La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 20/03/20
MIC. El drac sense foc


En MIC, el personatge estrella de la TV3 que triomfa cada tarda al Club Super 3 entre els nens i les nenes.

Un drac sense foc, un cavaller que té gana, o una princesa que no se sap cordar les sabates són alguns dels protagonistes de la història.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 20   ·  Mides: 22,7 x 22,7
· EAN: 9788424666538
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 20/03/20
Escac al destí

Lluís Llach
Regne de Magens. La reina Bal de Guifort, segona esposa del rei Ebrart d'Albir, ha estat assassinada en un moment en què el regne ha de pensar en designar el successor al tron de Magens.

El candidat natural és el fill gran del príncep Jan, però hi ha qui pensa que està més preparat el seu germà, el príncep Inian. Hi ha un germà més gran descartat, el prevere Orenç, fill bastard d'Ebrart (la seva mare va ser la primera esposa del rei, destronada i desterrada) i canonge de la Reial Capella Castell, residència de la família reial. Orenç serà l'encarregat d'investigar la mort de la reina a petició del rei.

Assassinats, conxorxes polítiques i eclesiàstiques, i nissagues maleïdes són els ingredients d'aquesta intriga palatina ambientada en el fictici regne de Magens.
· Editorial: Univers llibres

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 296   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788417868550
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 20/03/20
Mar d'estiu
Una memòria mediterrània
Rafel Nadal
Una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten.

En Mar d'estiu, Nadal ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts. A la primera, l'autor parla de perquè la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona banda, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d'aquests espais l'acompanya el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l'autor narra el retorn, una reflexió sobre l'experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

Rafael Nadal va ser l'autor més venut de Sant Jordi 2019. Una de les plomes més valorades en el panorama literari.


· Editorial: Univers llibres

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 12,5 x 17,8
· EAN: 9788417868444
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Propera aparició: 25/02/20
Cap fred, cor calent
El procés en primera persona
Artur Mas
Des de la seva arribada a la Presidència de la Generalitat el 2010 fins al pas al costat el 2016, Artur Mas ha estat el principal artífex del procés sobiranista. En aquest llibre, que s'estén fins a l'octubre del 2017, explica en profunditat els moments clau de la Presidència i del Procés, i el paper dels protagonistes, sense estalviar l'autocrítica, mostrant les llums i les ombres d'un projecte polític les fortaleses i febleses del qual coneix millor que ningú. Cap fred, cor calent és un relat polític de primer ordre, la baula imprescindible per a qui vulgui entendre un període decisiu de la història de Catalunya, del seu principal impulsor.

Artur Mas ha estat inhabilitat pel TSJC fins al proper 23 de febrer, a causa de l'organització del 9-N.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 384   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426541
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Propera aparició: 24/02/20
Sopas detox

Eva Roca
En este libro descubrirás que se puede comer una sopa detox sin renunciar al sabor, la vitalidad y el color más intensos. Las sopas detox son un alimento clave en cualquier dieta saludable: limpian, nutren, remineralizan, nos llenan de vitalidad, sacian y son fáciles de digerir, siempre a través del alimento crudo. Aprenderás a elaborarlas de forma práctica y sencilla y a combinar sus ingredientes correctamente para que sus efectos nutricionales y resultados organolépticos sean maravillosos. Auténticos superalimentos de residuo cero, las sopas detox contienen más cantidad de nutrientes esenciales por caloría que el resto de alimentos y, además, son de fácil preparación, con un tiempo medio de tres minutos. Es por este motivo que han revolucionado el mundo de las dietas de adelgazamiento.

Las sopas detox de este libro están creadas para acompañar cualquier comida, pero también para momentos de depuración corporal. Por eso, Eva te propone una dieta detox de siete días para cada estación del año e, incluso, una dieta anticándida a base de estas sopas terapéuticas.
· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "Sensaciones"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 136   ·  Mides: 17 x 24
· EAN: 9788416918720
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 19/02/20
Jo, Pol Rubio

