La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 27/11/17
L'enigma De Vilagallina

Albert D. Arrayás
El concurs per nomenar "La millor galllinade l'any" està en perill! Pocs dies abans del famós concurs de "La Ploma Daurada" les gallines de Vilagallina comencen a desaparèixer misteriosament. A cada desaparició, una nova pista... Qui serà el culpable? Estigueu atents! De vegades ens poden fer creure coses que no són.


· Editorial: BABULINKA BOOKS

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 48   ·  Mides: 25 x 23
· EAN: 9788494584343
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 27/11/17
La vida nova

Orhan Pamuk
Un llibre misteriós capgira la rutinària vida de l'Osman Bey per sempre. Aquella lectura i un tiroteig als carrers nevats d'Istanbul converteixen el nostre jove heroi en un viatger nocturn. Acompanyat de la Djanan, la dona de la qual està enamorat i que va deixar el llibre «per atzar» sobre la taula d'un cafè, l'Osman es passa anys intentant comprendre els seus secrets i acaba recorrent la immensitat de la Turquia profunda a la recerca del Mehmet, l'home que ella estima i l'únic que sembla que pot entendre el poder del llibre.


· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 408   ·  Mides: 15 x 24
· EAN: 9788494692987
· PVP: 19,15 / 19,92 €


Propera aparició: 27/11/17
La mort de Guernica

Paul Preston
La completa destrucció de Guernica el 26 d'abril de 1937 va quedar gravada a foc en la consciència europea: era la primera vegada que una ciutat, que estava allunyada del front i no suposava cap amenaça militar, va ser pràcticament arrasada durant un bombardeig. Ara, al cap de vuitanta anys de la devastació de Guernica, José Pablo García ens presenta una gran adaptació d'un excepcional assaig de Paul Preston i mitjançant extraordinàries vinyetes il·lustra la història que va culminar aquell dia fatídic.


· Editorial: Base
· Col·lecció: "Novel·la gràfica"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 96   ·  Mides: 20 x 25
· EAN: 9788417183097
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 20/11/17
Ensenyar com a Finlàndia
33 estratègies senzilles per aconseguir més felicitat a les aules
Timothy D. Walke
Alumnes més feliços, mestres més relaxats i un aprenentatge millor? Sona utòpic, però els finlandesos ho han aconseguit. Tim Walker ens explica com aplicar-ho en altres països. L'any 2001 Finlàndia va sorprendre el món amb uns magnífics resultats a les proves PISA que superaven fins i tot els dels estressats alumnes asiàtics. I des d'aleshores cada any les escoles finlandeses han anat millorant les seves puntuacions en matemàtiques, ciència i comprensió lectora.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Carta blanca"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 208   ·  Mides: 16 x 24
· EAN: 9788483309711
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 15/11/17
Chica en guerra

Sara Novic
Ana Jurić vive en Zagreb con sus padres y su hermana pequeña cuando estalla la guerra entre Croacia y Serbia. Se pasea por la ciudad, entre bombardeos, restricciones y refugiados, con la curiosidad propia de sus diez años, de la mano de su mejor amigo. Hasta que la guerra la golpea con dureza y le cambia la vida para siempre.

Ana Jurić tiene veinte años y vive en Estados Unidos. Lleva una vida aparentemente plácida, en parte porque oculta a todo el mundo su origen. Un día se encuentra con la cooperante que la ayudó a huir de la guerra y revive las pesadillas, el dolor y la culpabilidad de aquel tiempo.

Decide volver a Croacia para reconciliarse con el pasado, cerrar una herida abierta y reencontrarse a sí misma.
· Editorial: CATEDRAL CASTELLÀ

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 360   ·  Mides: 13,5 x 21,5
· EAN: 9788416673391
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Propera aparició: 15/11/17
RATES

Julio César Pérez
Les rates es posen al servei de Julio César Pérez, més conegut com a Amarillo Indio, per retratar la realitat de la manera més simple i brillant. Rates és un diari que recull de manera precisa i objectiva els esdeveniments que no deixen de desenvolupar-se.El primer llibre gràfico de :Rata_

«Les seves vinyetes esdebaten entre la poesia més bruta i l'absurd nihilista (...) La seva obra entronca amb la d'altres artistes com el francoargentí Copi. Igual que ell, en les seves vinyetes aconsegueix unir lirisme, sarcasme i certa abstracció formal.» Xaime Martínez, Playground

