evitar, així com algunes recomanacions per ajudar-nos a tenir èxit, acomplir el nostre objectiu i saber mantenir el pes ideal. Cadascuna de les situacions explicades s'analitzen a partir de casos reals i quotidians que ha tractat l'autora .


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "PRISMA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 118   ·  Mides: 15,5 x 23,2
· EAN: 9788490348857
· PVP: 12,31 / 12,80 €


Comprar-ne unitats.
Mi asperger y yo

María Menéndez-Ponte
A Daniel no le gusta ¡r al colegio. Tiene el síndrome de Asperger y le cuesta hacer amigos y entender las costumbres sociales o las frases hechas. Sin embargo, tiene habilidades ocultas, como una inteligencia extraordinaria y un montón de conocimientos sobre Egipto y las momias. Puede que sus compañeros cambiaran de actitud si las descubrieran...


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "CALCETÍN"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 160   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788491423065
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Comprar-ne unitats.
Un home decent

John Le Carre

L’Ed és un jove solitari que detesta la seva feina i que no parla mai clar sobre quina mena
de feina es tracta. En Nat, a qui li agrada descriure’s com un home de negocis, és un agent
veterà del Servei d’Intel·ligència britànic amb un llarg historial de coordinar agents contra el
gegant rus.
Aquesta parella tan curiosa s’entén a la perfecció tant a la pista de bàdminton com a fora.
L’Ed és un apassionat proeuropeu i enemic declarat de Trump, del Brexit i del populisme de
dretes. En Nat no hi està en desacord, però els seus pensaments estan centrats en altres
coses: en com refer el seu matrimoni i en com actuar a l’estació remota de Londres, la seva
última oportunitat abans que l’acomiadin. Tots dos es veuran embolicats en una trama que,
com un mirall, reflecteix la decadència dels nostres temps.
· Editorial: Edicions 62

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 336   ·  Mides: 16 x 23,6
· EAN: 9788429777895
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Comprar-ne unitats.
Guia sentimental de Barcelona

Roger de Gràcia

El comunicador Roger de Gràcia es capbussa en els seus records barcelonins i fa un peculiar
retrat de Barcelona, barri a barri, a partir de les seves experiències personals. Cada racó de
la ciutat triat per Roger de Gràcia té el correlat d’una vivència personal que l’ha marcat vitalment:
el Fort Pienc on va néixer, la plaça Rovira on ha anat a parar, el club de Nou Barris
on jugava a bàsquet, Navas de Tolosa on el seu pare tenia un bar al metro, la plaça de Sant
Felip Neri on va tenir alguna experiència sexual memorable, la Barceloneta dels xiringuitos, la
Rambla del Raval de la primera separació, el Moll de la Fusta dels anys preolímpics, etcètera.
Trenant l’experiència personal amb el relat de la història col·lectiva de la ciutat, el llibre de
Roger de Gràcia és una obra vivíssima, divertida, atrevida i sentimental.
· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 232   ·  Mides: 14,2 x 21,5
· EAN: 9788498094480
· PVP: 16,83 / 17,50 €


Comprar-ne unitats.
Vida i miracles de la Plaça Reial

Xavier Theros
Aquest llibre, coeditat amb l'Ajuntament de Barcelona, l'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial i la Fundació SETBA, mostra la història de la plaça Reial des dels seus inicis fins a l’actualitat. Hi ha anècdotes, personatges, indrets, locals, negocis... i l’opinió dels veïns i les veïnes que hi viuen. Una història que mai no s'havia explicat!


· Editorial: Albertí
· Col·lecció: "Àlbum"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 224   ·  Mides: 23 x 22,7
· EAN: 9788472461710
· PVP: 24,04 / 25 €


Comprar-ne unitats.
Ganivet

Jo Nesbo
No és un bon moment per a en Harry Hole: la Rakel l'ha deixat, ell treballa amb casos antics i el conegut violador i assassí Svein Finne ha sortit de la presó després de complir vint anys de condemna. En Finne, àlies «El promès», va ser el primer criminal que va arrestar en Harry quan era un jove policia. És un violador perillós i peculiar; li diuen «el promès» perquè viola les víctimes amb la intenció de deixar-les embarassades i no les mata. Ara vol continuar just allà on ho va deixar i no ha oblidat qui el va arrestar. Quan en Harry es desperta amb les mans ensangonades i sense saber què va fer la nit abans, sap que les coses només poden empitjorar.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 666   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475887708
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
L'illa dels Dracs del Regne de la Fantasia. Dotzè viatge

Geronimo Stilton
Segons l'antiga Llegenda de Dragònia, per salvar cinc princeses en perill, el Cavaller Sense Màcula i Sense Temença haurà de trobar cinc dracs de qualitats puríssimes... Tindrà èxit en aquesta nova i increïble aventura?


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 480   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788491378730
· PVP: 23,99 / 24,95 €