Héctor Lozano

El Pol Rubio vol arribar a ser un "Merlí". Recent graduat en filosofia, espera el moment en què rebrà una trucada d'Ensenyament per cobrir una substitució com a professor de filosofia. Mentre no li surt feina, rememora els seus inicis com a estudiant universitari. Però tot va començar amb la mort del seu admirat mestre, el comiat dels seus companys "peripatètics", i l'estiu al costat de la Tània i el Bruno.Jo, Pol Rubio, el chulito de llàgrimes dolces, l’aprenent de filòsof i artista de gotelé, l’estimat deixeble del gran Merlí, conegut entre els amics com a “toro”, “tete”, “malote”, i no sé quantes paraules més… explicaré com va ser aquell primer estiu sense el bon mestre, els meus passos iniciàtics a la Facultat de Filosofia, i les meves aventures inconfessables amb el Bruno Bergeron, i altres històries sexuals i amoroses interessants.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466426282
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 19/02/20
La llibertat interior

Gaspar Hernández

Teniu a les mans un petit gran llibre que neix del procés, però que no parla de política. Gaspar Hernàndez hi explica què és, per a ell, l’autèntica llibertat: la llibertat interior.

Basant-se en el que abans han dit grans mestres de la psicologia i l’espiritualitat –sobretot el català Antoni Blay Fontcuberta–, aquest llibre desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d'ells són la por, la majoria de pensaments que tenim en el dia a dia, o el personatge que creiem que som. Aquest personatge ens fa fer tots els papers de l’auca, i el confonem amb la nostra vertadera identitat.

Gaspar Hernàndez, en un to proper, a mig camí entre el dietari i l’assaig, explica els passos per aconseguir “la llibertat sense límits”.

“El fet revolucionari és descobrir qui som en essència. Només llavors podrem ser autènticament lliures".
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,7 x 20
· EAN: 9788466426237
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 19/02/20
Contes per a nenes i nens feliços

Àlex Rovira i Francesc Miralles
Després de l'èxit de Contes per estimar-te millor, Àlex Rovira i Francesc Miralles presenten un nou llibre per aprendre valors que donarà als joves lectors una brúixola per afrontar els reptes de la vida, desenvolupar la intel·ligència emocional, descobrir el seu talent i realitzar-se. Dirigit a tota la família, aquestes trenta-cinc faules, inspirades en les més sàvies tradicions de la humanitat, il·lustren l'esforç i la superació, la importància d'acceptar-se, la màgia de l'empatia, la simplicitat i altres claus personals per créixer i ser feliç en un món cada vegada més complex.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Contes"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 176   ·  Mides: 18 x 24
· EAN: 9788418134111
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Propera aparició: 17/02/20
Tots els colors de l'amor

Alba Castellvi Miquel
La Clara té una família molt gran, i això està molt bé. Però la Clara també té un germà petit i això ja no ho està tant, de bé, perquè en Roc és un aixafaguitarres. Un matí la Clara baixa al parc de sota casa i coneix a una pintora estrafolària. La nena es sent molt atreta pels misteriosos quadres que pinta l'artista i cada dia baixa al parc a visitar-la. Gràcies a aquesta nova amistat, la Clara aprendrà a connectar amb els seus sentiments i descobrirà que si estimem a moltes persones, el nostre amor es fa més gran i més acolorit!


· Editorial: BINDI BOOKS

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24 x 28
· EAN: 9788412108057
· PVP: 14,38 / 14,96 €


Propera aparició: 17/02/20
Corregir mata
Les autoritats lingüístiques adverteixen que el català actual pot perjudicar greument la salut dels parlants i de la gent del voltant
Pau Vidal
Aquest llibre recull mig centenar d'articles publicats al diari digital Vilaweb en què Pau Vidal radiografia la situació i el futur del català, amenaçat per dues forces tan poderoses com són el castellà de la repressió i l'anglès de la globalització i la revolució digital.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Carta blanca"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788417998295
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 17/02/20
Sota terra
Un viatge a les profunditats del temps
Robert Macfarlane
De Robert Macfarlane s'ha dit que és el millor escriptor de natura d'aquesta generació. A Sota terra, considerada ja la seva obra culminant, narra els seus descensos cap a les fosques profunditats de la terra i del temps: des de cambres funeràries prehistòriques fins a recents cementiris nuclears, passant per coves marines amb pintures rupestres a Noruega, laberíntiques catacumbes a París, mines de sal sota el mar i grutes càrstiques gairebé infinites.