«En el contrast entre l'elegància abstracta del seu dibuix i les situacions precises que il·lustra, sostingudes pel context que faciliten els diàlegs còmics dels personatges, és on Julio César Pérez ens atrapa i ens meravella.» Iván Galiano, Jot Down

«Així són els seus dibuixos, línies lleugeres que tremolen, moltes vegades embolicades i defectuoses, però que aconsegueixen un resultat vibrant, amb personatges que semblen indicar-nos que la vida continua malgrat tot, en una celebració de l'existència quotidiana». Ignacio Aiestaran, Diagonal

«Julio César Pérez és un dibuixant excel·lent. Els seus dibuixos sintètics, text inclòs, són una crònica singular d'una vida tan corrent com absurda.» Cristina Ros, Ara
· Editorial: RATA CATALÀ
· Col·lecció: "rata/0"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 12,6 x 20
· EAN: 9788416738373
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 13/11/17
Guia de tions de Catalunya


Per Nadal, les llars catalanes reben la visita d'un ésser amb forma de tronc; el tió. Aquesta misteriosa criatura tan estranya com estimada és però una gran desconeguda. Poca gent sap que hi ha molts tipus de tions diferents. Aquest àlbum il·lustrat de gran format recull unes 8 subespè-cies de tions, amb l'explicació de les seves particularitats i amb un esquema geogràfic i de latitud per poder-los identificar al bosc, i també els seus nius.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "FORA DE COL·LECCIO"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 24   ·  Mides: 24 x 31
· EAN: 9788490346686
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 13/11/17
125 ocells de Catalunya
Que cal conèixer

Aquestes guies de paper plastificat desplegable, molt pràctiques i còmodes, inclouen més de 100 espècies de papallones diürnes, 39 espècies de rapinyaires diürns i nocturns, 125 espècies d'ocells, 80 varietats d'hortalisses, 100 arbres i diversos amfibis i rèptils, tots de presència a Catalunya, que per la seva abundància, bellesa o singularitat cal conèixer. A cada làmina s'hi troben il·lustrades les espècies animals o vegetals, acompanyades d'un petit text i d'unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i identificació. Inclouen el nom científic i el nom popular en castellà i anglès.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "MIniguies de camp"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 16   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788490346747
· PVP: 4,81 / 5 €


Propera aparició: 13/11/17
Què!. Estampes d'un dependent filòsof

Miquel De Palol
Un home s'acaba de mudar a un pis l'anterior llogater del qual ha mort. L'home inicia una «amistat» amb el veí, Martí, a qui odia secretament, mentre intenta saber cap a on va la seva relació amb la Carlota. A la feina té problemes, l'empresa on treballa està sent investigada per un desfalc.

Mentre l'home i en Martí tenen diverses aventures sexuals, l'home comença a idear un pla per matar-lo (motivat per impulsos que busquen inspiració i arguments a Crim i càstig, A sang freda, L'estranger i Sobre l'assassinat considerat com una de les belles arts). Després de disquisicions ètiques, estètiques i metafísiques l'home decideix cometre l'assassinat. Però just aleshores en Martí mor d'un atac de cor.

Novel·la densa i juganera sobre les raons que guien la nostra existència, sobre com interpretem la realitat i sobre com construïm la nostra identitat. Què! només podia sortir de la ploma de Miquel de Palol
· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788415307990
· PVP: 16,35 / 17 €


Propera aparició: 08/11/17
El noi del Maravillas

Lluís Llach
Roger Ventós, que arribarà a ser un baríton reconegut a escala inernacional en el món de l'òpera, té uns orígens peculiars. l:ill d'una catalana exiliada i d'un soldat senegalès que no ha arribat a conèixer, neix el novembre del 1939 a Seta, on rep la primera formació musical; però quan voreja els quinze anys la seva mare, ferida de mort per una malaltia, l'envia a Barcelona, a viure amb el seu oncle. Lluís Ventós.

Lluís Ventós va heretar del seu pare l'ofici de tramoista d'un teatre de varietats fundat al Paral·lel a les acaballes del segle XIX i propietat de la familia Bartrina: el Maravi-llas. P.s allí, entre els vestidors del Maravillas, on en Roger Ventós descobreix que té la família de debò, més enllà dels lligams de la sang.