És un extraordinari viatge ­sovint claustrofòbic, sovint il·luminador­ per revelar allò que s'amaga sota terra i allò que ens oculta la ment. Amb una escriptura lírica i poderosa, alhora clàssic i radicalment contemporani, aquest llibre canviarà la manera com observem el món.
· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Inspira"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 544   ·  Mides: 14 x 23
· EAN: 9788417214920
· PVP: 22,98 / 23,90 €


Propera aparició: 13/02/20
Les amistats traïdes
PREMI SANT JORDI 2019
David Nel·lo
Premi Sant Jordi 2019
Fins on som capaços d'arribar per aconseguir l'èxit?

Salvador Togores, traductor literari, se'n va a Suïssa a fer una estada en una residència de traductors quan tot just fa un any de la mort del seu pare. Allí, per sorpresa, trobarà el famosíssim escriptor Bachtel, desaparegut de la circulació des de feia molts anys i autor de culte. En una altra època, Markus Bachtel havia estat amic íntim de la família de Togores, especialment del pare, però la relació es va trencar de manera abrupta i dolorosa. Durant un seguit de nits, Bachtel, com una Xahrazad moderna, li revela la increïble història de la seva vida i el perquè de la seva fugida i desaparició.

Una novel·la sobre l'amistat, l'amor i els límits de l'ambició.

Obra guanyadora del Premi Sant Jordi 2019.
· Editorial: Enciclopèdia
· Col·lecció: "Enciclopèdia"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788441232181
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Propera aparició: 12/02/20
Memòria vintage

Vicenç Pagès Jordà
Memòria vintage és un viatge personal i col·lectiu que parteix de l'arribada de l'home a la Lluna l'any 1969 i s'acaba amb la projecció de Pulp Fiction o la primera Play Station l'any 1994. Vicenç Pagès Jordà recull quatre-cents noms, paraules i conceptes que van tenir la seva època de glòria i que avui viuen sobretot en la memòria dels que hi eren, és a dir de la generació del babyboom. L'autor recrea amb humor i intel·ligència els costums, els objectes, la música, el cinema, la televisió, els oficis i les paraules que s'han modificat o han desaparegut. Memòria vintage és un viatge que captivarà a tots els nascuts a la dècada dels seixanta, però divertirà i interessarà a absolutament tothom. Hi trobarem l'aeròbic, la cabina de telèfon, el BUP, El Víbora, l'escoltisme, la Festa del Treball, fardar, fitipaldi, John F. Kennedy, kungfu, La Clave, lumumba, macuto, Mad Max, mandanga, Mickey Rourke, pànxing, titola, Rayuela, Marisol... i conceptes gairebé desapareguts com silenci.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 392   ·  Mides: 14 x 21,5
· EAN: 9788417879297
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 12/02/20
És que abans no érem així

Empar Moliner

Després de l’èxit de Tot això ho faig perquè tinc molta por tornen els millors contes de l’Empar Moliner més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en el que vivim i alhora, ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,7 x 20
· EAN: 9788466426220
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 12/02/20
Pàtria

Fernando Aramburu

El dia en què ETA anuncia l’abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar-li a la tomba del seu marit el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Podrà conviure amb els qui la van assetjar abans i després de l’atemptat que va trastocar la seva vida i la de la seva família? Podrà saber qui va ser l’encaputxat que un dia plujós va matar el seu marit, quan tornava de la seva empresa de transports? Per més que arribi d’amagat, la presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot de la seva veïna Mirin, amiga íntima en un altre temps, i mare de Joxe Mari, un terrorista empresonat i sospitós dels pitjors temors de Bittori. Què va passar entre aquestes dues dones? Què ha enverinat la vida dels seus fills i els seus marits tan units en el passat? Amb els seus estrips dissimulats i les seves conviccions indestructibles, amb les seves ferides i les seves valenties, la història incandescent de les seves vides abans i després del cràter que va ser la mort del Txato, ens parla de la impossibilitat d’oblidar i de la necessitat de perdó en una comunitat trencada pel fanatisme polític.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 646   ·  Mides: 13 x 20,6
· EAN: 9788417423230
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 12/02/20
Onward. El llibre de la pel·lícula


En Barley i l’Ian Lightfoot són dos elfs que viuen a New Mushroomton. En Barley sol passar l’estona immers en els seus jocs de màgia i fantasia, mentre que el seu germà petit, l’Ian, té prou amb preocupar-se per la seva imminent adolescència. Els germans Lightfoot troben a faltar el seu pare, que va morir anys enrere, però tot canvia quan a l’Ian li regalen un bàcul màgic que pot conjurar un encanteri d’aparició. Quan el fan servir per ressuscitar el seu pare, les coses no surten com esperaven, i només tenen vint-i-quatre hores per trobar una solució
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Disney"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 20,5 x 28
· EAN: 9788418134005
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 10/02/20
No sabràs el teu nom

Vicent Usó i Mezquita
Qui vol tornar al mas de les Òlibes, ara que fa anys que se'n van anar els darrers habitants amb l'esperança de trobar una vida millor a la ciutat? Però algú hi torna. A la mà, duu una escopeta. Miquel, li diuen. Per les cambres buides, entre les parets caigudes, s'escolten encara les veus de dones com Carmeta, ressona la tristor infinita dels seus ulls quan va tornar d'aquella clínica on va tindré el fill i se'l van endur. Mort, li digueren. Però ella no ho va creure, no ho va creure mai. Ni tampoc Balma, la filla que tingué al cap d'un temps amb Daniel, la filla de qui va saber e| nom i el rostre. La filla que, un dia també, es va preguntar què havia passat amb el seu germà.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 168   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490264461
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Propera aparició: 10/02/20
Tot, menys la pluja

Gisela Pou
La Joana Badia arriba a Donosti disposada a retrobar-se amb l'Unai Etxeberria, de qui no sap res des de fa més de 10 anys. A partir dels records de la Joana sabem com es van conèixer i estimar. Ella en tenia 29 anys, estava de viatge i feia sis mesos que a la seva parella, el pintor Bernat Delclòs, li havien diagnosticat la malaltia que condicionaria la seva relació. Som a principis dels anys 90, i la sida fa estralls en una Barcelona que desperta de la transició, entre l'eufòria i la crisi econòmica. Gisela Pou ha creat un personatge, la Joana, que creixerà davant els nostres ulls lectors per teixir una història delicada sobre la necessitat de viure, de donar i rebre amor, i de com conviure entre la culpa i el desig.


· Editorial: CAPITAL BOOKS

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788494853272
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 05/02/20
Ca la Wenling

Gemma Ruiz

Que algú de l’altra punta de la terra faci el cop de cap de venir a viure al teu país. Que et triï a tu per veí. Que faci créixer els seus fills en la teva llengua perquè estimin el que tu estimes. I que aquest algú que treballa en una perruqueria dotze hores al dia, sis dies a la setmana, amorrada als teus peus, a les teves mans i als teus cabells, tingui la generositat d’explicar-te el seu món.

Hi ha un bon pessic de la Xina de la Wenling, aquí dins. Un bon pessic de la província de Zhejiang, d’on va venir un dia de fa deu anys. Però hi ha més perfums d’arreu, en aquesta casa de manicures, esquilades i permanents. Hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vietnam, productes de cosmètica francesos, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empeltat.

Per això n’hi diuen ca la Wenling: perquè la modèstia de fora amaga una autèntica reserva d’humanitat, un catalitzador que arrenca confidències, desenterra tragèdies i fa esclatar riallades. Un centre d’intercanvi d’afectes que fa tant servei al barri com l’ambulatori, l’escola o el mercat.

I tibant tot el llibre de dalt abaix, el regal d’una amistat. Perquè aquesta novel·la també celebra el trencar el gel, el mirar als ulls, el començar una conversa. Perquè és possible transformar el lost in translation en unes ganes boges de fer-se entendre.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 326   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788475888200
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 05/02/20
Osset Siset. Anem amb avió!


Puja a l'avió de l'Osset Siset! Acompanya'l en aquesta aventura, descobreix l'aeroport i tots els secrets de l'avió en aquest divertit llibre amb solapes!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788491378952
· PVP: 6,68 / 6,95 €


Propera aparició: 03/02/20
Brinker Pasolargo y la Isla Palpitante

Javier Espila
El joven Brinker Pasolargo ansia convertirse en uno de los famosos héroes de la ciudad de Ventura; pero nadie parece tomarle en serio. Alentado por su mejor amigo, Ronk, partirá rumbo a la peligrosa Isla Palpitante para averiguar los secretos de Herrik el Inmortal, el guerrero más grande de todos los tiempos.