Mentre cultiva cada cop més conscientment la seva devoció de sempre pel cant i per la música, en Roger comença a descobrir les particularitats del món de l'òpera i de la xarxa d'interessos socials que s'hi vinculen. I coneix, també, noves persones que tindran un paper decisiu en la seva vida, que des d'ara bascularà entre dos pols: el de la calidesa familiar amb seu al Maravillas i el de la independència personal consagrada a les exigències del cant.

Mentre seguim l'esclat fulgurant del jove baríton en els cenacles operístics, assistim a través dels seus ulls a l'evolució forçosa del vell teatre del Paral·lel. I ho fem envoltats d'una esplèndida galeria de personatges secundaris que subratlla l'impacte d'una història que es alhora el retrat dels setanta-cinc anys del Maravillas i la vida del seu fill més il·lustre.
· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 512   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417016159
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 08/11/17
El llibre de La Marató 2017


Víctor Amela. Marc Artigau, Jenn Díaz, Helena García Melero. Martí Gironell. Gemma Ruiz Pilar Rahola. Care Santos, Sílvia Soler, Albert Víllaró. Deu autors, deu contes, units contra les malalties infeccioses.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788466423250
· PVP: 9,62 / 10 €


Propera aparició: 08/11/17
La decadència de Neró Golden

Rushdie; Salman
EI més brillant i lúcid retrat de la societat nord-americana des de l'època Obama fins a l'arribada al poder de Donald Trump.

Una saga familiar al més pur estil d'El Padrí amb negocis poc clars, lluites internes i la seva projecció com a símptoma duna societat en crisi.

Una anàlisi aguda i pertinent de ractualit.it als Escacs Units: des de la poscveritai fins al discurs de l'odi, passant pel terrorisme, l'ús i l abús de les armes, Silicon Vallcy. cl poder de Ies xarxes socials i Ics sèries de TV.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 342   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475886893
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Propera aparició: 08/11/17
Wigetta. Un viatge màgic

Vegetta777 i Willyrex
Per al Willy i el Vegetta, una invasió zombi que Fulmina el lloc en el qual vius és només el principi d'una gran aventura. Viatges a les profunditats, intensos duels a l'alba, bruixes misterioses i temibles gegants...

Per salvar els seus amics i retornar el seu poble a la normalitat, la parella més intrèpida de YouTube s'enfrontarà a tots els perills, acompanyats per les seves divertides mascotes, Trotuman i Vakypandy. I per tu, que podràs deixar la teva signatura en les seves aventures a cop de llapis!
· Editorial: Editorial Planeta, S.A.

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788497082853
· PVP: 9,52 / 9,90 €


Propera aparició: 08/11/17
Diari del Greg 12. L'escapada

Jeff Kinney
Un any més, en Jeff Kinney ens sorprèn amb una aventura del nen més entremaliat i entranyable de l'institut, la seva curiosa família i els seus amics de l'escola. Quina una en farà aquesta vegada?


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Diari del Greg"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788491374008
· PVP: 14,42 / 15 €


Propera aparició: 30/10/17
Formatges dels Pirineus
Els 50 millors
Laia Pont Diez i Natàlia Nicolau Villellas
Aquesta selecció dels 50 millors formatges dels Pirineus, amb¬un desglossat exhaustiu de les característiques de cada formatge, neix a partir d'una intensa travessia pels Pirineus de les autores. Més enllà de la part més tècnica sobre els formatges, s'hi pot trobar una mirada intimista del sector i les percepcions rebudes durant el viatge formatger. I és que, tal com demostren, darrere de cada formatge hi ha una història molt especial per explicar.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Sensacions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 17 x 24
· EAN: 9788490346433
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Propera aparició: 25/10/17
El que la terra m'ha donat
Pròleg de Josep Maria Esquirol
Lluís Foix
Un recorregut personal i íntim de Lluís Foix a través de les estacions de l'any amb una mirada sàvia que implica una entesa total amb la natura que l'envolta.

Una reflexió delicada, erudita i vital de la vall del Corb i del món en el més pur estil planià des d'una visió realista i humil. L'obra reflecteix l'orgullós sentit de pertinença d'un Foix arrelat a una terra que l'ha bressolat durant la seva infància i que ara representa la seva pàtria en estat pur.