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "En órbita"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 222   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788491423553
· PVP: 8,83 / 9,18 €


Propera aparició: 03/02/20
Te quiero

Hélene Delforge
De los autores del éxito internacional Mamá

Enamorado. Estar enamorado es un estado, un golpe de suerte, una sorpresa, unsentimiento, una sensación, una emoción. El amor se experimenta, se expresa, se cuenta, se comparte, empieza, termina a veces. Pero no siempre.

Hay tantos tipos de amor como tipos de amantes. El amor está en el aire. Quentin Gréban lo ha capturado con sus pinceles. HélèneDelforge lo ha reflejado en sus poemas. ¡El amor impregna estas páginas!
· Editorial: Algar
· Col·lecció: "FUERA DE COLECCIÓN"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 72   ·  Mides: 28 x 34,8
· EAN: 9788491423782
· PVP: 21,15 / 22 €


Propera aparició: 27/01/20
Intolerancia a la fructosa
Combatirla sin déficits con una dieta equilibrada
Sonia González i Mª Pilar Gómez
Las intolerancias alimentarias, a la fructosa, sorbitol o lactosa, son cada vez más frecuentes en nuestra población. Los casos aumentan a pasos agigantados y en todos los ámbitos (deportistas, niños adultos, adolescentes ), dando lugar a un gran porcentaje de afectados que poseen un repertorio más o menos grave de síntomas digestivos que alteran su ritmo de vida normal, pudiendo incluso comprometer el estado nutricional si no se actúa de manera precisa.


· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "EPIGRAFE"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15,8 x 23,5
· EAN: 9788416918683
· PVP: 13,65 / 14,20 €


Propera aparició: 27/01/20
Com educar el monstre de l'armari

Antoine Dole
El monstre de l'armari existeix, com ja hem demostrat. Si no existís, el protagonista d'aquesta història es comportaria de manera civilitzada i faria cas als pares. Però ha d'educar el monstre de l'armari, que sempre està fent poca-soltades. I ensenyar un monstre a rentar-se les dents, a pentinar-se, a no tocar els en- dolls i a no dir paraulotes... és molta feina! Per això, no té temps per escoltar el pare i la mare...|


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,2 x 30,5
· EAN: 9788417599478
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Comprar-ne unitats.
Reis del món

Sebastià Alzamora i Martín
Un llibre d'abast europeu que parteix de dos personatges reals, antagònics, dos gegants del segle XX. L'un és Joan Mascaró el principal traductor i divulgador del pensament místic hindú a la cultura occidental. L'altre és Joan March, contrabandista i financer que va ser un dels homes més rics i poderosos del seu temps, capaç de fer caure governs, de fer xantatge a Franco i a Churchill i de condicionar la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial. Tots dos havien nascut a Santa Margalida, un poble del Pla de Mallorca tan petit com grans van ser les seves figures. Mascaró era un pacifista seguidor de Gandhi; March era un home sense escrúpols. Però entre tots dos va existir una estreta relació d'admiració mútua i també de tensions.

A través d'aquestes dues vides, Alzamora teixeix un relat apassionant que passa per Espanya, Suïssa, el Regne Unit, el Marroc o Sri Lanka, i que registra els tremolors del segle més convuls de la història de la Humanitat. Però Reis del món també és el retrat íntim de l'ànima de Joan Mascaró, que creu haver fracassat com a pare, amb un fill atrapat per les drogaddiccions i el ressentiment.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 594   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788475888118
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Comprar-ne unitats.
A Bàrcino