Un llibre únic, deliciós, imprescindible.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 274   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788466422871
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Propera aparició: 23/10/17
Cabells esbojarrats

Joana Casals
En aquests llibres, els més petits han d'anar passant el cordó de forat en forat per les il·lustracions perforades de les 8 fitxes amb diferents animals d'una banda (el tigre, la tortuga, l'elefant i altres més) i amb diversos personatges despentinats de l'altra.

Quan tinguin les làmines completades, podrán penjar els dibuixos a la seva habitació.

Conté 8 fitxes per cosir i penjar, il·lustrades i perforades, i 16 cordons de colors.

Cosint d'aquesta manera tan fàcil, sense agulles ni tisores, els nens treballen la creativitat, la motricitat fina, la concentració i, a més a més, es diverteixen.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Knot&Dots"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 8   ·  Mides: 29,5 x 23,5
· EAN: 9788490346365
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Comprar-ne unitats.
En Pinxo i Mozart. Llibre musical


A en Pinxo li encanta tocar la música de Mozart amb el seu amic Fonzy, però sobretot li agrada escoltar els músics que hi ha per tota la ciutat. A més avui és la festa de la música a París!

A partir de 3 anys.
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 18 x 21
· EAN: 9788491372752
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Diari secret de la Nenúfar i la Matoll

Santi Anaya
La Nenúfar i la Matoll són dues germanes elfes, i dos nous personatges de la Família dels Súpers. Tot i ser germanes, no s'assemblen gaire. La Nenúfar és somiadora i delicada; la Matoll és decidida i valenta. Amb quina de les dues t'identifiques?

Amb aquest divertit llibre d'activitats, podràs conèixer les noves estrelles del Club Súper 3 mentre pintes, retalles, enganxes i aprens.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "LLibres d'activitats"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788491373551
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
Reconquesta del Regne de la Fantasia. Desé viatge

Geronimo Stilton
Estimats amics rosegadors, el Regne de la Fantasia està en perill! Maggegant, amb l'ajuda del famós pirata Rat Rater Escuat, vol robar l'Or dels Gnomoris i l'Ou de Foc del Drac Flamejant...

Acompanyeu-me en aquesta nova aventura fantàstica juntament amb Melisenda la Dolça i l'últim dels Erminis Blaus!
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 512   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788491373339
· PVP: 23,99 / 24,95 €


Comprar-ne unitats.
Origen

Dan Brown
En Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Univeristat de Harvard, va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es tarà un anunci transcendental que «canviarà per sempre com entenem la ciència». L'amfitrió de la vetllada és l'Edmond Kirsch, un jove multimilionari convertit en figura de renom mundial arran dels seus visionaris invents tecnològics i prediccions arriscades. En Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, es disposa a revelar un descobriment extraordinari que donarà resposta a les dues preguntes que han obssesionat la humanitat des del principi dels temps.

D'ON VENIM? A ON ANEM?

Durant la presentació, perfectament orquestrada per l'Edmond Kirsch i la directora del museu, l'Ambra Vidal, es desencadena un caos davant la mirada atònita dels nombrosos convidats i els milions d'espectadors de tot el món. Davant la imminent amenaça que la troballa es perdi per sempre, en Langdon i l'Ambra han defugir desesperadament a Barcelona i començar una carrera contra-rellotge per localitzar la críptica contrasenya que els donarà accés al revolucionari secret d'en Kirsch.

Perseguits per un enemic turmentat i perillós, el poder del qual sembla provenir directament del mateix Palau Reial de Madrid, en Langdon i PAmbra descobriran els episodis més obscurs de la història i Pcxtrcmismc religiós. Seguint un rastre de pistes format per obres d'art modern i símbols enigmàtics, disposaran de poques hores per intentar desvelar la investigació d'en Kirsch i la seva colpidora revelació sobre l'origen i el destí de la Humanitat.

La historia d'Origen es desenvolupa íntegrament a Espanya, on Robert Langdon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla» a més de Barcelona. Amb l'autor d' El codi Da Vimi, els lectors visitaran llocs tan emblemàtics com el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau Reial de Madrid, la Casa Milà (la Pedrera), la Sagrada Família, el monestir de Montserrat o la catedral de Sevilla.