Maria Carme Roca
Amb gairebé 25 anys, Minícia pateix el rebuig del seu pare, Luci Minici Natal Quadroni Ver. (El motiu:) Quan era molt jove, Minícia havia estat amant de Teseu, l'home que mortificà la vida del noble Minici i que, precisament, va morir lluitant contra ell. A l'afront s'hi suma un gran secret que la marcarà per sempre. Desconcertada i dolguda, seguirà, però, amb la seva vida: la passió per les curses de quadrigues i l'|escriptura, l'amistat amb l'emperador Marc Aureli i l'emperadriu Faustina, la curiosa relació amb el seu marit Cneu, la complicitat amb el seu esclau Erasmius, la passional entesa amb el centurió Luci Cecili Optat. Alhora, Minicia intentarà recuperar l'estima del seu pare i trobar qui s'ocupa de complir una venjança, que no l'afecta només a ella i a la seva família, sinó a tot l'imperi.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 394   ·  Mides: 16,5 x 23,8
· EAN: 9788466425971
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Un dels nostres
Identitats en conflicte a Caralunya
Toni Cruanyes
Com s'ha viscut el Procés a la redacció d'ínformatius de TV3? Com s'han entomat les pressions i les campanyes de desprestigi i de boicot? Què sabem de l'amenaça del 155 sobre els mitjans públics catalans? Arran d'aquestes vivències professionalment extremes, Toni Cruanyes ha reflexionat sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya i ha posat el focus en un aspecte relativament negligit: la identitat. Per una banda la globalització ha desdibuixat el nostre perfil nacional comunitari i fins i tot personal. Però, per altra banda, també ha generat una reacció que ha consistit en un reforç de la nostra identitat personal i col·lectiva. Hi ha la necessitat d'afirmar-se com a catalans, com a espanyols, com a musulmans, com a dones, com a homosexuals, etcètera. Partint sempre de la pròpia experiència, les reflexions de Toni Cruanyes són d'un gran interès i actualitat.


· Editorial: Pòrtic
· Col·lecció: "Pòrtic Visions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 232   ·  Mides: 14,4 x 21,5
· EAN: 9788498094596
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
El petit llibre dels sentits


Un llibre deliciós per conèixer els cinc sentits, amb troquells, solapes i llengüetes, a tot color i amb dolces il·lustracions.

A partir de 6 mesos
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 12   ·  Mides: 17 x 17
· EAN: 9788491379195
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Comprar-ne unitats.
El peix número catorze
creu en el possible
Jennifer L. Holm
Amb dotze anys, la vida de l'Ellie Cruz es capgira com un mitjó quan la seva mare, que és professora en un institut, arriba a casa amb un noi molt estrany: va vestit com una persona gran i es passa tota l'estona remugant i queixant-se per tot. Com el seu avi, precisament! El més sorprenent és que és de debò el seu avi, un científic anomenat Melvin Sagarsky que es veu que ha descobert la fórmula de l'eterna joventut i que l'ha provat en ell mateix amb uns resultats excel·lents. Però precisament perquè ha funcionat tan bé, ara tots tenen molts problemes.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "EL JARDÍ SECRET DE V"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15,3 x 22
· EAN: 9788417998080
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Comprar-ne unitats.
Bocaccio. On passava tot
Històries i estètica del mític temple de la Gauche Divine
Toni Vall
Bocaccio és història de Barcelona, història d'una època irrepetible, de les personalitats que s'hi donaven cita, dels arquitectes, cantants, actors, cineastes, editors, dissenyadors, models i escriptors que cada nit hi conversaven, ballaven, bevien i creaven. Una conjunció de creativitats, sí, això era Bocaccio. Algunes d'aquestes personalitats s'expliquen en aquestes pàgines gràcies a la memòria espremuda, a una porció del seu passat que han tingut la generositat de regalar-li al Toni Vall. Sorgit de la imaginació i l'afany emprenedor i generós d'Oriol Regàs, Bocaccio és també la història d'un èxit empresarial, de la creació d'una marca molt reconeixible, precursora en un terreny avui tan explotat com el merchandising. Els objectes que contenen la memòria de Bocaccio són també protagonistes d'aquest llibre.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 250   ·  Mides: 15,6 x 23,6
· EAN: 9788466425995
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
El descobriment d'Amèrica

Geronimo Stilton
En aquesta aventura Geronimo haurà d'enfrontar-se als seus pitjors enemics: els Gats Pirates, que han descobert la manera de viatjar en el temps i canviar la història...


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Còmic Books"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 48   ·  Mides: 22 x 28
· EAN: 9788491379812
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
La vida secreta dels arbres
El descobriment d'un món ocult: què pensen?, què transmeten?
Peter Wohlleben
En els boscos succeeixen coses sorprenents: arbres que es comuniquen entre ells, arbres que estimen i tenen cura dels seus fills i dels seus veïns vells i malalts; arbres sensibles, amb emocions, amb records...