Com ja va passar amb París a El codi Da Vinciy amb Roma a ÀngeL· i dimonis o amb Florència a biferno, els escenaris de les novel·les de Dan Brown sempre han estat un element clau en les seves trames.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 640   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466423151
· PVP: 21,63 / 22,50 €


Comprar-ne unitats.
El silenci en temps de soroll
L'aventura d'aïlla-se del mon
Erling Kagge
L'aventura, i el plaer, d'aïllar-se del món: «Quan no puc escalar, caminar o navegar lluny del món, li barro el pas. Aprendre a barrar-li el pas al món, a tancar-li la porta, requereix el seu temps. Primer vaig haver d'entendre que la necessitat de silenci és una qüestió primordial, diria que vital. Llavors vaig començar la seva recerca. I allà, al fons, molt al fons, enmig de la cacofonia, dels trànsit de sorolls, dels pensaments, enmig de la música, les màquines, els mòbils, els iPhones, les teles, etc; allà, molt al fons, hi era, esperant-me. El silenci.»

En aquest assaig narratiu, il·lustrat amb fotografies de diverso|s artistes, l'autor es planteja tres qüestions: què és el silenci?, on el podem trobar?, per què és més important ara que mai? A partir de les seves experiències com a explorador, com a pare, i com a home de món, Erling Kagge aborda un tema, el silenci, que desafia de manera significativa i poderosa alguns mals dels nostres temps moderns.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x 18
· EAN: 9788429776157
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Comprar-ne unitats.
A veure si em veus

Surya Sajnani
Un llibre de cartró de gran format de la creadora de Wee Gallery, Surya, ple de color i amb molts animals perquè els nens es diverteixin aprenent.
Cada pàgina se centra en un hàbitat diferent i conté diferents animals amagats en les grans imatges estil mosaïc. Les preguntes del llibre animaran als petits lectors a comptar de l'1 al 10 mentre passen les pàgines.

Un títol diferent per als nens apassionats pels animals, i per a aquells pares que aprecien el disseny i la il·lustració.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 20   ·  Mides: 24 x 31
· EAN: 9788424661007
· PVP: 12,98 / 13,50 €


Comprar-ne unitats.
Barcelona a peu de porc
Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat
Ricard Martín
Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars. S'hi aglutinen una cinquatena de capítols sobre adreces tradicionals i populars -cases de menjars, bars i bodegues- que tracten exquisidament la seva carn i el sofregit. I on és possible entaular-se, en la majoria dels casos, per un límit de 16 . Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Via Augusta"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 142   ·  Mides: 14 x 24
· EAN: 9788490346280
· PVP: 12,21 / 12,70 €


Comprar-ne unitats.
Les receptes més extraràtiques

Geronimo Stilton
Geronimo ha rebut un encàrrec molt especial de part de l'excel·lentíssim alcalde de Ra-talona: escriure un llibre de receptes amb els seus plats preferits! Per sort, comptarà amb l'ajuda dels seus amics: Tea, Benjamí, Patty Spring, el Professor Volt i Martin Gala.

Amb aquest meravellós equip, t'ensenyarà a preparar receptes boníssimes de pasta i pizza; de llegums i verdures; de carn, peix i ous; unes quantes receptes especials de formatge i un munt de postres temptadores per llepar-te'n els bigotis!

A partir de 7 anys.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 20 x 26
· EAN: 9788491373261
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
L'home que perseguia la seva ombra
Sèrie Millennium 5
David Lagercrantz
Lisbeth Salander està complint condemna a la presó de Flodberga, on intenta evitar qualsevol tipus de conflicte amb la resta de recluses. Però en el moment en què es converteix en la protectora de la jove de Bangladesh que ocupa la cel·la veïna, la perillosa líder de les internes la col·loca en el seu punt de mira.

Mentrestant, en Holger Palmgren visita la Lisbeth i li explica que ha rebut uns documents que contenen informació relativa als abusos que va patir de nena. Salander recorre a Mikael Blomkvist i tots dos emprenen una investigació que pot treure a la llum un dels experiments més atroços afavorit pel Govern suec als 80.

Una electritzant història sobre l'abús de poder i les ombres que, des de petita, aguaiten la Lisbeth Salander.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 594   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466422864
· PVP: 21,63 / 22,50 €


Comprar-ne unitats.
Això no és Amèrica

Jordi Puntí
Deu anys després de Maletes perdudes, un dels llibres catalans més traduïts, Jordi Puntí torna a les llibreries amb un llibre de narracions, gènere en què havia debutat amb Pell d'armadillo i Animals tristos, que va ser dut al cinema. El nou llibre, que apareix amb molta expectació, està compost per nou històries de l'edat adulta, exercicis d'amor i desamor, retrats de personatges en fuga i rebels a la recerca d'un lloc en el món. Escrits amb un humor amable que de sobte fa glaçar el somriure, els contes d'Això no és Amèrica tenen també el nexe comú d'un rerefons musical: cançons que sonen al final d'una festa, que desfan la tensió dins un cotxe, que uneixen destins inesperats.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 218   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417016166
· PVP: 16,35 / 17 €


Comprar-ne unitats.
L'assassí que estimava els llibres

Martí Domínguez
Guillem Gual, un crític literari inflexible que s'ha guanyat fama i enemics a parts iguals, apareix assassinat. Al costat del cadàver, s'hi troba un petit llibre: L'assassinat com una de les belles arts, de Thomas de Quincey. Una coincidència o una pista que cal seguir? Quan apareix mort el filòsof J.F. Escrivà amb un llibre de Jean-Paul Sartre al costat, el desconcert dels inspectors valencians Tena i Espinosa no fa sinó augmentar. Arriba un reforç policial de Madrid, l'inspector Alcàcer, es van fent entrevistes amb gent diversa del món literari i cultural i, en paral·lel, la novel·la va desplegant un retrat vivíssim i mordaç de sectors diversos de la ciutat de València, sobretot de l'àmbit benestant i amb pretensions de notorietat.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 316   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788475886787
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
Revolució a les aules
Catalunya, pionera en la nova educació del segle XXI
Núria Martínez Ribot
L'escola catalana està vivint una època de canvis. Escoles i instituts estan modificant la manera d'ensenyar Més enllà dels grans projectes, milers de mestres duen a terme, diàriament, pràctiques educatives que es desmarquen de la tradicional classe magistral, una actitud que no és nova i que beu de la rica tradició històrica de renovació pedagògica de Catalunya. El joc, l'ensenyament per projectes, la presència del mòbil a les aules, l'educació emocional...són alguns dels conceptes que pares, mestres i alumnes estan escoltant i experimentant des de fa un temps i que cal explicar i analitzar per entendre la necessitat d'un canvi en la manera com els nostres fills aprenen a l'escola i com Catalunya torna a ser capdavantera en el canvi de paradigma en l'educació.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 184   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466422895
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Comprar-ne unitats.
El petit llibre de l'escola bressol


En aquest llibre tan bonic els més petits descobriran el que es fa a l'escola bressol i tot el que cal portar-hi. Un complement fantàstic per introduir-los en la nova aventura de fer nous amics i anar a l'escola!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "La lluna de paper"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 12   ·  Mides: 17 x 17
· EAN: 9788491371205
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Comprar-ne unitats.
Les quatre vides de l'oncle Antoine
XXVII Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler
Xavier Aliaga
Què fa d'Antonio, oncle de Xavier Aliaga, un personatge esmunyedís, misteriós i mític per a la família? Per què desprèn aquesta aura enigmàtica: per la seva vida a la clandestinitat?, per la seva estada a la Legió Estrangera Francesa?... «Antonio Ahaga rerez no tou diplomàtic, ni escriptor, ni cap de govern, ni coronel de l'exèrcit. No fou agitador de masses ni líder polític o social. Fou una persona anònima que hagué de fugir perquè no es va resignar al resultat d'una guerra. (...) I que, malgrat el seu anonimat absolut, va tenir una vida extraordinària. Una existència que calia recompondre i contar. Per no sotmetre-la també a un oblit ignominiós.»