Peter Wohlleben, guarda forestal i amant de la naturalesa, ens narra en aquest llibre històries fascinants sobre les habilitats inimaginables i extraordinàries dels arbres. Així mateix, reuneix, d'una banda, els últims descobriments científics sobre el tema i, de l'altra, les pròpies experiències viscudes als boscos. Amb tot això, ens ofereix un punt de vista emocionant, una manera de conèixer millor uns éssers amb què creiem estar familiaritzats però dels quals desconeixem la seva capacitat de comunicació, la seva espiritualitat.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Mandràgora"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 174   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788490348901
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Comprar-ne unitats.
Ocell Groc

Olga de Dios
L'Ocell Groc, un ocell amb unes ales petitones, inventa un giny que li permetrà volar i recorre el món compartint el seu invent amb altres animals que tampoc poden volar, entre els quals una ossa polar, un pingüí i un kiwi.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 40   ·  Mides: 25 x 23
· EAN: 9788491379720
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Capital i ideologia

Thomas Piketty

La desigualtat no és pas una qüestió econòmica o tecnològica: es una qüestió ideològica i política.

Dit d’una altra manera, el mercat i la competència, el benefici i el salari, el capital i el deute, els treballadors qualificats i els no qualificats, els nacionals i els estrangers, els paradisos fiscals no existeixen com a tals. Són construccions socials i històriques que depenen íntegrament del sistema legal, fiscal, educatiu i polític que hem triat.

Capital i ideologia és una història alhora econòmica, social, intel·lectual i política dels règims desiguals,  des de les societats esclavistes antigues fins a les societats hípercapitalistes modernes, basat en dades comparatives inèdites. D’aquesta anàlisis se’n desprèn una conclusió important: la lluita per la igualtat i l’educació és el que ha permès el progrés humà, i no pas la sacralització de la propietat, l’estabilitat i la desigualtat.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 1245   ·  Mides: 16,5 x 23,5
· EAN: 9788429778045
· PVP: 28,80 / 29,95 €


Comprar-ne unitats.
Mare. La llibreta


Mare. Un nom únic i divers a la vegada. Cada infant en té una. Una paraula per expressar l'amor, la tendresa, el vincle, la necessitat, l'espera i, a vegades, l'absència .


· Editorial: Símbol

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14,5 x 20
· EAN: 9788415315674
· PVP: 14,38 / 14,96 €


Comprar-ne unitats.
Policias y ladrones

· Editorial: BABULINKA BOOKS
· Col·lecció: "Minimini"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 50   ·  Mides: 14 x 19
· EAN: 9788412080704
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Dunes
Diari d'un altre estiu
Muriel Villanueva i Perarnau
Han passat dos anys des que la Duna va començar a escriure el seu diari. Ara té 14 anys. Ara s'entén millor a si mateixa, i al món potser .


· Editorial: BABULINKA BOOKS
· Col·lecció: "Petites Joies per a Grans Lectors"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 180   ·  Mides: 12 x 17
· EAN: 9788412080810
· PVP: 14,90 / 15,50 €


Comprar-ne unitats.
El alma perdida

Olga Tokarczuk
El alma perdida es una conmovedora historia sobre la espera, la paciencia y la instrospección, concebida como un libro de arte para todas las edades que recibió el Premio Bolonia Ragazzi 2018, Mención Especial en Ficción. Según el jurado, «El tema filosófico de este libro, la propia cuestión del alma, se explora a través de unas ilustraciones que exudan una sensación de paz y meditación. La artista Joanna Concejo representa la melancolía y la alegría evocadas por la memoria con trazos finos y dibujos minuciosos ».


· Editorial: Thule ediciones
· Col·lecció: "FUERA DE ORBITA"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 52   ·  Mides: 20 x 27
· EAN: 9788416817573
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Comprar-ne unitats.
Formatgeries artesanes de Catalunya
Rutes per 89 obradors
Ramon Roset i Morera
En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges. Les formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "FORA DE COL·LECCIO"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 310   ·  Mides: 17,2 x 24
· EAN: 9788490348765
· PVP: 21,11 / 21,95 €