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 222   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788415307891
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Comprar-ne unitats.
Sabotatge contra Franco
Episodis d'oposició d'aquells que el règim creia seus
Joan Safont Plumed
La violència que va esclatar a la Catalunya Republicana durant la Guerra Civil, les persecucions d'eclesiàstics, dirigents i militants conservadors, industrials i empresaris acusats d'estar alineats amb les forces feixistes va fer que moltes d'aquestes persones preferissin posar la confiança en el triomf de Franco com un mal menor. Però un cop guanyen la guerra no se'ls permet participar en la construcció política i nacional del nou règim. Aquestes minories amb el temps s'anaren distanciant d'un règim que els creia al seu costat i que, amb diferents graus d'implicació en l'oposició, són exemples de sabotatge dins la dictadura per recuperar la dignitat nacional.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "FIL D´ARIADNA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 286   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788415307914
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Comprar-ne unitats.
La Diada
L'Onze de Setembre a través de la història
Robert Surroca
La història de la Diada des dels primers actes celebrats el 1886 fins a la seva normalització el 1977, després d'haver estat prohibida per Franco gairebé quaranta anys.


· Editorial: Base
· Col·lecció: "Fora Col·lecció"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 272   ·  Mides: 16 x 18
· EAN: 9788416587605
· PVP: 14,38 / 14,96 €


Comprar-ne unitats.
Quan hi arribarem?

Danny Parker i Nathaniel Eckstrom
Només hi ha una cosa pitjor que haver de fer un viatge en cotxe llarg i avorrit: que a qui condueixi li agradin els viatges en cotxe llargs i avorrits. Fins i tot si aquest és el teu pare.


· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "Simbolet"
· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 48   ·  Mides: 23 x 29
· EAN: 9788415315438
· PVP: 14,42 / 15 €


Comprar-ne unitats.
Calendari Tres Bessones 2018. Bon profit

Roser Capdevila
Torna el calendari de les Tres Bessones!¬Aprèn els mesos, els dies de la setmana i les estacions, i anota els dies més especials amb les Tres Bessones. I sigues un xef a casa teva!


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "Les Tres Bessones"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 18   ·  Mides: 32 x 47
· EAN: 9788415307921
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
4321

Paul Auster
Quan a principis del segle un oficial d'immigració de Nova York va col·locar el nom equivocat a Ichabod Ferguson, no podia imaginar les conseqüències que una cosa així podia tenir entre la seva descendència.

Perquè tota elecció, encara que sembli mínima, obre uns camins i en tanca uns altres. Podem saber si hem fel l'elecció correcta? I si hi ha mes d'una sortida, i tols els camins mereixen ser recorreguts.

Paul Auster explora algunes d'aquestes qüestions en la novel·la 4321 i convida els lectors a mirar a través d'un calidoscopi que ofereix quatre reflexos diferents de la mateixa història.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 894   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429776126
· PVP: 22,98 / 23,90 €


Comprar-ne unitats.
La casa de la frontera

Rafael Vallbona i Sallent
La casa de la frontera és un establiment situat al barri de la duana de Puigcerdà, al bell mig de la ratlla amb França. Des del 1892, quan dos cerdans la van comprar per instal·lar-hi un hostal, pertany a la família Grau.

El dia de la jubilació, mentre apaga per darrera vegada les neveres i els llums de la botiga, la Carme repassa la vida de la seva família -des dels rebesavis fins als fills- i recorda sense nostàlgies la història d'aquesta casa fronterera. Un lloc de pas, on s'han encreuat molts destins-aventurers, fugitius o exiliats- i que enmig d'un paisatge imponent ha estat testimoni d'alguns dels episodis més rellevants que han transformat la Cerdanya i tot el país des de finals del segle xix fins ara: des de l'última carlina-da, passant per la Setmana Tràgica, la Guerra Civil, la misèria de la postguerra, l'auge del turisme i la perforació del túnel del Cadí.

Amb una reconstrucció històrica ben travada, movent-se entre el present i el passat, i jugant amb una doble perspectiva de realitat i ficció, Rafael Vallbona ha escrit un fresc del segle xx, una novel·la coral que manté la intriga i l'emoció per una terra i uns personatges que han deixat la seva petja en la història.

El segle XX a través de la història d una família de la Cerdanya. Premi BBVA Sant Joan 2017
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
· Pàg.: 330   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429776133
· PVP: 19,71 / 20,50 €


Comprar-ne unitats.
Contes de bona nit per a nenes rebels

Elena Favilli i Francesca Cavallo
De Serena Williams a Malaia Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d'Hipatia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Tapa dura
· Pàg.: 224   ·  Mides: 18 x 24
· EAN: 9788491373377
· PVP: 19,18 / 19,95 €